bartiz 1 615 Opublikowano 26 lipca 2023 Opublikowano 26 lipca 2023 Wyjebałem właśnie to raczysko z dysku i ściągam BFa do casualowego postrzelania... 1 Cytuj
Krzysztof93 1 281 Opublikowano 26 lipca 2023 Opublikowano 26 lipca 2023 ja nie czaje kurwa. Gdzie się trzeba wychować, w jakim otoczeniu, jakie trzeba mieć zainteresowania i nie wiem... jakiej muzyki słuchac żeby ukształtować w sobie takie poczucie gustu, że kiedy widzisz sierżanta Kicikicikici stwierdzasz. 20 EURO TO I TAK MAŁO, BIORĘ! 1 Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 26 lipca 2023 Opublikowano 26 lipca 2023 Ja jebie przecież to jest mega. To wleci zamiast star light. 1 Cytuj
McDrive 3 096 Opublikowano 26 lipca 2023 Opublikowano 26 lipca 2023 Donatello albo troll albo już choroba psychiczna Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano 26 lipca 2023 Opublikowano 26 lipca 2023 To pierwsze, ale drugie dzielnie walczy o pozycję na podium. 1 Cytuj
jimmy 1 261 Opublikowano 26 lipca 2023 Opublikowano 26 lipca 2023 Ale bym wyjebał w ryj Kotickowi za to co robi z codzikiem Cytuj
McDrive 3 096 Opublikowano 26 lipca 2023 Opublikowano 26 lipca 2023 2 minuty temu, jimmyyy8 napisał: Ale bym wyjebał w ryj Kotickowi za to co robi z codzikiem Ogólnie to patrząc po systemie prestiży gdzie poziom po prostu idzie w górę i nie ma wpływu na bronie oraz mapy, to na ich miejscu zrobiłbym cały multi jako f2p, a sprzedawał tylko kampanię co rok. W tym byłyby różne tryby dla klaunów, którzy chcą się chwalić tymi skórkami, a także tryby z wyłączeniem tego wszystkiego. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 26 lipca 2023 Opublikowano 26 lipca 2023 A taki w pewnym momencie był fajny system prestiżu - idziesz w prestiż to możesz jedną zlevelowana broń zostawić, a reszta Ci się resetuje i blokuje. A teraz prestiż nie ma żadnego znaczenia. Cytuj
michu86- 392 Opublikowano 28 lipca 2023 Opublikowano 28 lipca 2023 Dla mnie nie ma bardziej nieczytelnego interfejsu niż w MW2. Ciekawe co będzie w 3. UJ już z tym, że nie umiem w to grać i to co się dzieje w multi to bardziej symulator ADHD + przedszkole. Ja to nawet nie potrafiłem przez 20min ogarnąć jak włączyć matchmaking. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 28 lipca 2023 Opublikowano 28 lipca 2023 Just now, michu86- said: Dla mnie nie ma bardziej nieczytelnego interfejsu niż w MW2. Ciekawe co będzie w 3. UJ już z tym, że nie umiem w to grać i to co się dzieje w multi to bardziej symulator ADHD + przedszkole. Ja to nawet nie potrafiłem przez 20min ogarnąć jak włączyć matchmaking. Najlepsze w interfejsie było to, jak ktoś pół roku po premierze wrzuca screena na reddicie z jakiegoś menu i nagle kilkaset komentarzy "gdzie to jest????" Tak czytelne są zwłaszcza menu wszelakich wyzwań. Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 28 lipca 2023 Opublikowano 28 lipca 2023 Warcaby będą odpowiednie w takich przypadkach. Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Opublikowano 7 sierpnia 2023 jaka jest szansa ze w listopadzie to bedzie day one w game passie...? Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Dupa gotowa. Datez też super. Ogra się jesienne hity akurat i potem ogień cały rok. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Autor Opublikowano 7 sierpnia 2023 39 minut temu, Figaro napisał: jaka jest szansa ze w listopadzie to bedzie day one w game passie...? Wątpię. To MW 2.5, bo jak to można inaczej nazwać? Miało być duże DLC po roku od premiery,a dostaniemy nową część. Z taką samą grafiką, dzwiękiem i błędami. Bardzo nieładna zagrywka, zobaczymy jak się sprzeda. Rekordu raczej nie będzie, bo za krótka przerwa, a właściwie jej brak. Ludzie już nie lubią CoDa tak, jak to było wcześniej, męczy ich festiwal błędów i cyrk zamiast operatorów. Nie chce mi się wierzyć, że po przejęciu wrzucą cały katalog Acti do GP. Raczej będą to stopniować jak EA Access. Powiedzmy duża premiera i za 6-8 miesięcy gra ląduje w abonamencie. Cytuj
jimmy 1 261 Opublikowano 9 sierpnia 2023 Opublikowano 9 sierpnia 2023 (edytowane) Makarov wygląda jakby miał zaraz po kebabie wszystkim zrobić. Są urywki z lotniska, mam nadzieję że mimo obecnej poprawności politycznej nie zmienią tej misji ani jej wydźwięku, bo to już historia gamingu i wara mi od tego Edytowane 9 sierpnia 2023 przez jimmyyy8 Cytuj
krzysiek923 1 656 Opublikowano 9 sierpnia 2023 Opublikowano 9 sierpnia 2023 Jakie to jest żałosne jak oni jawnie jadą na nostalgii i żerują na historii własnej marki, bo przecież nie na jakości gry, która mogłaby się sama obronić, bez sięgania po takie tanie chwyty. Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 9 sierpnia 2023 Opublikowano 9 sierpnia 2023 5 minut temu, krzysiek923 napisał: Jakie to jest żałosne jak oni jawnie jadą na nostalgii i żerują na historii własnej marki, bo przecież nie na jakości gry, która mogłaby się sama obronić, bez sięgania po takie tanie chwyty. Ale z czym masz problem? Kampania się obroni. Cytuj
krzysiek923 1 656 Opublikowano 9 sierpnia 2023 Opublikowano 9 sierpnia 2023 Z tym, że kiedyś dali nam fajną kampanię, ale to było kilka/kilkanaście lat temu i byłoby fajnie, gdyby przez ten czas wymyślili coś zupełnie nowego, a nie ruchają misje i postacie, które powinny zostać zamkniętą historią, bo taką były w oryginale. Odcinanie kuponów od historii oryginalnej trylogii, do której ta nie ma podjazdu, bo jest tylko marną kopią. Już nie mówić o podnoszeniu poprzeczki. Cytuj
McDrive 3 096 Opublikowano 10 sierpnia 2023 Opublikowano 10 sierpnia 2023 https://www.callofduty.com/blog/2023/08/call-of-duty-modern-warfare-II-to-modern-warfare-III-carry-forward Tu można przeczytać co "przechodzi" do MW3. Ta gra, to będzie po prostu DLC w pełnej cenie. Cytuj
jimmy 1 261 Opublikowano 10 sierpnia 2023 Opublikowano 10 sierpnia 2023 Z pewnością dłużej im zajęło przygotowanie tego FAQ niż MW3 Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 10 sierpnia 2023 Opublikowano 10 sierpnia 2023 Najlepsza decyzja ever. No dobra, może wołanie pełnej ceny to kpina. Mnie cieszy natomiast, że wszystko przechodzi, a nie wskakujemy w jakieś nowe " uniwersum " jak co roku. Cytuj
Krzysztof93 1 281 Opublikowano 10 sierpnia 2023 Opublikowano 10 sierpnia 2023 20 godzin temu, krzysiek923 napisał: Jakie to jest żałosne jak oni jawnie jadą na nostalgii i żerują na historii własnej marki Sam fakt, że znowu wychodzą gry nazywane tak samo jak te 12 lat temu daje poczucie życia w jakiejś pojebanej symulacji. Nie wiem czy jakaś inna branża na świecie skurwiła się tak mocno w tak krótkim czasie jak gierki ogólnie. Trzeba docenić Activision, że oni się ostatnio totalnie nie ograniczają, pokazują jak jest i plują na graczy z niewyobrażalną mocą. Masz potężną markę możesz zrobić ze swoich klientów totalne szmaty. Prawda jest taka, że gracze pobiegli po MW 2 (ja akurat podjechałem rowerem), pobiegli po Diablo IV (wstrzymałem się) i sobie możemy teraz narzekać. Wielu pobiegnie po MW 3 gdzie w drugim sezonie przykładowo motywem przewodnim będą ,,Lolitki z anime vs Marsjanie''. I niestety ale bardzo często w multiku mam Starlight w drużynie lub przeciwko i to jest mega widoczne, mega psuje klimat. W MW3 mecze online będą wyglądać jak parady miłości to już wiem na pewno. 2 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi