ornit 2 953 Opublikowano 6 sierpnia 2023 Opublikowano 6 sierpnia 2023 FATAL FURY wcześniej zapowiadane jako GAROU (w sumie jedno i to samo). SNK po 24 latach planuje powrót swojego klasycznego tytułu 1 vs 1. 1 1 1 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 6 sierpnia 2023 Opublikowano 6 sierpnia 2023 (edytowane) Mocno zdrętwiał i aż głupio ten fakt ukrywać (jestem koneserem serii). Tylko byłoby miło żeby to nie poszło w klimaty KOFów, tylko nadal miało swój feeling.. Edytowane 6 sierpnia 2023 przez ciwa22 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 6 sierpnia 2023 Opublikowano 6 sierpnia 2023 Wolałbym porządne 2D z zajebistymi, pikselowymi sprite'ami (bez tych nowoczesnych co wyglądają jak bajeczka) niż znowu mariaż z 3D. 3D zabiło klimat KoFa. 2 Cytuj
Soban 4 052 Opublikowano 6 sierpnia 2023 Opublikowano 6 sierpnia 2023 To daj im pieniądze, bo ostatni kof 2d to prawie zabił snk xd Finansowo to moze jedynie capcom by byl w stanie uciagnac stworzenie 2d sprite based fightera. Nawet arcsys juz wylozyl lache na typowe sprite based 2d bo to gwozdz do trumny firmy. Problemem nie jest 3d tylko art design(taki guilty gear czy dbfz wygladaja zajebiscie w 3d), bo widac, ze w snk nie maja zupelnie pomyslu artystycznie(chociaz i tak jest duzo lepiej niz w tej kąpieli dla oczu zwanej kof14) 1 Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 6 sierpnia 2023 Autor Opublikowano 6 sierpnia 2023 Ja tylko przypomnę, że SNK w swoim szaleństwie zamierza wydać KOF13 na Ps4 i Switcha.. Cytuj
Soban 4 052 Opublikowano 6 sierpnia 2023 Opublikowano 6 sierpnia 2023 Miałem pisać where xbox, a potem mi się przypomniało, że dawali to w ramach śmieciarki gwg jakoś rok temu i wersja 360 nadal kompatybilna z series. Cytuj
Soban 4 052 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca W końcu gra od snk, która nie wygląda jak sraka. Oryginalne Garou było cymesik, więc może być spoczko. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Będzie spoko ale gra tylko z versusem i arcade za 300zl to nie dla mnie. 1 Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 18 marca Autor Opublikowano 18 marca Będzie jeszcze time trial i survival. 3 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Trailer z nocnego eventu Goeff'a: Pewnie kupie kiedys tak jak kupiłem Samurai Shodown na poteznej promce. Jakoś wolałbym normalne 2D z animacją jak w KOF 13 Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 20 sierpnia Autor Opublikowano 20 sierpnia Są cycki! I trailer! @yaczes Ściągaj biorę day one na…PS4 2 2 Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Wszystko możliwe Gra u Arabów. A oni mają w garści SNK 1 Cytuj
Observer 10 405 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września (edytowane) Ale to ludzi przyciągnie do gry. Zarówno tych co chcą zagrać Cristiano, jak i tych co chcą mu obić mordę. Aczkolwiek nie zapowiedzieli wprost że będzie grywalną postacią, tylko tak marketingowo krążą wokół - tak więc chuj wie co to, może to być jakiś skin albo plansza, albo voice actor jakiegoś wojownika z portugalii. Edytowane 22 września przez Observer Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Mi tam Ronaldo lata, ale duża szansa na przyciągniecie graczy do dość niszowego gatunku. Jak do mobilnego Final Fantasy kilka lat temu dodali postać Ariany Grande, to też się ludzie śmiali, a napływ graczy był tak duży, że potem zrobili to jeszcze raz z Katy Perry. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 23 września Opublikowano 23 września W sumie to obil bym mu morde wiec czemu nie. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 23 września Autor Opublikowano 23 września Dong Hwanowi dadzą mordę Ronaldo. Cytuj
Arkady 1 009 Opublikowano 23 września Opublikowano 23 września Aż przypomniał mi się Rival Schools z PSXa i Roberto Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 27 października Autor Opublikowano 27 października Jae Hoon też będzie. Może jeszcze ich stary się załapie jako DLC. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi