Rooofie 133 Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja Za (prawodpodobnie) leniwy remaster gry sprzed 14 lat należy się take-two ch*j do dupy a nie 20$. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja Gierka pewnie wyląduje na tym ich zapomnianym kliencie i za jakiś czas na steam xd Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja 1 godzinę temu, Ukukuki napisał: Gierka pewnie wyląduje na tym ich zapomnianym kliencie i za jakiś czas na steam xd Ten ich zapomniany klient jest wymagany na steam i w tle gówno zawsze sie musi odpalic i aktualizować Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja Red Dead Redemption ograłem w czasie gimnazjum na starej PS3. Fabuły nic nie pamiętam, nie wszystko rozumiałem, bo gra była po angielsku i generalnie to tak średnio się bawiłem. Po zajeb... dwójce nabrałem ochoty na powrót do jedynki, ale na PS3 ciężko się grało, a na tą odnowioną wersję trochę szkoda wydawać tyle kasy... Trzymam kciuki, żeby wyszło to na PC, może będzie taniej, a jak nie to się poczeka na jakąś promocję albo coś Gra pewnie jakością będzie odbiegać, bo za bardzo nie będą przy niej dłubać i spodziewam się powtórki z GTA Trilogy, natomiast i tak się sprzeda, tu nie ma wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Ja kilka tygodni temu ukończyłem wersję na Słicza. Świetna sprawa.Gra się znakomicie, klimat wylewa się z ekranu, a i graficznie prezentuje się okazale. Polecam. Jedynie co, to Marston trochę drewnianie biega, ale tak poza tym jest w porządku. Przy okazji przypominam, że dziś mija 14 lat od premiery RDR. Grę przeszedłem dwukrotnie, na dwóch różnych sprzętach. Była to niezwykła przygoda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Ooo, panie @Sylvan Wielki grywalna ta część na pstryku jest? Mam pstryka w wersji lite i się zastanawiam czy nie kupić tego rdr,ale boję się że będzie słabo działało na tym sprzęcie. Z drugiej strony ograłem to na x360 i tam działało to dobrze pamiętam,a switch chyba moc ma porównywalną lub większą od x360 - tak się mnie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Działa super, jakość trochę lepsza niż na x360 ale na małym ekraniku wygląda prześlicznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Ha! Szanowny panie kolego - jak najbardziej. Dość napisać, że wersja na Słiczerka hula lepiej niż oryginał na X360, który to działał lepiej niż odsłona na PS3. Generalnie wersja na PS3/x360 prezentowała się, jak na możliwości owych konsol, znakomicie, ale zdarzało jej się czasami coś tam chrupnąć. Śpieszę wyjaśnić, że RDR trzyma niemalże przez całą grę betonowe 30 k/s. Osobiście nie uświadczyłem żadnych spadków. Według Digital Fonudry te są ekstremalnie rzadkie i to na ogół z 30 na... 29. Tam gdzie x360 oferował 20, to NS wyciąga 30. A gra się w tę wersję kapitalnie. Doznania mocno zbliżone do Dark Souls. Rozmiar ekranu ładnie maskuje niedoskonałości (obie gry wszak mają swoje na karku), ale trzeba przyznać, że RDR to z całą pewnością jedna z najlepiej prezentujących się pozycji na przenośną konsolę Niny. Sterowanie, rozgrywka, technikalia - wszytko tu pięknie pasuje. Zatem, dzielny kawalerze, nie żałuj grosza i życzę miłej zabawy na dzikim zachodzie, sir @Szajka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Właśnie ukończyłem pierwszy raz te grę. W połączeniu z RDR2 piękna i jednocześnie smutna przygoda. Chyba polecę kolejny raz RDR2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Drewno w tej grze jest jakieś, czy grywalne w miarę po tylu latach? Mam na PS5 płytkę, ale jakoś nie mogę złapać weny na tę grę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 27 minut temu, Faka napisał(a): Drewno w tej grze jest jakieś, czy grywalne w miarę po tylu latach? Mam na PS5 płytkę, ale jakoś nie mogę złapać weny na tę grę. Bardzo grywalna, aż byłem zaskoczony. 60fps robi też robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia No jest spoko, zacząłem grać, szkoda tylko, że nie mogę skonfigurować pada, bo bieg chciałem przypisać do R1, a X do osłony. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia A ja przekornie powiem, że gameplay źle się zestarzał i po rdr 2 nie byłem w stanie w to grać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Na szczęście w RDR2 grałem milion lat temu i jakoś mi nie wadzi ten gameplay, nie ma tragedii i aż takiego drewna też odczuwam, chociaż czasami Marston chodzi, biega jak debil i przez przypadek wskakuje na przeszkody. Ogólnie bieg pod X jest w ciul niewygodny, bo nie możesz wtedy poruszać kamerą jak masz zajętego kciuka przy bieganiu, dlatego ten R1 był wybawieniem w GTAV i RDR2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Nie no gram w RDR2 i te 30fps mu szkodzi. Przyjemniej mi się teraz grało w RDR. Oczywiście sterowanie postaci. Cała reszta to taka przepaść, że glowa mała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Najgorzej, że obecne konsole xsx/ps5 uciągną beton 60 klatek. Analiza DF była zrobiona, ale cockstar ma wyjebane w takie ficzery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Próbuje to Undead Nightmare po raz pierwszy i nie kumam o co chodzi z tymi zombiakami. Czy one cały czas dochodzą randomowo? Ubiłem sporo w pierwszym miasteczku, zacząłem szukać amunicji po trupach i nagle znowu zaczęły wyskakiwać z każdej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Ale jesteś poza misją czy robisz to oczyszczanie miasteczka już? Bo przy oczyszczaniu miasteczka dajesz amunicję mieszkańcom i to napełnia ten wskaźnik A później tylko obijasz resztę zombiaków i miasto jest wyzwolone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 5 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Jestem poza misją. Zginąłem za pierwszym razem jak się odpalił filmik z tym naukowcem i mnie respawnowało na farmie. Wróciłem do miasteczka i się po nim rozglądałem. Ma to sens, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 13 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Będzie, w końcu, wersja na PC! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 13 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Lepiej 14 lat później niż wcale. I guess Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 133 Opublikowano 13 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Przecież release jest 8/17/2023 więc albo to już się wydarzyło albo czekamy na siedemnasty miesiąc. Co nie zmienia faktu, że to kolejna kompromitacja cwela z rockstara Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 13 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia W 2023 wyszedł remaster RDR1 na PS4. Oni teraz zaktualizowali opis i przekleili go z jeszcze nie zapowiedzianego portu na PC. Taki mały fakap. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Ciekawe, kiedy premiera. W sumie na PS3 mi się już nie chce znowu jedynki zaczynać, za remaster na PS4 trochę dużo sobie życzą... Czekam na datę, jeśli będzie niedługo to pewnie zdecyduję się na wersję pecetową. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 17 Września Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi