Rooofie 179 Opublikowano 8 października 2024 Opublikowano 8 października 2024 (edytowane) ja pierdole, eksperci w sprzedawaniu tych samych gier od 15 lat. Ciekawe jaką cenę dopierdolą, z 199 pln spokojnie. Zero jakiegokolwiek napracowania, nawet nie przenieśli tego na silnik dwójki. Żenada. Edytowane 8 października 2024 przez Rooofie Cytuj
Bzduras 12 843 Opublikowano 8 października 2024 Opublikowano 8 października 2024 Yaay, radujmy się. Port prawie piętnastoletniej gry, ale za to przynajmniej za (pewnikiem) dwie stówy. Cytuj
jimmy 1 434 Opublikowano 8 października 2024 Opublikowano 8 października 2024 Moim przyjaciołom pecetowcom życzę udanej zabawy przy tym wspaniałym tytule Cytuj
suteq 241 Opublikowano 8 października 2024 Opublikowano 8 października 2024 Ale będzie NAPIERDALANE Cytuj
Pupcio 18 951 Opublikowano 8 października 2024 Opublikowano 8 października 2024 Cała magia rdrka uleciała czekamy na mody ze shrekiem i inne bezczeszczenie gry życia 4 1 Cytuj
Daffy 10 718 Opublikowano 8 października 2024 Opublikowano 8 października 2024 Nareszcie definitywna wersja przenosna 3 2 Cytuj
Shankor 1 663 Opublikowano 8 października 2024 Opublikowano 8 października 2024 Spokojnie, pewnie się okaże, że jest lock na 30fps i za 4 miesiące wydadzą patcha, który dodatkowo zjebie zapisy gry. Mój R*, taki piękny. No chyba, że dadzą na epic za darmo. Cytuj
oFi 2 527 Opublikowano 8 października 2024 Opublikowano 8 października 2024 Pociąg tomek jako główny boss zawsze śmieszy Cytuj
Homelander 2 392 Opublikowano 8 października 2024 Opublikowano 8 października 2024 Na Steamie już jest, w sensie strona gry Cytuj
Słupek 2 203 Opublikowano 8 października 2024 Opublikowano 8 października 2024 kurde no, dobroć i laska rockstar nie zna granic. dobrze, że przez przypadek nie wrzucili nic o gtavi Cytuj
iluck85 3 006 Opublikowano 8 października 2024 Opublikowano 8 października 2024 Pod ekran UW, PL napisy. Ja tam pogonie bydło ponownie https://youtu.be/wGHOHybnK5g?si=BlSejPOrJm7XxZji Cytuj
Pupcio 18 951 Opublikowano 8 października 2024 Opublikowano 8 października 2024 Szkoda że znowu doyebią z ceną więc na premiere kolejny raz się nie dam ogolić ale kiedyś na promce? Pewnie, jeszcze jak. Wbić calaka w grze życia można zawsze i wszędzie Cytuj
KrYcHu_89 2 458 Opublikowano 8 października 2024 Opublikowano 8 października 2024 Czyli GTA VI 2027. Nie można wydawać za dużo gier na dekadę. 1 Cytuj
Ukukuki 7 316 Opublikowano 8 października 2024 Opublikowano 8 października 2024 Chętnie przejdę ponownie, zwłaszcza ,że na X360 ominął mnie ten dodatek z zombie. Cytuj
Chewie 192 Opublikowano 8 października 2024 Opublikowano 8 października 2024 (edytowane) Meh, ja tam się zabieram za dwójkę. Jedynka to gra życia dawno tem scalakowana i cieszyłbym się jedynie jakby to był remake z grafiką z 2. Kiedyś się pewnie weźmie ale na bank coś spartaczą jak to oddadzą tym muminom od remasterów gta. Mają miśka na sumieniu Edytowane 8 października 2024 przez Chewie Cytuj
iluck85 3 006 Opublikowano 8 października 2024 Opublikowano 8 października 2024 No ciekaw jestem ceny. 200 nie dam, Cytuj
pawelgr5 1 570 Opublikowano 8 października 2024 Opublikowano 8 października 2024 Któregoś pięknego dnia za te 80zł może wezmę. Ukończone tylko raz na PS3 wiec każda wersja pewnie jest lepsza. Cytuj
lukas_k96 334 Opublikowano 8 października 2024 Opublikowano 8 października 2024 Fajnie, bo jedynkę ograłem raz, na PS3 i starym CRT, gdzie w sumie wtedy mnie RDR kompletnie nie zachwycił. Nadrobię i odświeżę sobie przygody Marstona teraz, w jakości jak Pan Bóg przykazał Cytuj
Rooofie 179 Opublikowano 10 października 2024 Opublikowano 10 października 2024 ziobro zaskoczenia. Gówniany port prawdopodobnie z chujową optymalizacją 14 letniej gry a płacisz jak za nówkę AAA. 2 2 Cytuj
ginn 834 Opublikowano 11 października 2024 Opublikowano 11 października 2024 (edytowane) Nie miałem jeszcze okazji ograć RDR, a po samym przejściu dwójki to już powinno być obowiązkowe, jednak nadal mam ból dupy o to, że na szybko zrobiono odświeżoną wersję, zamiast pełnoprawnego rimejka. Do brzegu. Pojawi się to w abonamencie ps plus? Edytowane 11 października 2024 przez ginn Cytuj
Chewie 192 Opublikowano 22 października 2024 Opublikowano 22 października 2024 (edytowane) 32 zł jakby kogoś https://www.pepper.pl/share-deal/911952?utm_source=copy_url_dt&utm_medium=referral&utm_campaign=2024-10-22&utm_content=911952 Edytowane 22 października 2024 przez Chewie 2 Cytuj
Ken Adams 317 Opublikowano niedziela o 20:27 Opublikowano niedziela o 20:27 (edytowane) Sprawdzilem dzisiaj w trofeach na sonce, kiedy ostatnio gralem w erdeerke i wychodzi na to, ze 1 maja 2011 roku byl dniem podobnym do dzisiejszego, a podobnym dlatego, ze takze i dzisiaj ukonczylem misje „and the truth will set you free” a co za tym idzie, Dutch przegral z grawitacja, na mapie ukazal sie znacznik duzej litery A, a po drodze do tego znacznika Jamie Lidell zaspiewal swoj „Compass”… Ostateczne rozliczenie zostawilem sobie na jutro… Jutro bedzie spokojnym dniem farmera robiacego farmerskie rzeczy, Jutro bedzie dzien Jacka, Abigail… Jutro, na koniec dnia, spotkamy sie ponownie z tajemniczym gosciem w czarnym fraku. Gierke ogrywam dzieki uprzejmosci wydania na konsole Nintendo Switch, ktore dowozi na pelnej. Najlepszym dowodem na to, ze dzielo przetrwalo probe czasu, jest przemierzanie krain ktore daje taka frajde, ze nawet gdy od celu podrozy oddzielal mnie caly Meksyk, to trase pokonywalem konno, w calosci samotnie bez uslug dylizansu, dzien czy noc, a w akompanamencie tej powolnej trabki to nawet raz czy dwa przystanalem Sa minusy, o ktorych trzeba wspomniec… port jest odzwierciedleniem wersji gry na telewizor, a co za tym idzie, literki sa mikre, celowanie z dziala gatlinga to koszmar, a czasami, w deszczowa pochmurna pogode po prostu nie widac, do kogo sie strzela i trzeba walic na oslep. Troche mnie to frustrowalo. Pomijajac te pierdoly, gierka jest wybitna Dzieki John Marston krolu zloty za niezapomniane przygody pozdro dla Bonnie, Irisha, Setha, Westa Dickensa, Londona Ricketsa, Laury czy tam Louise i reszty swirow z Meksyku nawet tez edit: no i koniec… fajna ta misja Jacka. Pozegnalna. Mozna stracic troche honoru bdb gierka. Takim jak John Marston zawsze wiatr w oczy. Zero drugiej szansy. Wiedzac o tym, pierwszy raz grajac w gre o kowboju, robilem zle rzeczy (ale dobre tez), zwykle to nie moj styl Jedna scena jest identyczna jak ja zapamietlem, Bonnie zakochana zamiata piasek nozka, fajnie pokazane Przejde jeszcze ten Undead Nightmare, intro robi robote, usmialem sie nawet Edytowane poniedziałek o 17:52 przez Ken Adams 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi