Figuś 21 139 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Figuś napisał: Oj tam oj tam, dwa lata temu pewnie byl inny zarząd i excel przychodów tez wyglądał inaczej Chorągiewka zmienila trochę kierunek to trzeba wypuszczać budżeto-chrony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Trzeba przyznac, że postarali się z tym portem na switcha G R O W E S Z A M B O znowu wybija. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 No ja niestety pewnie kupię, bo na PS3 ominąłem, a teraz nie chce mi się wyciągać starej konsoli z piwnicy z nadzieją, czy w ogóle uruchomi się. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, McDrive napisał: No ja niestety pewnie kupię, bo na PS3 ominąłem, a teraz nie chce mi się wyciągać starej konsoli z piwnicy z nadzieją, czy w ogóle uruchomi się. No to jak nie grałeś, to żadne niestety. Nie ma co się zastawiać tylko brać i grać w tę kozacką gierkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Ale to chyba lepiej kupić na promce niż za pełną cenę? Skoro się nie ograło przez te 13 lat to kilka miesięcy więcej nie powinno być problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Square napisał: Ale to chyba lepiej kupić na promce niż za pełną cenę? Skoro się nie ograło przez te 13 lat to kilka miesięcy więcej nie powinno być problemem. Nie wiem co, dla kogo będzie lepiej, ponieważ tak głęboko nie analizuje tak dużych inwestycji. Zapewne kolega McDrive wybierze najlepszą dla siebie opcje Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 6 godzin temu, Square napisał: Ale to chyba lepiej kupić na promce niż za pełną cenę? Skoro się nie ograło przez te 13 lat to kilka miesięcy więcej nie powinno być problemem. Mam jeszcze parę tytułów do nadrobienia więc liczę, że tak na koniec roku kupię. Zobaczymy jaka wtedy będzie cena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Gdyby ktoś się zastanawiał, gdzie idzie ta cała kasa z kotletów i micro$ - Take Two Interactive execs' pay doubled this year (axios.com) A i tak większość kupi, mimo zrzędzenia. Jak nie na premierę, to później. Może nawet sam kiedyś kupię w dużej promocji, ale to dlatego, że nie grałem nigdy w RDR, na PS3 już mi się nie chce, klocka nie mam, no to oferta akurat dla mnie. Ale fakt, że wydaje to jakieś dzikie studio na last-geny mimo wszystko beka. Brak PC również - pewnie by nie potrafili ogarnąć, więc nawet się nie podjęli. Oby nie zjebali jak Trylogię. A R* i TT jebać za te perfidne praktyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 30 minut temu, Suavek napisał: A i tak większość kupi, mimo zrzędzenia. Naah, sześć lat temu kupiłem za 50zł, wystarczy. Potem dorzuciłem cyfrę na przecenie jakby coś się stało z płytkami. I oba te zakupy łącznie wyniosły mnie mniej niż połowę tego, co oni sobie obecnie krzyczą Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 W zasadzie to tak, kupie. Uwielbiam RDR i czekalem od lat na remake( naiwniak). W zamian dostane tego kasztana ale bedzie mi pasowal na polce z dwujeczka, ogram bo uwielbiam ta gre a pamietam z niej minimum( UN nigdy nie ukonczylem). Co oczywiscie nie oznacza,ze tego wystepku sobie nie zapomne przy planowaniu dalszych zakupow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Ten żydek Zelnick jednak ma łeb na karku bo zna graczyków jak własną kieszeń "gardze takimi remasterami ALE i tak kupie bo coś tam coś tam" Następnym razem jak będziecie płakać czemu rdr nigdy nie dostał dojebanego rimejku na silniku dwójki to spójrzcie w lustro i zobaczycie winowajce 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Godzinę temu, okens napisał: W zasadzie to tak, kupie. Uwielbiam RDR i czekalem od lat na remake( naiwniak). W zamian dostane tego kasztana ale bedzie mi pasowal na polce z dwujeczka, ogram bo uwielbiam ta gre a pamietam z niej minimum( UN nigdy nie ukonczylem). Co oczywiscie nie oznacza,ze tego wystepku sobie nie zapomne przy planowaniu dalszych zakupow. buahahah Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 "golić guaczy" zawsze aktualne, go rockstar! Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 165 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 (edytowane) 1 hour ago, Pupcio said: Ten żydek Zelnick jednak ma łeb na karku bo zna graczyków jak własną kieszeń "gardze takimi remasterami ALE i tak kupie bo coś tam coś tam" (...) spójrzcie w lustro i zobaczycie winowajce On 8/7/2023 at 8:50 PM, Pupcio said: Ale na jakiejś promce na stówe wleci kiedyś kołderka edition Pupcio Ty już widzę polemizujesz sam ze sobą. Tabletki się skończyły? Edytowane 9 Sierpnia 2023 przez jimmyyy8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 100zł używka wydawca nie zarobi ani grosza Zresztą ja moge bo jestem rdr zjebem i grałem przez 13 lat na ps3 bez trawy Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 3 godziny temu, okens napisał: W zasadzie to tak, kupie. Uwielbiam RDR i czekalem od lat na remake( naiwniak). W zamian dostane tego kasztana ale bedzie mi pasowal na polce z dwujeczka, ogram bo uwielbiam ta gre a pamietam z niej minimum( UN nigdy nie ukonczylem). Co oczywiscie nie oznacza,ze tego wystepku sobie nie zapomne przy planowaniu dalszych zakupow. Lepsza wersja ps3. Ładniejsze pudełko U mnie na półce wersja ps3 z truposzami i wystarczy. Do tego GTA IV goty edition i odpalam sobię od czasu do czasu. Mimo lat to wciąż gry jedyne w swoim rodzaju i warto mieć zawsze w szafie ps3/x360 by sobie wracać do kamieni milowych gejmingu. Najgorsze jest to że ta wyżygana wersja rockstara sie sprzeda i z kolejnymi markami będą robić to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 8 minut temu, oFi napisał: x360 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Wreszcie bedzie mozna ograć w jakiejs akceptowalnej jakości. Czekam na promo 50%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Smutnych czasów dożyliśmy. Dawniej czekalibyśmy na nową część RDR. Troszkę później liczylibyśmy na jakiś dodatek fabularny. Dziś chcemy remaster starszych gier (60 klateczek i wszyscy szczęśliwi?). A dostajemy takie coś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Będzie trawa ale może chmur nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 (edytowane) 58 minut temu, balon napisał: Będzie trawa ale może chmur nie będzie? Duszy to na pewno nie bedzie. Edytowane 9 Sierpnia 2023 przez oFi Cytuj Odnośnik do komentarza
KJL 102 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 3 godziny temu, Aleks napisał: Smutnych czasów dożyliśmy. Dawniej czekalibyśmy na nową część RDR. Troszkę później liczylibyśmy na jakiś dodatek fabularny. Dziś chcemy remaster starszych gier (60 klateczek i wszyscy szczęśliwi?). A dostajemy takie coś. Mi też się to nie podoba, ale takie czasy. Gracze wolą zagrać kolejny raz w to samo, zamiast spróbować czegoś nowego, więc twórcy robią to co chcą gracze. Poza tym jest jeszcze cała masa gier, których nikt nie odnowił, a już teraz praktycznie wszystko co wychodzi to są remake, więc wątpię, żeby to się zmieniło. No będą wychodziły też bezpieczne odsłony kolejnych gier typu Call of Duty czy Assassin's Creed. Z jednej strony to dobrze, bo wychodzą tytuły, których się kiedyś nie ograło (ja tak miałem np. z świetnym remakem Resident Evil 2), ale to nie jest to czego oczekuję po nowych konsolach, dlatego na razie Playstation 5 ani Xboxa One X nie mam bo nic takiego nie wyszło, żebym jakoś załował nieogrania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi