Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
30 minut temu, Ölschmitz napisał:

jak sie w to gra na padzie? to jednak oldskulowy i szybki fps z czasow myszek i klawiatur bez autoaima.

Bardzo dobrze, chyba nawet lepiej niż w Q1. 

• Odpowiedzi 231
  • Wyświetleń 18,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Quake 2 na N64 jest elegancki, jedynka też. Często do nich wracam.  

• Premiera na wszystkich sprzętach dzisiaj o 19:00  

• Masa nowości, nowy rozdział, nowe sekrety, przerobione AI, 120fps i 4K, crossplay, split screen - 40zł   Konwersja RDR z wyciętym multi na PS4 i Switcha - 200zł   Graczu, wybierz m

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Bardzo dobrze, chyba nawet lepiej niż w Q1. 

Zgadza się, celowanie jest lepsze niż w 1.

Opublikowano

Wow, oni nawet dodali wycięty content, czyli nowe ataki, zachowania wrogów, pomieszczenia i lekko zmodyfikowali istniejące - gra ma więcej detali i przejść. To jest director's cit, kierwa. 

Opublikowano

Wziąłem wzorem poprzedniego remastera Q2 na Switcha:banderas:wygląda tak jak chciałem, jakby wyciągnięty ze wspomnień, miodek 60 klatek masełko, gyro aiming. Wczoraj przed snem przeniosłem się do lat minionych gdy z kuzynem na zmianę próbowaliśmy w to grać. Jako durny gówniak nie dawałem sobie rady z ,,dorosłym" klimatem gry i wykańczał mnie nerwowo Strogg żaba skacząca. W 10 minut teraz przeszedłem więcej tej gry niż my kiedyś po tych wszystkich próbach :reggie: czyli praktycznie cała gra to dla mnie nowość. Jestem pod koniec drugiego rozdziału i jest cudownie.

Opublikowano
1 hour ago, dee said:

W singlu bez problemu grałem w Q2 na padzie na PSX to gorzej chyba być nie może:fsg:

Ale to byla inna gra de facto ;)

Opublikowano

Kupilem na Steam. Wlasnie tez mialem pytac: czy wersja z N64 jest tym samym dla Q2 czym byl Doom 64 dla zwyklego Dooma?

Opublikowano
3 minuty temu, Ölschmitz napisał:

Ale to byla inna gra de facto ;)

Była nieco zmieniona, ale generalnie pokrywała się doznaniami.

Choć brak backpacka to był jak hard mode, bo quada sie mogłeś sobie skitrać. I walcz tu z takim Makronem co kicha kulami BFG jak alergik na wiosnę ;)

Opublikowano
12 minutes ago, pawelgr5 said:

Kupilem na Steam. Wlasnie tez mialem pytac: czy wersja z N64 jest tym samym dla Q2 czym byl Doom 64 dla zwyklego Dooma?

Nie, Doom 64 to była całkiem inna gra. Quake II to lekko pocięta wersja z PC. 

Opublikowano
32 minutes ago, Mendrek said:

Była nieco zmieniona, ale generalnie pokrywała się doznaniami.

Choć brak backpacka to był jak hard mode, bo quada sie mogłeś sobie skitrać. I walcz tu z takim Makronem co kicha kulami BFG jak alergik na wiosnę ;)

Chodzi mi o to, ze byla zmieniona pod sterowanie a tu jest port 1:1

Opublikowano
12 minutes ago, Figaro said:

No nie do końca.

No dobra, poczytałem to faktycznie są różnice. Szczerze to grałem więcej w wersję N64 niż PC. Na pierwszy rzut oka zmian jest mniej niż w Doom z PC i Doom 64, w Doomie był całkiem inny mood i design leveli, w Quake II poziomy i cała reszta wygląda podobnie jak na PC. 

Opublikowano

A ledwo co grałem tydzień temu w kłeja2 na psxie. Ależ to jest dobre i soczyste :banderas:

Opublikowano

Zajebiście, że dali darmowy upgrade jak ktoś już posiadał :) 

Pierwszy Ep ukończony :) 

Spoiler

CsyUaV7.png

Opublikowano
27 minut temu, Assassins_78 napisał:

Zajebiście, że dali darmowy upgrade jak ktoś już posiadał :) 

Pierwszy Ep ukończony :) 

Ukryj zawartość

CsyUaV7.png

Ale miód :obama:

image.png.ffe2aab963961f4894c3a99854b05397.png

Uruchomiłem na chwilę multika i mimo tego, że trochę zacina to przyjemność buszowania w deathmatchu na q2dm1 z samymi railgunami :banderas:

Opublikowano

Gra się zaskakująco miodnie jak na tak starą grę, pewnie lepiej niż w wiele nowych.

Opublikowano

Bardzo dobrze się gra, a ta muzaaaaa. Czasy Voodoo sie przypominają :D

Jeszcze 2 Ep i koniec podstawki :D

Opublikowano

I te mapy, ogromne, jak na dzisiejsze standardy. Snowflake'i mogą płakać :kekw:

Opublikowano

Aż dziw, że chce sie kolejnny... kolejnny i kolejny lvl przechodzić. Przecież to się już widziało, ale jednak jest to coś innego - nowego!

Opublikowano

Ale ten ostatni BOSS mnie - denerwuje :D

Spoiler

5rEm44o.pngG2HUZaF.png

Opublikowano

A jedynka też jest tak dobrze wyremasterowana jak dwójka?