Opublikowano 11 sierpnia 20231 r Autor 30 minut temu, Ölschmitz napisał: jak sie w to gra na padzie? to jednak oldskulowy i szybki fps z czasow myszek i klawiatur bez autoaima. Bardzo dobrze, chyba nawet lepiej niż w Q1.
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r 1 minutę temu, Bzduras napisał: Bardzo dobrze, chyba nawet lepiej niż w Q1. Zgadza się, celowanie jest lepsze niż w 1.
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r Wow, oni nawet dodali wycięty content, czyli nowe ataki, zachowania wrogów, pomieszczenia i lekko zmodyfikowali istniejące - gra ma więcej detali i przejść. To jest director's cit, kierwa.
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r Wziąłem wzorem poprzedniego remastera Q2 na Switchawygląda tak jak chciałem, jakby wyciągnięty ze wspomnień, miodek 60 klatek masełko, gyro aiming. Wczoraj przed snem przeniosłem się do lat minionych gdy z kuzynem na zmianę próbowaliśmy w to grać. Jako durny gówniak nie dawałem sobie rady z ,,dorosłym" klimatem gry i wykańczał mnie nerwowo Strogg żaba skacząca. W 10 minut teraz przeszedłem więcej tej gry niż my kiedyś po tych wszystkich próbach czyli praktycznie cała gra to dla mnie nowość. Jestem pod koniec drugiego rozdziału i jest cudownie.
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r 1 hour ago, dee said: W singlu bez problemu grałem w Q2 na padzie na PSX to gorzej chyba być nie może Ale to byla inna gra de facto
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r Kupilem na Steam. Wlasnie tez mialem pytac: czy wersja z N64 jest tym samym dla Q2 czym byl Doom 64 dla zwyklego Dooma?
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r 3 minuty temu, Ölschmitz napisał: Ale to byla inna gra de facto Była nieco zmieniona, ale generalnie pokrywała się doznaniami. Choć brak backpacka to był jak hard mode, bo quada sie mogłeś sobie skitrać. I walcz tu z takim Makronem co kicha kulami BFG jak alergik na wiosnę
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r 12 minutes ago, pawelgr5 said: Kupilem na Steam. Wlasnie tez mialem pytac: czy wersja z N64 jest tym samym dla Q2 czym byl Doom 64 dla zwyklego Dooma? Nie, Doom 64 to była całkiem inna gra. Quake II to lekko pocięta wersja z PC.
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r 32 minutes ago, Mendrek said: Była nieco zmieniona, ale generalnie pokrywała się doznaniami. Choć brak backpacka to był jak hard mode, bo quada sie mogłeś sobie skitrać. I walcz tu z takim Makronem co kicha kulami BFG jak alergik na wiosnę Chodzi mi o to, ze byla zmieniona pod sterowanie a tu jest port 1:1
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r 12 minutes ago, Figaro said: No nie do końca. No dobra, poczytałem to faktycznie są różnice. Szczerze to grałem więcej w wersję N64 niż PC. Na pierwszy rzut oka zmian jest mniej niż w Doom z PC i Doom 64, w Doomie był całkiem inny mood i design leveli, w Quake II poziomy i cała reszta wygląda podobnie jak na PC.
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r A ledwo co grałem tydzień temu w kłeja2 na psxie. Ależ to jest dobre i soczyste
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r Zajebiście, że dali darmowy upgrade jak ktoś już posiadał Pierwszy Ep ukończony Spoiler
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r Przejdę na XSX i kupię na Switcha, ta gra była niegdyś kultowa i ten OST
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r 27 minut temu, Assassins_78 napisał: Zajebiście, że dali darmowy upgrade jak ktoś już posiadał Pierwszy Ep ukończony Ukryj zawartość Ale miód Uruchomiłem na chwilę multika i mimo tego, że trochę zacina to przyjemność buszowania w deathmatchu na q2dm1 z samymi railgunami
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r Gra się zaskakująco miodnie jak na tak starą grę, pewnie lepiej niż w wiele nowych.
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r Bardzo dobrze się gra, a ta muzaaaaa. Czasy Voodoo sie przypominają Jeszcze 2 Ep i koniec podstawki
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r I te mapy, ogromne, jak na dzisiejsze standardy. Snowflake'i mogą płakać
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r Aż dziw, że chce sie kolejnny... kolejnny i kolejny lvl przechodzić. Przecież to się już widziało, ale jednak jest to coś innego - nowego!