Square 8 503 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Mam nadzieję, że wydanie będzie szyte jak Pegasus, a nie klejone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Spóźniłem się na Okemi Panie @Roger, jest jeszcze jakaś nadzieja, czy brać inną okładkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 25 minut temu, Pix napisał: Spóźniłem się na Okemi Panie @Roger, jest jeszcze jakaś nadzieja, czy brać inną okładkę? Cytat I, uwaga, jedną, dziewiątą dodatkową, limitowaną tylko do 199 sztuk (bez opcji dodruku i podniesienie jej nakładu) z przepięknym motywem Okami i innym logotypem publikacji. Tutaj należy się więc pospieszyć! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Byłem 18ty podczas zakupu okładki Okami. Jak dobrze, że żona podczas shoppingu sobie szukała niewiadomoczego, miałem czas na przeglądanie FB i wpadła stronka z PS2extrem to od razu Okami weszło na miętko Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Ja bym wybrał z okami gdyby nazwa tam była również pełna - tj. PlayStation 2 Extreme. A tak nie będzie mi pasowało w piewce obok innych numerów (tiaa). Dlatego proszę nie robic kolejnych numerów typu GBA Extreme tylko GameBoy Advance Extreme (lub po prostu GameBoy Extreme i zrobić numer o GB gbc gba). 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 9 godzin temu, Pix napisał: Spóźniłem się na Okemi Panie @Roger, jest jeszcze jakaś nadzieja, czy brać inną okładkę? Zapewne pojawi się coś na allegro jak już ludzie dostaną swoje egzemplarze, ale w trochę innej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Nie kupilem z okemi to nie kupie wcale. 1 1 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mantis 1 102 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 W tamtej generacji byłem fanatykiem Gacka i czekam najbardziej na numer jemu dedykowany. Niemniej to PS2 widziałem jako pierwsze. Do świeżo zakupionego PS One brat ogarnął kilka numerów PlayStation Magazyn z demówkami. I mam numery gdzie PS2 prezentowali, była też relacja z premiery w Japonii, ale też numer z MGS2. I choć też wyżej stawiam trójkę od dwójki, tak jednak PS2 utożsamiam z tą odsłoną. Ależ to wtedy wyglądało! Te ujęcia, wykonanie postacie, masa detali, ostrość obrazu. Długie miesiące na to patrzyłem i nie mogłem uwierzyć jak dobrze to wygląda. Dla mnie był to fotorealizm. I gdy to zobaczyłem, plus jeszcze Tekken TT, Gran Turismo 2000 i inne, oraz wygląd PS2. Aż się tego dnia pochorowałem i nie przespałem nocy... Gorączki Dostałem od nadmiaru wrażeń. Później podobnym dla mnie szokiem był numer PE gdzie zobaczyłem RE Ramake na GC. Też tem numer zawierał porównanie konsol i wtedy zakochałem się w małym fioletowym sześcianie. Nastepne miesiące Super Mario Sunshine, Metroid Prime, Zelda WW, zapowiedz MGSa odświeżonego, później materiały z RE4 i już do końca generacji zostałem przy Nintendo. W chwili obecnej gram na każdej z konsol 5 generacji i uważam, że to najlepsza generacja konsol. Więc materiał do wydawania wspominkowych wydań jest zacny. PS. Waham się pomiędzy mgs, a okami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 2 minuty temu, Mantis napisał: PS. Waham się pomiędzy mgs, a okami. Bierz mgs, nie ma nad czym sie wahać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Pozostałych wersji zeszło na razie 331 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Jeśli to na podstawie licznika na allegro, to on pokazuje tylko ile osób kupiło, nie ile sztuk zeszlo. Więc jeśli ktoś brał więcej egzemplarzy, to tego nie uwzględnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Na dole masz info o dostępnych egzemplarzach, limit na każdą wersję był 200. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Okemi i Vice City wleciało Cytuj Odnośnik do komentarza
jakbu 168 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 W dniu 11.08.2023 o 18:13, dee napisał: Okładeczka z Vice City to kozak, a byłaby GOTY jakby nie te różowe tło loga pisma Cały dorobek PS2 zawrzeć na 124 stronach ciężko, będzie sequel? Ta, PlayStation 2 Extreme 2 jak 3 najlepszy Wiedźmin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Okami wyprzedane chyba, bo na allegro już nie ma. Dodrukujcie wszystkie pozostałe są oszpecone jakimś konkursem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Ja odpuszczam, PS2 to nie moje klimaty. 2 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szklarski 15 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 (edytowane) Nie chcę marudzić, ale PS2 było supportowane w PE od startu do mety. Dejta mi materiały o giereczkach nie omawianych wcześniej. Dobra, tyle. Spadam zamawiać swoje numery. Edytowane 12 Sierpnia 2023 przez Szklarski Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 PS2 jest ok, ale jednocześnie takie powszechne, pospolite itd. Trochę mniejsza zajawka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Ps2 jest zajebiste Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 10 godzin temu, ciwa22 napisał: PS2 jest ok, ale jednocześnie takie powszechne, pospolite itd. Trochę mniejsza zajawka. Ja to nawet bym chetnie poczytał o ps3/x360. Wiem, ze jesteśmy starymi graczami i mało co nas zaskoczy, ale te numery specjalne, to ja traktuję po prostu jako ciekawa lektura o danym sprzęcie. No i chciałoby się zebrać wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 VC zamówione... ale nie da się ukryć, że ten pasek na górze strasznie szpeci te okładki. Póki nie poszło do druku nie dałoby rady jakoś tego przerobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Przede wszystkim to by się przydało wyjebać te oczojebne napisy KONKURS i już będzie znacznie lepiej. Ja rozumiem, że jest chęć pochwalenia się, ale to żaden deal breaker czy definicja tego, czym jest ten numer. 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 124 strony wypełnione po brzegi treściami publicystycznymi, recenzjami i popkulturą. Jak wyglądał świat rozrywki w 2000 roku? Kulisy powstania i premiera drugiej konsoli Sony Rozkwit piractwa, a sprawa polska Sekrety menu głównego PS2 Hot Coffee, czyli jak to było z tym San Andreas Polacy nie gęsi – o pierwszych polskich lokalizacjach Rozwój rynku w Polsce oczami Ściery i Butchera Halo-killer – historia prawdziwa Początki grania online na konsolach „Gdzie mi z tą gitarrą?" – gry rytmiczne podbijają świat Kino w domu. Jak nośnik DVD zmienił świat Jedyna słuszna recenzja Metal Gear Solid 2 że tez tyle czasu muszę czekać na kolejny tekst sciery Ściera miales pisać hyde park jakiś! Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 8 minut temu, Kmiot napisał: Przede wszystkim to by się przydało wyjebać te oczojebne napisy KONKURS i już będzie znacznie lepiej. Brak tego napisu to był dosłownie jedyny powód dla którego wybrałem okładkę z okemi, jak by to ode mnie zależało to wywalił bym i KONKURS i POLECAMY. Co do numeru to wystarczy że teksty przejdą korektę (Saturn Extreme to była porażka pod tym względem), papier będzie lepszej jakości a MGS 2 nie zostanie zrecenzowane przez jakiegoś fanboya i dostanie odpowiednią ocenę (nie wyższą niż 8-/10 xd i już będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 No tylko meterial Sciery ma poki co potencjal, reszta to znane melodie mielone w kolko. Pewnie bedzie tez o tym, ze devil may cry mial byc kolejnym residentem. Gdyby Lapusz nie bawil sie w rekina marketingu to bym dolaczyl do kolekcji, a tak to obejdzie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi