Skocz do zawartości

PlayStation 2 Extreme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się, że nikt nie kupuje tych specjalów z powodu KONKURSÓW, tym bardziej dziwi decyzja o takim szpeceniu mimo wszystko poprawnych okładek (dla mnie problemem jest głównie dobór słabych artów).

• Plusik 2
  • This 1
Opublikowano

Napis "Konkurs" pewnie miał dawać taki retro vibe, bo jak się miało 10 lat to takie coś zachęcało do zakupu. Myślę, że jednak warto postawić na estetykę i jeśli te okładki nie poszły jeszcze do druku i ich poprawienie nie będzie kosztowne, to można nad nimi popracować. Liczę też na ogarnięcie porządnej korekty. Wszyscy zdają sobie sprawę z tego, że robienie PSX'a to hobby w tych czasach, ale jednak słabo to wygląda, gdy zdarzają się takie niedociągnięcia, które są stosunkowo łatwe do wyłapania. 

Opublikowano

Rogera od tygodnia nie ma na forum, zgredzi tez się jakos w tym temacie nie wypowiadaja, a w tematach poszczegolnych numerow juz tak. Moze Łapusz tak jak ostatnio wyleciał z info zbyt szybko :niki:

• Plusik 1
Opublikowano

Okładki ogólnie słabe, więc raczej kolekcjonować nie będę.

Co do reszty, mam małą nadzieję, że ktokolwiek będzie się bawił w grafika (czy jak to tam fachowo się nazywa) przy numerze, weźmie sobie do ręki jakiś stary numer PE z czasów PS2 i poczuje klimat.

Aczkolwiek wątpię. Szczególnie patrząc na zamazane screeny na allegro, gdzie widzę mało tekstu i dupną grafikę. Błeeee... syf, panie, syf.

Dlatego, sorry, będzie tylko na jedną flaszkę, bo tym razem biorę tylko jeden numer.

• Lubię! 1
Opublikowano
W dniu 11.08.2023 o 13:50, mleko2099 napisał:

Mam nadzieję, że następny w kolejce będzie Dreamcast Extreme. Konsolka liczę na Ciebie. ;)

Ja nic nie wiem ;) 

Nic nie potwierdzam ani zaprzeczam, tym bardziej nic nie obiecuję…

Natomiast co do ps2e to nic nie powiem, poza „historia lubi się powtarzać…”

• Plusik 1
Opublikowano
W dniu 13.08.2023 o 17:01, Badus napisał:

Wydaje mi się, że nikt nie kupuje tych specjalów z powodu KONKURSÓW, tym bardziej dziwi decyzja o takim szpeceniu mimo wszystko poprawnych okładek (dla mnie problemem jest głównie dobór słabych artów).

Właśnie to samo chciałem napisać po zobaczeniu tych okładek. Pisma nie będzie w sprzedaży stacjonarnej, więc nie wiem po kiego taka jebitna informacja o KONKURSIE. I błagam, nie tłumaczcie braku estetyki "retro vibem" XD

• Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, Konsolite napisał:

Natomiast co do ps2e to nic nie powiem, poza „historia lubi się powtarzać…”

Znowu nie bedzie korekty jak w saturnie?:bella:

• Haha 1
Opublikowano
13 godzin temu, number_nine napisał:

Właśnie to samo chciałem napisać po zobaczeniu tych okładek. Pisma nie będzie w sprzedaży stacjonarnej, więc nie wiem po kiego taka jebitna informacja o KONKURSIE.

Właśnie, mam nadzieje ze to nie wersje końcowe okładek. Bo spisu treści czy info o konkursie ma okładce to my nie potrzebujemy. Każda może być minimalistyczna, bo przecież nikt tego nie kupi „odswietnie” w drodze na pociąg czy coś takiego. 

Opublikowano
7 godzin temu, Nonname napisał:

Zauważyliście że okładki się zmieniły?

Pewno to było badanie rynku a że ludzie się zainteresowali to zostało zwołane zebranie i przekazane "No, Panowie, jednak trzeba spiąć dupę i coś przygotować" :turned:

Opublikowano

@Roger wy sobie jaja robicie z tym okładkami? Anuluje zamówienie w takim razie, obecne okładki to tragedia. Ta z Vice City była mistrzowska, super nawiązanie do OPSM, a teraz? To logo PS2 Extreme to kpina xd

• Plusik 1
  • beka z typa 1
  • WTF 2