Skocz do zawartości

PlayStation 2 Extreme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież te okładki to nawiązanie do extremów z ery PS2 (numery mniej więcej 30-80) i prezentują się o wiele lepiej niż poprzednie. Przynajmniej arty są na całą stronę a nie odgrodzone marginesami z góry i dołu. Wywalić napis 'konkurs' i będzie idealnie.

• Plusik 1
  • This 4
Opublikowano

Dobrze jest z tymi ramkami, tak jak pisza wyzej to ma byc nawiazanie do PE a nie do Edge'a. Konkurs tez mi lezy o ile to faktycznie bedzie konkurs a nie tylko taki napis bo "tak kiedys bylo". Zrobcie dodruk okladki z okemi i rozbijam swinke.

• Plusik 1
Opublikowano

Kwestia gustu, ale nowe okładki moim zdaniem lepsze. Przyznaję, że pierwotne bardziej przypominały jakiś PlayStation 2 Magazine, podczas gdy obecne nawiązują do szmatławca tamtej ery.

Pytanie, jak/czy zmieni się w takim wypadku okładka Okami?

Opublikowano

No teraz jest oldschool i nostalgia pełna gębą, eleganckie okładki, nawiązujące do starych szmatlawcow z najlepszych lat. Wcześniejsze wedlug mnie były zbyt generyczne i trochę bezpłciowe.

Choć i tak się dziwię tym emocjonalnym reakcjom, jakby niektórzy same okładki zamawiali. ;)

Opublikowano
54 minuty temu, LeifErikson napisał:

No teraz jest oldschool i nostalgia pełna gębą, eleganckie okładki, nawiązujące do starych szmatlawcow z najlepszych lat. Wcześniejsze wedlug mnie były zbyt generyczne i trochę bezpłciowe.

Choć i tak się dziwię tym emocjonalnym reakcjom, jakby niektórzy same okładki zamawiali. ;)

No trochę się wkurwiłem, bo okladka z Vice City naprawdę ładnie siadła, tak czy siak i tak wezmę, więc już kij z tym, niech wysyłają z jakąkolwiek okładką.

Opublikowano
48 minut temu, wojtas011 napisał:

No co ma być?
To jest pre-order, jak zmiany okładki nie pasują to można anulować przecież.

No ale nie ma teraz okładki limitowanej z okemi przecież.

Po drugie no minimum przyzwoitości wymaga żeby jasno opisać postępowanie z kilkoma setkami klientów xd

Opublikowano

No ja już swój zakup anulowałem i patrząc na to że w dyskusji na Allegro odpisali mi w minutę to chyba nie byłem jedyny. 

Też miałem taki sam zestaw co @maciucha i rzeczywiście okładka limitowana z Okemi zniknęła z oferty.

Opublikowano

Powiem wam zgredzi, że współczuję wam tego pierdolnika z Łapuszem na co dzień. 

Ten numer chyba jeszcze kupię przez wgląd na to jak wielki mam sentyment do ps2, ale będzie to chyba mój ostatni zakup czegokolwiek od obecnego szefa tego biznesu :)

• Dzięki 1
Opublikowano
2 minuty temu, Square napisał:

Ale zmienili tylko obrazki czyż nie? Cała reszta jest taka sama?

No ale poprzednich okładek raczej nie wydrukują więc minimum przyzwoitości wymaga klarownego komunikatu z góry na ten temat.

• Haha 1
Opublikowano
57 minut temu, MYSZa7 napisał:

No ja już swój zakup anulowałem i patrząc na to że w dyskusji na Allegro odpisali mi w minutę to chyba nie byłem jedyny. 

Pewnie kasa już wypłacona a tu teraz trza zwracać :/

Opublikowano

Nowe podobają mi się o wiele bardziej :)
Czy numerek 1, który się pojawił na tych nowych wersjach, oznacza, że będzie przynajmniej jeszcze jeden o PS2?

Opublikowano

No to idealnie. 7 + 14 dni urlopu to wypada 21. Dzisiaj Roger siadzie po powrocie wieczorem do kompa i dowie sie, ze ma numer specjalny ps2 do zlozenia. I tak to sie kreci Bozeknko w tym ideaahead.

• Haha 8