don LOV 77 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 Dziękuję i płaczę, a jestem mężczyzną i jeszcze jak kuźwa. 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Odebrałem, przewertowałem, na razie pierwsze wrażenie: flashbacki z Saturn Extreme (zapach, papier, czcionka, jakość screenów i grafik), ale zestaw tekstów i LINE UP redaktorów wygląda naprawdę dobrze. Przeczytałem reckę MGS2 no i nie powiem, nawet fajny follow up do legendarnego tekstu z 2001 i mimo wszystko sensowne argumenty, choć z werdyktem się nie zgadzam tak teraz, jak i lata temu (dwójkę zaliczyłem w 2004 i dla mnie to była dyszka, a i tak pewne aspekty doceniam dopiero od niedawna). Zapowiada się pyszna lektura. 1 Cytuj
Winopijca 12 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 15 godzin temu, SlimShady napisał: To niezła przestrzelona limitka będzie, zdjęta prosto z klopa z ekskluzywnym zestawem mikrobów. Dlatego powtarzam, nigdy nie ufajcie graczom. Żadnych padów, żadnych gadżetów, unikać ich jak ognia. Używane czasopisma, konsole, gry, figurki itp. od graczy - przed pierwszym użyciem trzeba koniecznie potraktować ozonem (O₃)... 1 Cytuj
lmz 48 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 a ja zamówiłem gazetkę u Mikołajki, ale jak tak tu Was czytam, to chyba żałuję, bo dostanę dopiero za miesiąc z nieaktualną już treścią Cytuj
Halcos 1 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Ostatni raz PE kupiłem w styczniu 2007 (numer z recenzją Zeldy TP). Wczoraj przyszło wydanie specjalne z okładką MGS2, przeczytałem póki co kilka pierwszych stron i poczułem się te kilkanaście lat młodszy. Dziękuję wam. Idealny prezent dla dziadersów takich ja ja 1 Cytuj
iluck85 2 902 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Tak szczerze- numer specjalny nie ukazuje się co miesiąc. Wolałbym dorzucić do tych 40/45zł i dostać lepszy papier, zdjęcia jakościowo lepsze i nawet omijam wysyłkę na allegro, bo załapie się na smarta. Dla mnie same plusy Jakością druku te numer nie grzeszą niestety. Wiem że nie o to w tym chodzi, ale kilka h spędzam z tym papierem w ręku. Ja osobiście bym wolał dorzucić te kilka złotych. 2 Cytuj
mcp 2 013 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Mam i ja, leżał już od wczoraj w paczkomacie Przejrzałem spis treści i pierwsze kilka stron i już wiem, że to będzie kolejny po Pegazusie nostalgiczny kop w jaja. Dzięki, chłopaki Cytuj
tajmeniczy czyletnik 31 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 W dniu 13.08.2023 o 12:57, grzybiarz napisał: 124 strony wypełnione po brzegi treściami publicystycznymi, recenzjami i popkulturą. (...) Rozwój rynku w Polsce oczami Ściery i Butchera (...) że tez tyle czasu muszę czekać na kolejny tekst sciery Ściera miales pisać hyde park jakiś! Nie doczekaliśmy się Brakuje też trochę 'z pamiętnika redaktora' od Ściery i Hiva. Ściera się obraził czy co? Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Kurde nie ma potężnego Pana Przemka? Szkoda, szkoda bo zawsze mi się alien kojarzył z sonką 2 Cytuj
Michu_M 7 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Odebrane. Na razie tylko przejrzałem na szybko ale nostalgia mnie tak *ebła, że nie wiem kiedy się pozbieram. Jeden minus: rozumiem, że ocena dla NFS Underground to żart? Przeszedłem tą grę niezliczoną ilość razy i dla mnie to jest jedno z najbardziej wyrazistych wspomnień ery PS2. Gra 10/10 zawsze. W kolejnych tego typu numerach (PS2 Extreme PART 2?) fajnie by było gdybyście podawali daty premier gier, tutaj mi trochę tego brakowało. Tak czy inaczej dzięki za ten potężny ładunek wspomnień. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 53 minuty temu, tajmeniczy czyletnik napisał: Ściera się obraził czy co? Mam nadzieję że się spóźnił i tekst ostatecznie będzie w psx extreme Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Mam i ja Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Będzie co czytać. Oceny MGS2 (recenzja i 3gr). Rzuciłem okiem na recenzje bijatyk i WTF jeśli chodzi o minus w recenzji T5 Minus "z dupy". Przecież T5 w porównaniu do takiego T7 wczytuje się bardzo szybko. Jednak w recenzji T7 wśród minusów nie było nic o długich loadingach. 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 26 listopada 2023 Autor Opublikowano 26 listopada 2023 Dziś dostarczyli, w niedziele Idę odebrać. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 2 godziny temu, Michu_M napisał: Jeden minus: rozumiem, że ocena dla NFS Underground to żart? Przeszedłem tą grę niezliczoną ilość razy i dla mnie to jest jedno z najbardziej wyrazistych wspomnień ery PS2. Gra 10/10 zawsze. A dla mnie przy konkurencji która była na PS2 w wyścigach (Midnight Cluby, Burnouty, GT, Shox, RRV) NFS U nawet nie stał, już nie mówiąc o tym że wersja na PS2 często się dławiła co bardzo negatywnie wpływało na rozgrywkę. Czytając reckę to i tak bardzo pobłażliwie został oceniony : ) Cytuj
Suavek 4 687 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Daję 1/5 bo okładka Okami jest inna, niż zamawiałem!!!11jeden A tak poważnie, pierwsze wrażenie naprawdę dobre. Dużo dobrego tu upchnięto, a sama stylistyka gazety to prawdziwy powrót do przeszłości. Można się poczuć 20 lat młodszym... Dobór gierek też wydaje się porządny. Oczywiście nie sposób by było upchnąć tu wszelkie klasyki PS2, ale i tak jestem mile zaskoczony różnorodnością tytułów, bądź doborem tych bardziej rozpoznawalnych odsłon większych serii. Niemniej jednak zabrakło mi którejś odsłony Ace Combat, tym bardziej, że seria jest do dziś "uwięziona" na PS2. PS2 to była moja pierwsza konsola, nie licząc Pegasusa, a tamte lata to naprawdę jedna z najlepszych generacji gamingu. Nostalgia jest więc silna. Liczę na przyjemną lekturę w wolnej chwili. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 8 minut temu, Słupek napisał: ocena dla mgs2 Jaka? Bo HIV zastanawiał się nad 7+. Cytuj
Pix 912 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Mam w sumie takie dwa pytania do redakcji. 1. W recenzjach oceny mają odzwierciedlać to, czy dane gry dalej dostarczają rozrywki dzisiaj? Czy raczej mają oddawać wartość tytułu w momencie jego premiery? 2. Czy redaktorzy ogrywali gry ponownie przed napisaniem recenzji, czy raczej opierali się na wspomnieniach lub też ewentualnym odpaleniu kilku fragmentów na jutubie? Nie żebym się czepiał. Czyta się ten numer świetnie, ale jestem po prostu ciekawy, jakie mieliście do tego podejście. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Nie no dzisiaj dać dyche ktoremukolwiek gta w wersji na ps2 to tak nie bardzo Cytuj
Michu_M 7 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 1 godzinę temu, łom napisał: A dla mnie przy konkurencji która była na PS2 w wyścigach (Midnight Cluby, Burnouty, GT, Shox, RRV) NFS U nawet nie stał, już nie mówiąc o tym że wersja na PS2 często się dławiła co bardzo negatywnie wpływało na rozgrywkę. Czytając reckę to i tak bardzo pobłażliwie został oceniony : ) Spoko. Bardziej niż o jakość samej gry chodzi mi o wspomnienia z nią związane. Do dzisiaj pamiętam dzień, w którym ją kupiłem i zagrałem. Każdy z nas ma gry, które są w jakiś sposób wyjątkowe nawet jeżeli jakościowo nie zasługują na maksymalne oceny. Sam mam takich wiele. Cytuj
karmaster 362 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Zabawna jest bardzo wysoka ocena dla FIFY 2003, bo jednak w tamtych czasach różnica między PESem a FIFĄ była ogromna. Chyba dopiero od '09 (pierwsza na nowym silniku na PS3?) Fifa zaczęła nadrabiać starty. W tamtych czasach w Fife grali tylko Ci co nie wiedzieli, że jest inna gra piłkarska Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Odebrane dzisiaj, przekartkowane. Jak człowiek zobaczył te recenzowane gierki i te oceniaczki to aż się łezka w oku zakręciła . Jakby się przenieść 20 lat wstecz. Będzie kolejna super lektura. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 1 godzinę temu, maciucha napisał: Nie no dzisiaj dać dyche ktoremukolwiek gta w wersji na ps2 to tak nie bardzo A to niby czemu? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Godzinę temu, Square napisał: A to niby czemu? Kiedy ostatni raz grałeś w VC na ps2? Dla mnie strzelanie jest koszmarne. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Vice city nigdy na niczym nie zasługiwało na 10 bo to nie san andreas 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi