Pix 912 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 Gazeta już w domu, garnitur uprasowany, mieszkanie posprzątane. Można zacząć czytać. Zamierzam splatynować tego grubasa przez weekend. Wielkie podziękowania dla Rogera i ekipy, bo naprawdę widać, że włożyliście w to mnóstwo serca i pracy. Moje uszanowanie, zwłaszcza dla Dżuja, Komoda i Piechoty, którzy jak widzę dostali w creditsach specjalnie podziękowania za duży wkład w PS2 Extreme. Fajnie, że wsparliście rednacza w tym projekcie 1 Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 Na okładkach najlepsze GTA i najlepsza Zelda, czy może być apetyczniejszy zestaw? A w środku? O ja jebię, ile dobroci, ile krwistego mięsa. Strona po stronie wypchane smakołykami. Nienawidzę Was z jednego względu - po lekturze zapewne będę miał ochotę większość z tych gier ograć ponownie, albo po raz pierwszy. Dobra robota Panowie i już teraz dziękuję za ten papierowy wehikuł czasu. 2 Cytuj
OldMuffin 12 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 Mam i ja. Będzie czytanko i granko przez weekend. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sadiker 57 Opublikowano 25 listopada 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 listopada 2023 Lol, zamówiłem z okładkę z MGS, a dostałem z Ōkami. Mi to tam jedno bo wziąłem dla zawartości, ale jeżeli naprawdę było tylko 200 sztuk to ktoś się rozczaruje. 13 Cytuj
Mari4n 417 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 U mnie od niedawna gdzieś dostarczają w soboty, ale i tak jeszcze nie dotarła do oddziału. Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 Też już mam Tylko przekartkowałem a tyle wspomnień odżywa. Burnout3 pierwszy raz grany jak byłem chory, odpaliłem o 10 rano skończyłem grać przed północą. „We are the lazy generation…” MGS3 ogrywany w sylwestra chyba z 11 raz, żeby wszystko zebrać i zobaczyć . Intro którego nigdy nie przewinąłem ”What a thrill With darkness and silence through the night…” I tak można przeglądając każdą stronę To My 1 Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 A na allegro wznowiona sprzedaż z zapowiedzianą podwyżką ceny, z okładką Okami włącznie! Spoiler Joke! Możecie - jak na razie - spać spokojnie, huehue. Cieszcie się papierowymi łakociami, a ja sobie zamówię z następnym numerem Szmatławca. ;-) Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 Zamówiłem ten numer wraz z nr300 i niestety dostałem tylko numer specjalny. Nr300 nie było w przesyłce pisałem wiadomość na allegro i na razie cisza Cytuj
czapa 671 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 Trochę chujowo że poważne wydawnictwo (a może wcale nie takie poważne) nie potrafi ogarnąć wysyłki żeby wysłać wszystkim PREORDEROWCOM w jednym czasie. U mnie nadal w przygotowaniu także to nie jest kwestia kuriera ani dostawy w sobotę. Czemu są równi i równiejsi panie Robercie? Cytuj
Emtebe 2 544 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 Ehh, gazetka przewertowana na szybko ze łzami w oczach... Tyle dobrych wspomnień Jak na razie rzucił się w oczy jeden babol. Na okładce tytuł jednego z artykułów to "Gdzie mi z tą gitarrą?", natomiast docelowy artykuł w gazecie brzmi "Gdzie mi z tym plastikiem?". Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 Przeczytałem wspomnienia Zgredów i w sumie PS2 to też była moja pierwsza konsola (nie licząc Pegasusa) kupiłem ją chyba w 2004 tak jak zarejestrowałem się na forum. Kasę zacząłem zbierać jeszcze w 2003 i (nie)szczęśliwie w pierwszej klasie liceum we wrześniu złamałem rękę. Gips na 3 miesiące i tekst polonistki „dobrze, że nie prawa bo byś musiał się nauczyć pisać lewą ręką „ wtedy się nikt nie pierdzielił. Później dzięki odszkodowaniu, coś koło 370zl, mogłem kupić wymarzone PS2. Konsole kupiłem w MadGames, te ich reklamy , na giełdzie komputerowej w Warszawie koło Stodoły. Zakup na bank w zimę bo pamiętam, że po powrocie konsola musiała swoje odczekać przed odpaleniem. Na początku bez memorki, która później kupiłem na forum tak jak Burnouta 2 a później to już poleciało. Kiedyś każdy był jak Jack Sparrow Później już nigdy nie miałem tyle czasu na granie. Piękne czasy Cytuj
Patison 2 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 Nie wiem, czy ktoś z roboty wyleciał, czy został odpowiednio zmotywowany, ale numer już u mnie. Na razie przekartkowałem, treści, ramki z ocenami i ogólny layout wyglądają TOP, odbieram garnitur z pralni, zakładam i zabieram się za czytanie. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 6 minut temu, BRY@N napisał: óźniej dzięki odszkodowaniu, coś koło 370zl, mogłem kupić wymarzone PS2. Chyba zjadles jedno 0. 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 Przekartkowałem i zaśmiałem z oceny MGS 2 Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 9 minut temu, Mejm napisał: Chyba zjadles jedno 0. No nie za złamanie w nadgarstku (zachciało się łapać obręczy kosza ) dostałem tyle kasy i akurat było żeby kupić używaną PS2. No człowiekowi w liceum się nie przelewało Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 Dziś dostałem objawienia, zyskałem jakieś ZROWO WARIACKIE połączenie z panem Kutaragim. Rankiem powiedziałem małżonce - stara, odkurzam PS2, wieczorem będziemy łoić w Guitar Hero. Mam co prawda emu PS2 na XSX, ale jest wyczuwalny lag. No i gram na padzie w gierki muzyczne, a że w nowych kontrolerach są spusty, to wiecie, dupa, a nie granie, typu szybkie klikanie. Nie minęło kilkanaście minut i dostałem powiadomienie, że kurier dziś wpadnie. Panie Łapusz, dobrze tam przysmarowane było dla Inpostu, normalnie w weekend nie dostaję paczek Gazetkę przekartkowałem, oczywiście wersja z najlepszą częścią MGS (i to nawet nie podlega dyskusji). Dużo treści, fajnie mieć na półce część z klasyków, o których jest napisane. W teksty się nie wczytuję, bo mam klaysczne gierki do ogrania Pozdrowienia cieplutkie dla forumowiczów. Gdyby nie wymiany gierek na forum i odkrywanie tej cudownej krainy wirtualnej rozrywki, dziś pewnie byłbym fanem Far Cry. 7 2 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 Orzeł wylądował. Za 4 lata się sprzeda wersję okemi jakiemuś pupciowi za 3,5 bomby 2 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 Lmao kto by chciał kupić zupełnie zwyczajne nie kolekcjonerske okemi? Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 To niezła przestrzelona limitka będzie, zdjęta prosto z klopa z ekskluzywnym zestawem mikrobów. Dlatego powtarzam, nigdy nie ufajcie graczom. Żadnych padów, żadnych gadżetów, unikać ich jak ognia. 4 1 Cytuj
iluck85 2 902 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 Kupione używane w lombardzie w 2007. Okładka z MGS 2, bo byłem nagrzany na ten tytuł nie interesując się nim kompletnie. Do dzisiaj pamiętam że miałem wielkie WTF-gdzie Snake?! Sobota i gra zrobiona. Zawód na pełnej w całej karierze gracza. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 Doszło z okładką Vice City czyli mojej gry generacji PS2. Dla mnie jako prawie 40-latka ta gazeta to Skarb Narodowy- coś pięknego! Kiedyś będzie bezcenna. Dziękuję całej redakcji za włożoną ciężką pracę w powstanie PS2 Extreme! 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 2 godziny temu, ProstyHeker napisał: prawda emu PS2 na XSX Ty jesteś tym gościem co nie łączy się z netem od lat na konsoli? Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 32 minuty temu, grzybiarz napisał: Ty jesteś tym gościem co nie łączy się z netem od lat na konsoli? Absolutnie nie, wszystkie moje konsolki internetowe są podpięte do sieci. Skąd to skojarzenie, kolego? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 Bo te emulatory już nie działają od dawna, a ktoś mi się przewinął że jemu działa bo ma konsole ciągle offline Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 1 minutę temu, grzybiarz napisał: Bo te emulatory już nie działają od dawna, a ktoś mi się przewinął że jemu działa bo ma konsole ciągle offline Mam dev mode, co prawda nie odpalałem emu od miesiąca, ale nie powinno nie działać 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi