Boomcio 4 024 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Nowa strategia od Team17. Budowanie bazy, brutalne walki, słowiański klimat i wszechogarniający mrok. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 812 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Lepiej niech dokończą i wydadzą jako finalkę : Age of Darkness: Final Stand Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Godzinę temu, Crazy Horse napisał: Nowa strategia od Team17. Budowanie bazy, brutalne walki, słowiański klimat i wszechogarniający mrok. Team17 to tylko wydaje, bo za ten słowiański klimat odpowiadają ludzie z Covenant.dev - warszawskiego studia, składającego się między innymi z byłych pracowników CDPR. Od pierwszych zapowiedzi mam ten tytuł na celowniku i chyba wleci na premierę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 839 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Tak samo mam na liście życzeń ale na premierę raczej nie wleci. Skończę Baldura to może akurat wleci jakaś promka na ten tytuł. Zapowiada się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Też się biję z myślami i najprawdopodobniej na premkę, lub chwilę po wleci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 (edytowane) Mega klimatyczny trailer z niesamowitym utworem - jest moc. Wersja w pudle 179zeta w marktach. Edytowane 13 Sierpnia 2023 przez Crazy Horse 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Recki dosyć słabo oceniają niniejszy tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Oceny średnie. Nie słabe, ale średnie, co powoduje, że gierka zjeżdża niżej w moim folderze "do obowiązkowego ogrania" (a nie ucieka do folderu "kiedyś się ogra"). W nadciągającym zalewie mocnych tytułów raczej wstrzymam się z zakupem mimo dobrej ceny startowej. Skończyłem single Vanguarda, pykam teraz multi, które w tej grze żyje i to całkiem nieźle. Po setce godzin online MW2 jest ciężkawo, ale dociągnie się do Starfielda, Phantom Liberty, później sprawdzi się o oczekujące Baldury i inne Diabla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Właśnie wczoraj obejrzałem recenzję autorstwa jakiejś polskiej laski (strasznie smętnie czyta z kartki, ale mimo wszystko rzeczowo) i dała 7/10, krytykując stan techniczny gry na konsolach (dropy animacji z dupy, czasem freezy - PS5) oraz niezbyt przemyślane sterowanie padem. Jednocześnie powiedziała, że mimo wszystko będzie chciała wrócić do gry po skończeniu kampanii, bo klimacik jest zajebisty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 15 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Jakoś bez echa przeszedł ten tytuł, pewnie się niebawem kupi po taniości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Ja zaliczyłem chyba 3 scenariusze (z jedenastu) i gierka jest naprawdę spoko, ale wyszedł Starfield i wszystko popsuł Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 16 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 A, czyli kupione. Czyli gameplayowo ok. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi