Opublikowano 8 listopada 20231 r Autor No właśnie tak myślę jak by to tym razem ugryźć. Jak ktoś ma jakieś gierki na Xboxa one oczywiście też się dzieciaki ucieszą, ale myślałem może coś bardziej funkcjonalnego? Jakieś vouchery np do Sinsay ( bo u mnie w mieście jest) jakieś planszówki, puzzle czy książki. Myślę też nad tym aby rozszerzyć naszą działalność charytatywną i wrzucę post na swojego i naszego miejskiego Facebooka. Przedstawię tam naszą poprzednią zbiórkę i zapytam czy znajomi/miejscowi byli by chętni wspomóc zbiórkę. Co Wy na to? Przedstawiajcie swoje propozycje. Wszystko rozważymy i przedyskutujemy.
Opublikowano 8 listopada 20231 r Spoko może też być planszówka, myślałem o tym wcześniej, ale akurat mi wypadło z głowy.
Opublikowano 8 listopada 20231 r Tak jak pisałem wcześniej, u mnie w robocie była akcja z listami do świętego mikołaja. Dzieciaki znały kwotę do jakiej mogą prosić o prezenty i same sobie coś wybierały. Gdyby było dużo chetnych to może coś takiego? Indywidualnie, albo może mają jakiś wspólny, większy cel z którego razem będą korzystac.
Opublikowano 8 listopada 20231 r Autor 25 minut temu, Shen napisał: Tak jak pisałem wcześniej, u mnie w robocie była akcja z listami do świętego mikołaja. Dzieciaki znały kwotę do jakiej mogą prosić o prezenty i same sobie coś wybierały. Gdyby było dużo chetnych to może coś takiego? Indywidualnie, albo może mają jakiś wspólny, większy cel z którego razem będą korzystac. No to by musiała być zbiórka i dopiero znając budżet takie coś można by było zrobić, tak więc nie tak prosto.
Opublikowano 8 listopada 20231 r 9 minut temu, creatinfreak napisał: No to by musiała być zbiórka i dopiero znając budżet takie coś można by było zrobić, tak więc nie tak prosto. Ile tych dzieci tam jest? Ostatnio prawie 800zł zebrane, jakby sie udało zwołac ludzi, zeby było chociaz po 100zł na dziecko, to cos sensownego mozna kupic. Ja sie pisze jak cos.
Opublikowano 8 listopada 20231 r Żadnego guitar hero z całym kompletem gitar i perkusją nie było na poprzedniej generacji?
Opublikowano 8 listopada 20231 r Autor 4 minuty temu, Moldar napisał: Żadnego guitar hero z całym kompletem gitar i perkusją nie było na poprzedniej generacji? Oj takie rzeczy to raczej nie wchodzą w grę. Oni tam mają ograniczone miejsce.
Opublikowano 10 listopada 20231 r Vouchery i karty podarunkowe to chyba spoko pomysł. Biorę też udział w akcji dla hospicjum dla dzieci i tam w pandemii pojawił się taki pomysł, że dzieci mówiły, czym się interesują i dostawały karty podarunkowe pod tym kątem. Pomysł się na tyle przyjął, że został po covidzie też.
Opublikowano 1 grudnia 20231 r @creatinfreak pomyśl przez weekend czy będziesz miał czas i chęci coś zorganizować, bo czasu coraz mniej, a to w sumie dla Ciebie największa robota i poświęcenie czasu, żeby poogarniać. Zbiórkę to zrobimy na momencie pewnie, ale jakieś zakupy będą po Twojej stronie Ja jestem za voucherami, ale dla 14 osób to chyba nie uzbieramy tyle kasy, więc chyba zostaną planszówki, czy coś podobnego, może jakieś słodycze?
Opublikowano 1 grudnia 20231 r Godzinę temu, krupek napisał: @creatinfreak pomyśl przez weekend czy będziesz miał czas i chęci coś zorganizować, bo czasu coraz mniej, a to w sumie dla Ciebie największa robota i poświęcenie czasu, żeby poogarniać. Zbiórkę to zrobimy na momencie pewnie, ale jakieś zakupy będą po Twojej stronie Ja jestem za voucherami, ale dla 14 osób to chyba nie uzbieramy tyle kasy, więc chyba zostaną planszówki, czy coś podobnego, może jakieś słodycze? Planszówki dobry deal. Na wyprzedażach może coś się dorwie w dobrych cenach a dodatkowo zintegruje to dzieciaki i będą się wspólnie bawić.
Opublikowano 7 grudnia 20231 r Autor Sory za nieobecność. Ostatnio notoryczny brak czasu i chęci do wszystkiego. Ale podciągamy rękawy i jedziemy z tematem. Tak jak poprzednio kto będzie chciał wspomóc to zapraszam na PW dane do wysyłki przelewu podam, raczej obecnie tutaj mają. Zbieramy gry na Xboxa ona, puzzle, planszówki, pieniążki (na co wydamy zadecydujemy jak się uzbiera powiedzmy do 17 grudnia abym zdążył kupić co trzeba). Zaraz idę na FB powiększyć akcje o kolejne dobre duszyczki podeślę linka później.
Opublikowano 7 grudnia 20231 r Autor https://www.facebook.com/100004847916803/posts/pfbid02QRQL9jsC5ARCnDjse3eAzwzPoF1fRDi9eRWHf77w17BxNUSbhyF56cNSiqeWVNscl/ Dodałem jeszcze na ogłoszeniach z naszego miasta i na profilu o mieście, ale muszą zaakceptować posta. Podeślę jak już wjadą posty. Stworzymy coś dobrego. Może tym razem obdarujemy trzy domy dziecka, a nie jeden.
Opublikowano 7 grudnia 20231 r Ten maluch na rękach Creatina? Głupie pytanie, ale to nie jego syn? Jakoś tak sobie to w głowie zakodowałem, skoro go trzyma. Jak nie to faktycznie smut, taki dzieciak ciśnie do rodziców bardzo, a nigdy nie zazna tego uczucia
Opublikowano 7 grudnia 20231 r Wszedłem w ten fanpejcz i tam było. Te foty z rozdawania widziałem i wiem że tam i syn i chyba nawet córa jest.
Opublikowano 9 grudnia 20231 r Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pany robimy zbiórkę przez serwis pomagam. Daje linka. https://pomagam.pl/e67h94 @_Red_ twoje pieniążki też zaraz tam wrzucę aby wszystko było w jednym miejscu, no chyba, że chcesz to Ci odeśle i sam to zrobisz;) Edytowane 9 grudnia 20231 r przez creatinfreak
Opublikowano 9 grudnia 20231 r i ja dołożyłem swoją małą cegiełkę. Brawo @creatinfreak za organizacje
Opublikowano 9 grudnia 20231 r Autor Już próg zdobyty. Tydzień zostawię i zobaczymy co tam się uzbiera. Zawsze są jeszcze dwa inne domy dziecka w moim mieście. W tygodniu spotkam się z dyrektorką (która ma piecze nad tymi trzema placówkami) może ona będzie mieć jakiś pomysł co im by się przydało. Będzie gruby Mikołaj