Suavek 4 661 Opublikowano 19 sierpnia 2023 Opublikowano 19 sierpnia 2023 Klasyczny RTS w stylu Command & Conquer. https://store.steampowered.com/app/1486920/Tempest_Rising/ Przez kilka dni można jeszcze przetestować "demo" zawierające pierwszą misję kampanii. Pograłem ten playtest chwilę. No nie wiem co napisać - ewidentny klon C&C z domieszką SC2. Ale jednak nacisk ewidentnie na to pierwsze. Dupy przyznam szczerze nie urwało, ale zaciekawiło na tyle, że na pewno kiedyś kupię. Świetny OST. Graficznie bez szału. Jak dla mnie mogliby trochę nad interfacem popracować jeszcze. Ogólnie warto sprawdzić. 1 Cytuj
Assassins_78 973 Opublikowano 19 sierpnia 2023 Opublikowano 19 sierpnia 2023 Nie jest mi dane przetestować Cytuj
Suavek 4 661 Opublikowano 4 września 2023 Autor Opublikowano 4 września 2023 Przypadkiem zauważyłem, że demo jest już na stałe dostępne i zawiera teraz również misję dla drugiej frakcji. Nie chce mi się jednak ponownie pobierać 15GB. Cytuj
SnoD 2 318 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Oglądałem jakieś nowe gameplaye, no cudownie to wygląda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi