Skocz do zawartości

Expeditions: A MudRunner Game

Patricko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zadziałało przy Snowrunerze to było wiadomo od dawna, że tu też będą. Fajnie to wygląda, poczekam na recenzję i opinie zagrajmerów i zobaczymy, eksploracja jaskiń czy post sowieckich bunkrów też spoko.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

O, a to nie widziałem

Chyba sobie kupię, ale wybór padnie na konkuter - różnica cenowa między wersją pecetową a konsolową jest znacząca i ciekawe skąd wynika.

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Bzduras napisał:

O, a to nie widziałem

Chyba sobie kupię, ale wybór padnie na konkuter - różnica cenowa między wersją pecetową a konsolową jest znacząca i ciekawe skąd wynika.

Jeśli chodzi o wersję pudełkową to chyba kosztują tyle samo 159,99 zł. 
Konsolowe wydanie odsprzedasz a PC już nie. 

Edytowane przez addhoc
Opublikowano

Kusi pudełeczko w takiej śmiesznej na obecne czasy cenie, na zmasterowanie Snowrunnera nie miałem czasu przy tej gargantuicznej ilości contentu, to tutaj lżejszy klimat może siąść.

Opublikowano

Miałem nie kupować na premierę bo jeszcze Snowrunnera gram a Expeditions nie będzie mieć coopa na premierę (a gram głównie z kumplem) ale jak oglądam filmiki to wygląda to tak świetnie że chyba się skuszę. Będzie idealna gra pod podcasty. 

Opublikowano

No i nie będzie żmudnego krążenia po tych samych miejscówkach, bo trzeba przywieźć 5 metalowych belek, a na zestawie mieszczą się 4 ;)

Opublikowano

Chyba trzeba poczekać na patch, na PS5 gra ma potężne problemy z doczytywaniem tekstur na czas, na Xboxie gra regularnie ścina i pomaga jedynie wejście w tryb offline i po chwili powrót do online :reggie:

• Plusik 1
Opublikowano

Widziałem gameplay z początkowych ekspedycji. Kilka autek dostępnych, niemal wszystkie to kopiuj wklej ze SnowRunnera tyle że z innymi malowaniami. Większość lepszych pojazdów jest PayToWin bo są do odblokowania w dlckach. Sam pomysł z dronem fajny, przesuwaniem czasu hak ma się moduł mieszkalny, ustawianie ekwipunku też spoko bo dodaje konieczność planowania ale.. jakoś siebie w tym nie widzę. Wolę targać kontenery i kłody ubłoconymi ciężarówkami, zatem zostaję przy moim ukochanym SR :wub:

• Plusik 2