LukeSpidey 939 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego No raczej na premierę nie kupię, ponieważ SnowRunner ukończony przeze mnie może w 20%, ale na pewno trafia na listę gier do ogrania w przyszłości. Cytuj
Bartg 5 526 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Zadziałało przy Snowrunerze to było wiadomo od dawna, że tu też będą. Fajnie to wygląda, poczekam na recenzję i opinie zagrajmerów i zobaczymy, eksploracja jaskiń czy post sowieckich bunkrów też spoko. Cytuj
Bzduras 12 762 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca O, a to nie widziałem Chyba sobie kupię, ale wybór padnie na konkuter - różnica cenowa między wersją pecetową a konsolową jest znacząca i ciekawe skąd wynika. Cytuj
Bartg 5 526 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Tu spoko porównanie do Snowrunnera co się zmieniło na + i -. 2 Cytuj
addhoc 65 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca (edytowane) 10 godzin temu, Bzduras napisał: O, a to nie widziałem Chyba sobie kupię, ale wybór padnie na konkuter - różnica cenowa między wersją pecetową a konsolową jest znacząca i ciekawe skąd wynika. Jeśli chodzi o wersję pudełkową to chyba kosztują tyle samo 159,99 zł. Konsolowe wydanie odsprzedasz a PC już nie. Edytowane 1 marca przez addhoc Cytuj
Bzduras 12 762 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Chodziło mi o cyfrę - konsola 219zł, PC 149zł. Cytuj
Bartg 5 526 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Kusi pudełeczko w takiej śmiesznej na obecne czasy cenie, na zmasterowanie Snowrunnera nie miałem czasu przy tej gargantuicznej ilości contentu, to tutaj lżejszy klimat może siąść. Cytuj
messer88 6 583 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Dokładnie pojeździ się. Akurat powolne tempo rozgrywki będzie też ok między innymi tytułami/gatunkami sobie na odmianę załączyć. Cytuj
suteq 201 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Miałem nie kupować na premierę bo jeszcze Snowrunnera gram a Expeditions nie będzie mieć coopa na premierę (a gram głównie z kumplem) ale jak oglądam filmiki to wygląda to tak świetnie że chyba się skuszę. Będzie idealna gra pod podcasty. Cytuj
Boomcio 4 147 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca No i nie będzie żmudnego krążenia po tych samych miejscówkach, bo trzeba przywieźć 5 metalowych belek, a na zestawie mieszczą się 4 Cytuj
Bartg 5 526 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Chyba trzeba poczekać na patch, na PS5 gra ma potężne problemy z doczytywaniem tekstur na czas, na Xboxie gra regularnie ścina i pomaga jedynie wejście w tryb offline i po chwili powrót do online 1 Cytuj
Boomcio 4 147 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Dokładnie tak jest, nawet przeinstalowałem grę. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 5 marca Autor Opublikowano 5 marca Saber nie ogarnęło gry na premierę? Szok... Jak sobie przypomnę w jakim stanie był snowrunner i tempo ich ogarniania bugów to nie ruszam tej gierki przez najbliższy rok. 1 Cytuj
messer88 6 583 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Ja tam jeżdzę i jest OK, denerwują mnie tylko zawiasy w garażu jak się np przeskakuje przez zawieszenia. W SR też tak było? Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Freezy co kilka sekund na xsx to norma? Nie ukrywam, że jest to irytujące a jeździ się tak przyjemnie. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 6 marca Autor Opublikowano 6 marca Tak, sporo ludzi narzeka na stuttering na Xie, mają to naprawić. Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca (edytowane) W trybie offline chodzi płynnie E: jest jakiś tryb foto czy trzeba cykać w grze z hudem? Edytowane 6 marca przez Dud.ek Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Widziałem gameplay z początkowych ekspedycji. Kilka autek dostępnych, niemal wszystkie to kopiuj wklej ze SnowRunnera tyle że z innymi malowaniami. Większość lepszych pojazdów jest PayToWin bo są do odblokowania w dlckach. Sam pomysł z dronem fajny, przesuwaniem czasu hak ma się moduł mieszkalny, ustawianie ekwipunku też spoko bo dodaje konieczność planowania ale.. jakoś siebie w tym nie widzę. Wolę targać kontenery i kłody ubłoconymi ciężarówkami, zatem zostaję przy moim ukochanym SR 2 Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 6 marca Autor Opublikowano 6 marca W trybie offline chodzi płynnie:czezky: E: jest jakiś tryb foto czy trzeba cykać w grze z hudem?Nie ma tryby foto. Pewnie dodadzą w patchu kiedyś tam. 1 Cytuj
messer88 6 583 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca 10 godzin temu, Dud.ek napisał: W trybie offline chodzi płynnie a to dlatego, się zastanawiałem skąd tyle narzekań a u mnie działa ok xd w ogóle po co tu online? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi