Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 12 759 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 sierpnia 2023 Kontynuacja znanego i lubianego tu i ówdzie survival horroru. Premiera w bliżej nieokreślonym 2024. Fak jeah 4 6 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Wleci day one podobnie jak wspaniała jedyneczka Cytuj
Lukas_AT 1 201 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 (edytowane) Dla mnie news targów. Wleci Day 1 bez gadania. Edytowane 24 sierpnia 2023 przez Lukas_AT 1 Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 No prosze i fajnie 1 Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Jedyneczka chodź archaiczna to bardzo creepy. A tutaj poprzeczka jeszcze podskoczyła Tym razem będzie na premierę, aby odkupić winy za Part One Cytuj
Josh 4 783 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Tormented Souls, Song of Horror, Them and Us, Echoes of the Living, Signalis - cudowne to są czasy, żeby być fanem klasycznych survival horrorów. Pierwsze TS splatynowałem z dziką przyjemnością, głowiąc się srogo nad trudnymi łamigówkami i chłonąc genialny klimat, toteż nie mogę się doczekać sequela. 3 1 Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 19 minut temu, Josh napisał: Tormented Souls, Song of Horror, Them and Us, Echoes of the Living, Signalis - cudowne to są czasy, żeby być fanem klasycznych survival horrorów. Pierwsze TS splatynowałem z dziką przyjemnością, głowiąc się srogo nad trudnymi łamigówkami i chłonąc genialny klimat, toteż nie mogę się doczekać sequela. A są jakieś informacje czy Them and Us i Echoes of the Living pojawią się na konsolach? Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Raczej wątpliwe, chociaż kto go tam wie... Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Autor Opublikowano 24 sierpnia 2023 Nie napalałbym się, to typowo pecetowe indory. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 No i fajnie, można poczuć satysfakcję, że dołożyliśmy cegiełkę do pierwszej części, bez tego nie powstałaby ta gra, super :). Cytuj
Pupcio 18 605 Opublikowano 25 sierpnia 2023 Opublikowano 25 sierpnia 2023 To chyba czas się w końcu zabrać za tę jedynke skoro robi się z tego seria ale początek był creepy, nie na moje nerwy takie straszne rzeczy 1 Cytuj
XM. 11 022 Opublikowano 25 sierpnia 2023 Opublikowano 25 sierpnia 2023 22 minuty temu, Pupcio napisał: To chyba czas się w końcu zabrać za tę jedynke skoro robi się z tego seria ale początek był creepy, nie na moje nerwy takie straszne rzeczy Na początku były cysie więc dobry początek. 1 1 Cytuj
Szermac 2 850 Opublikowano 25 sierpnia 2023 Opublikowano 25 sierpnia 2023 Cytat Caroline Walker powraca w kolejnej części uznanego survival horroru. Przemierzaj korytarze upiornych klasztorów i innych koszmarnych miejsc. Przygotuj się, by stawić czoła przerażającym stworzeniom, mając do dyspozycji tylko prowizoryczne bronie, i uratować swoją siostrę cierpiącą z powodu klątwy. Caroline Walker powraca! Po wydarzeniach w szpitalu Wildberger Caroline pragnie normalnego życia ze swoją młodszą siostrą Anną. Los ma jednak inne plany. Anna zapada na tajemniczą chorobę, przez którą kaszle krwią, jej oczy czernieją, a do tego czasami traci przytomność. Konwencjonalna medycyna jest bezradna. By mieć cień szansy na uratowanie siostry, Caroline musi wykorzystać nadprzyrodzone moce. Całkowicie nowe, mrożące krew w żyłach miejsce… Witaj w Puerto Miller, odizolowanym południowoamerykańskim miasteczku ze straszną przeszłością. Ta mieścina założona przed wiekami przez samotnicze plemię Ismuitów – niewielkiej religijnej sekty, która gardziła światem zewnętrznym – skrywa niewypowiedziane, przerażające tajemnice. Walcz ze straszliwymi stworzeniami, używając prowizorycznych broni Przygotuj się na zastrzyk adrenaliny – stawiaj czoła potworom, mając do dyspozycji kreatywne prowizoryczne bronie. Za każdym rogiem może czaić się wróg, a zarządzanie zasobami jest kluczem do przeżycia. Rozwiązuj psychodeliczne zagadki środowiskowe Używaj logiki i rozumu, by znajdować powiązania między przedmiotami znalezionymi w trakcie eksploracji oraz misternie zaprojektowanymi zagadkami. Kreatywnie korzystaj z zasobów, by rozwikłać szaleńcze tajemnice i zgłębić ciemność spowijającą twoją ścieżkę. Mam nadzieję, że tym razem nie gwoździe, a może zszywaczami będziemy strzelać xd Cytuj
messer88 6 579 Opublikowano 25 sierpnia 2023 Opublikowano 25 sierpnia 2023 Godzinę temu, Pupcio napisał: To chyba czas się w końcu zabrać za tę jedynke skoro robi się z tego seria ale początek był creepy, nie na moje nerwy takie straszne rzeczy Trochę beka, ale dla mnie też gierka bardziej stresująca niż Residenty czy tam Dedspejsy. Cytuj
Szermac 2 850 Opublikowano 25 sierpnia 2023 Opublikowano 25 sierpnia 2023 No zdecydowanie bardziej sugestywne klimaty niż RE czy Dedspejsy, czy inne gore strzelanki xd Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 25 sierpnia 2023 Opublikowano 25 sierpnia 2023 (edytowane) Byle tylko zagadki trzymaly poziom z jedynki (chociaz czytalem ze z malpami to tworcy zjebali a ile w tym prawdy...). Jaram sie mocno i czekam. Edytowane 25 sierpnia 2023 przez pawelgr5 Cytuj
XM. 11 022 Opublikowano 25 sierpnia 2023 Opublikowano 25 sierpnia 2023 Niech jeszcze ktoś wyda na konsole te gierki co Josh pisał. 1 Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 25 sierpnia 2023 Opublikowano 25 sierpnia 2023 Jedynka akurat w promocji na ps store. To chyba trzeba będzie wreszcie kupić i sprawdzić. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 25 sierpnia 2023 Opublikowano 25 sierpnia 2023 11 godzin temu, Pupcio napisał: To chyba czas się w końcu zabrać za tę jedynke skoro robi się z tego seria ale początek był creepy, nie na moje nerwy takie straszne rzeczy Jeszcze pytasz. Jedziesz z tematem, bo później juz nie wrócisz jak zobaczysz dopakowana 2 Cytuj
Josh 4 783 Opublikowano 25 sierpnia 2023 Opublikowano 25 sierpnia 2023 10 godzin temu, XM. napisał: Niech jeszcze ktoś wyda na konsole te gierki co Josh pisał. Większość jest. Z tej listy to mam jeszcze nadzieję że Echoes of the living zaszczyci swoją obecnością nasze piękne maszynki pod telewizorami, ale to pewnie będzie zależeć od tego czy sprzeda się wystarczająco dobrze na PC. O i jeszcze Post Traumę bym poprosił Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Opublikowano 26 sierpnia 2023 12 godzin temu, Josh napisał: Większość jest. Z tej listy to mam jeszcze nadzieję że Echoes of the living zaszczyci swoją obecnością nasze piękne maszynki pod telewizorami, ale to pewnie będzie zależeć od tego czy sprzeda się wystarczająco dobrze na PC. O i jeszcze Post Traumę bym poprosił Wyglada jak Silent Hill 4 Remake xD. Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Tylko około 20 ludzi robi ten tytuł. Jak w latach 90. Dwójka pewnie będzie topowym horrorem w tej generacji. Mnie ciekawi jak duży zrobią postęp w rozgrywce, coś dłubią przy sterowaniu, ciekawie. Chyba założę Twittera i po premierze zapytam potężnego szefa blooberów co sądzi o tej grze zrobionej przez 20 osób. Cytuj
Lukas_AT 1 201 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Tormented Souls 2 i GTA VI - rok 2025 zapowiada sie wybornie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi