Skocz do zawartości

FRONT MISSION 2: Remake

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde mam dylemat. Szczerze nie podoba mi się ta grafika 3d i wolę og sprity. Jest sens sięgać po oryginały, (Np jedynka na DS) czy ten remake to jedyna sensowna droga dzisiaj?

Jakieś zmiany QOL? Lepsze tłumaczenie?

Dwójka z tego co się orientuje nigdy nie miała oficjalnego tłumaczenia?

Opublikowano
2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał:

Kurde mam dylemat. Szczerze nie podoba mi się ta grafika 3d

Mi to bardzo przypomina FM3, które jest w topce gier zycia, wiec mi akurat to mega podeszło.

Opublikowano

Może się pokuszą i wydadzą tez Front Mission 4 które grałem na ps2 i było wyyypas, FM 3 mnie ominęło. A jedynkę kupiłem na premierę i tak zostałem w 7 misji bodajże. Trudno jest na trudnym poziomie, nie wiem czy zaczynać od nowa na niższym o oczko hmm…

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

No to teraz tylko czekac na 3. Premiera na switch mam nadzieje ze jeszcze w 2024. Ja nadrobie pierwsze dwie na steam na pewno. Trójka to moja ulubiona turowa gierka z PSX. Nawet FFT mnie tak nie wciagnelo chociaz wiadomo ze rowniez jedna z gier życia.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie do ludzi, którzy ograli część pierwszą. Jako, że gra mi mega siadła robię calaka, jednakże mam problem z osiągnięciem kabuum, w jaki sposób stawia się miny? Przeszedłem obie kampanie i jakoś nie zauważyłem takiej możliwości:/ nie chcę zaczynać dwójki, póki nie zrobię wszystkiego w jedynce.

• 4 tygodnie później...