Shen 9 634 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Jedynki jeszcze nie zacząłem, a już zaraz dwójeczka Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Grałem w demo jedynki i gierka prezentowała się bardzo fajnie. Trochę archaiczne UI, ale tak po za tym bardzo przyjemnie się grało. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Opublikowano 29 sierpnia 2023 Ja czekam na trójkę, pierwsze dwie kupię ale nie napalam sie mocno jakos na wspaniala przygode. Trójkę ogralem mocno na psx i do dzis to moje top gatunku. 2 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 sierpnia 2023 Opublikowano 30 sierpnia 2023 Kurde mam dylemat. Szczerze nie podoba mi się ta grafika 3d i wolę og sprity. Jest sens sięgać po oryginały, (Np jedynka na DS) czy ten remake to jedyna sensowna droga dzisiaj? Jakieś zmiany QOL? Lepsze tłumaczenie? Dwójka z tego co się orientuje nigdy nie miała oficjalnego tłumaczenia? Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 30 sierpnia 2023 Autor Opublikowano 30 sierpnia 2023 2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Kurde mam dylemat. Szczerze nie podoba mi się ta grafika 3d Mi to bardzo przypomina FM3, które jest w topce gier zycia, wiec mi akurat to mega podeszło. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 30 sierpnia 2023 Opublikowano 30 sierpnia 2023 Ja trojke chociazby z taka grafika za max 250zl biore day 1. Podoba mi sie jak te remaki sa robione. Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 3 września 2023 Opublikowano 3 września 2023 Może się pokuszą i wydadzą tez Front Mission 4 które grałem na ps2 i było wyyypas, FM 3 mnie ominęło. A jedynkę kupiłem na premierę i tak zostałem w 7 misji bodajże. Trudno jest na trudnym poziomie, nie wiem czy zaczynać od nowa na niższym o oczko hmm… Cytuj
banzai 197 Opublikowano 3 września 2023 Opublikowano 3 września 2023 najlepiej 1 do 5 niech wydadzą. będzie komplet i jedynke w pudle na paystation. Cytuj
Suavek 4 661 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia Jest demo na Steam - https://store.steampowered.com/app/2865440/FRONT_MISSION_2_Remake/ Premiera 30 kwietnia na wszystkich platformach. 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 6 kwietnia Opublikowano 6 kwietnia No to teraz tylko czekac na 3. Premiera na switch mam nadzieje ze jeszcze w 2024. Ja nadrobie pierwsze dwie na steam na pewno. Trójka to moja ulubiona turowa gierka z PSX. Nawet FFT mnie tak nie wciagnelo chociaz wiadomo ze rowniez jedna z gier życia. Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Gra ktoś? Kusi na switcha wziąć,ale mam jedynkę ledwo zaczętą na ps5 i tak się zastanawiam czy brać FM2 na switcha. Cytuj
czarek250885 316 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września Mam pytanie do ludzi, którzy ograli część pierwszą. Jako, że gra mi mega siadła robię calaka, jednakże mam problem z osiągnięciem kabuum, w jaki sposób stawia się miny? Przeszedłem obie kampanie i jakoś nie zauważyłem takiej możliwości:/ nie chcę zaczynać dwójki, póki nie zrobię wszystkiego w jedynce. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Tak jak kocham FM3 to FM1 mi średnio siadła i odpuściłem ją po kilku h FM2 widzę poprawione jeżeli chodzi o gameplay (AP jest już) więc napewno większa głębia. FM2 bliżej do FM3 czy do FM1? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi