Skocz do zawartości

Legion Go - kolejny handheld PC

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brzmi jak standardowa obsługa Lenovo, ja bym się nie martwił tylko czekał :lapka: 

Kiedyś reklamowałem w ich laptopie łuszczący się lakier z klawiatury, kazali odesłać laptopa. Reklamacja trwała 7 tygodni, dostałem maila ,że została rozpatrzona. Zadowolony czekałem na paczkę i curva dostałem laptopa w takim samym stanie jak odesłałem. Było to z 8-9 lat temu ale tak się zraziłem do tej firmy ,że już w życiu nic od nich nie kupię choćby nie wiem jak mieli atrakcyjną ofertę. No i oczywiście odradzam wszystkim w moim otoczeniu produkty tej firmy sukcesywnie od lat :)

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 10.11.2024 o 20:22, Assassins_78 napisał(a):

SH2 na bazzite :) 

Musze przyznać że chodzi oo naprawdę dobrze.

Ale widzisz jak to wygląda? :p

720p na tragicznym FSR 1 i z zepsutymi shaderami.

Odpalone aby odpalić. A oprawa zgwałcona tragicznie.

Edytowane przez SnoD
Opublikowano
7 minut temu, SnoD napisał(a):

Ale widzisz jak to wygląda? :p

720p na tragicznym FSR 1 i z zepsutymi shaderami.

Odpalone aby odpalić. A oprawa zgwałcona tragicznie.

Na małym ekranie to nie przeszkadza aż tak. Ważne żeby był stabilny klatkarz i nie wszystko na low xd No ale tak czy siak gry na UE5 na przenośniakach to na razie sport dla sportu. 

Opublikowano (edytowane)

@SnoD A odpalisz to lepiej na innym HH :)  z innymi ustawieniami - czytaj lepszymi?
Rozumiesz że mówimy o HH z zintegrowaną grafiką która dupska nie urywa. 

I tak nadal twierdzę że to wygląda naprawdę dobrze na 8 calach :) 

Nie możemy mieć wszystkiego od takiej konsoli, ja dając ten filmik starałem się udowodnić, że można odpalić tę grę i grać dość komfortowo.

Na pewno otrzymacie podobne zestawienie od mojej osoby jak już konsola wyląduje w mych rekach :) 

Edytowane przez Assassins_78
Opublikowano (edytowane)

Są pewne granice, a te ekrany nie są takie małe. Na Rogu bardzo wyraźnie widać różnicę między FHD a 900p, 720p to już mocno rozmyte. A Legion ma jeszcze większy ten ekran.

Nie wiem po co oczy męczyć.

Edytowane przez SnoD
Opublikowano

Dotarła bestia :) 

Jestem po upgrade oraz instalacji Bazzite i zmianie pasty na to co powinno być od zawsze ;)

oMxLR5u.jpegOadShEt.jpegeUAwuYM.jpeg2wox10H.jpegg5gUsVI.jpegPuhh0NI.jpegBE5I1ea.jpeg (4096×3072)

Pierwsze testy zrobione. 

jest ciszej

jest wydajniej (silent hill2 r) około 12 fps więcej niż na windowsie ale nie powiedział wszystkiego bo nie ma ustawień z windy :( - walczę z tym. (sterowniki alfa)

Moim zdaniem ten HH powinien właśnie wychodzić z tym OSem (LINUXEM) anie windowsem.

• Lubię! 1