Assassins_78 942 Opublikowano niedziela o 08:32 Opublikowano niedziela o 08:32 Korzystał ktoś z tych zniżek (lojalnościowych i nie tylko) na https://elenovo.pl/ Konsola mnie wyszła 1390 zł, wysyłają ją od 3 tygodni, nie wiem o co chodzi. Na mejne nie odpisują Cytuj
easye 3 356 Opublikowano niedziela o 08:39 Opublikowano niedziela o 08:39 wow, niezła cena - z podobną też bym sobie handheld PC kupił Cytuj
Ukukuki 6 932 Opublikowano niedziela o 09:59 Opublikowano niedziela o 09:59 Brzmi jak standardowa obsługa Lenovo, ja bym się nie martwił tylko czekał Kiedyś reklamowałem w ich laptopie łuszczący się lakier z klawiatury, kazali odesłać laptopa. Reklamacja trwała 7 tygodni, dostałem maila ,że została rozpatrzona. Zadowolony czekałem na paczkę i curva dostałem laptopa w takim samym stanie jak odesłałem. Było to z 8-9 lat temu ale tak się zraziłem do tej firmy ,że już w życiu nic od nich nie kupię choćby nie wiem jak mieli atrakcyjną ofertę. No i oczywiście odradzam wszystkim w moim otoczeniu produkty tej firmy sukcesywnie od lat 1 Cytuj
Assassins_78 942 Opublikowano niedziela o 10:55 Opublikowano niedziela o 10:55 Nie no od lat tylko i wyłączanie login 5 pro i zero problemów. Prócz przedmiotowej konsoli na którą czekam powiedzmy trochę długo xD Cytuj
Assassins_78 942 Opublikowano niedziela o 19:22 Opublikowano niedziela o 19:22 SH2 na bazzite Musze przyznać że chodzi oo naprawdę dobrze. Cytuj
Assassins_78 942 Opublikowano poniedziałek o 16:01 Opublikowano poniedziałek o 16:01 Wygląda na to, że jednak wysłali Ha będzie 3 m-c darmowy gamepasik, będzie co ogrywać 1 Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano poniedziałek o 19:46 Opublikowano poniedziałek o 19:46 (edytowane) W dniu 10.11.2024 o 20:22, Assassins_78 napisał(a): SH2 na bazzite Musze przyznać że chodzi oo naprawdę dobrze. Ale widzisz jak to wygląda? :p 720p na tragicznym FSR 1 i z zepsutymi shaderami. Odpalone aby odpalić. A oprawa zgwałcona tragicznie. Edytowane poniedziałek o 19:49 przez SnoD Cytuj
Ukukuki 6 932 Opublikowano poniedziałek o 19:56 Opublikowano poniedziałek o 19:56 7 minut temu, SnoD napisał(a): Ale widzisz jak to wygląda? :p 720p na tragicznym FSR 1 i z zepsutymi shaderami. Odpalone aby odpalić. A oprawa zgwałcona tragicznie. Na małym ekranie to nie przeszkadza aż tak. Ważne żeby był stabilny klatkarz i nie wszystko na low xd No ale tak czy siak gry na UE5 na przenośniakach to na razie sport dla sportu. Cytuj
Assassins_78 942 Opublikowano poniedziałek o 19:57 Opublikowano poniedziałek o 19:57 (edytowane) @SnoD A odpalisz to lepiej na innym HH z innymi ustawieniami - czytaj lepszymi? Rozumiesz że mówimy o HH z zintegrowaną grafiką która dupska nie urywa. I tak nadal twierdzę że to wygląda naprawdę dobrze na 8 calach Nie możemy mieć wszystkiego od takiej konsoli, ja dając ten filmik starałem się udowodnić, że można odpalić tę grę i grać dość komfortowo. Na pewno otrzymacie podobne zestawienie od mojej osoby jak już konsola wyląduje w mych rekach Edytowane poniedziałek o 20:06 przez Assassins_78 Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano poniedziałek o 20:00 Opublikowano poniedziałek o 20:00 (edytowane) Są pewne granice, a te ekrany nie są takie małe. Na Rogu bardzo wyraźnie widać różnicę między FHD a 900p, 720p to już mocno rozmyte. A Legion ma jeszcze większy ten ekran. Nie wiem po co oczy męczyć. Edytowane poniedziałek o 20:01 przez SnoD Cytuj
Assassins_78 942 Opublikowano poniedziałek o 20:03 Opublikowano poniedziałek o 20:03 Być może masz rację, każdy gra jak chce i jak mu wygodnie. Czasem po prostu trzeba iść na pewne kompromisy Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano poniedziałek o 21:39 Opublikowano poniedziałek o 21:39 Osobiście gram we wszystko w 800p na LeGo i jest dla mnie akceptowalnie. Cytuj
Assassins_78 942 Opublikowano środa o 20:03 Opublikowano środa o 20:03 Dotarła bestia Jestem po upgrade oraz instalacji Bazzite i zmianie pasty na to co powinno być od zawsze Pierwsze testy zrobione. jest ciszej jest wydajniej (silent hill2 r) około 12 fps więcej niż na windowsie ale nie powiedział wszystkiego bo nie ma ustawień z windy - walczę z tym. (sterowniki alfa) Moim zdaniem ten HH powinien właśnie wychodzić z tym OSem (LINUXEM) anie windowsem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi