iluck85 3 005 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia https://youtu.be/WrS_OlZZZ5M?si=822T1Fo7tUyfgIEY Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia 4 minutes ago, Krzysztof93 said: i to było granie godne 2024 roku czy powrót do lat 90 i radość z gry, która nie powinna ale jednak działa? Bo takie nowości mój rogalik omija z obawy właśnie, że sprzęt będzie się męczył na 120% swoich możliwości a gierka będzie działać i wyglądać na 30% tego co powinna. Próbowałem ze Stalkerem 2 i może dało się grać ale kurcze no po co się męczyć. Space Marine 2 40-50 klatek płynne, Indiana, póki co bez FSR które mają dodać, 25-30. Więc SM2 można bez problemu atakować, a Indiana z FSR 3.0 też powinien spokojne i płynne 40 dać 16 minutes ago, iluck85 said: @Homelander Na rogu miałbyś to o wiele ładniejsze i lepiej działające. Tylko innny budżet. Ale bym nie pograł w RTSy albo Heroesy na trackpadach. A to dla mnie mega ważne Cytuj
NemoKOF 711 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia 3 godziny temu, iluck85 napisał(a): https://youtu.be/WrS_OlZZZ5M?si=822T1Fo7tUyfgIEY Obejrzane. Koń z Valony. Tu masz fajny filmik tylko włącza napisy i autotłumaczenie na EN: Cytuj
iluck85 3 005 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia Kiedy premiera i jaka cena- tylko na to czekam Cytuj
NemoKOF 711 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Seksowny mały skurczybyk https://x.com/carygolomb/status/1874544573357371569 Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia To ciągle to samo. Komp z Windowsem, czym tu się podniecać? Cytuj
creatinfreak 3 889 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia To przecież pokazało Lenovo legion go s. Biały z windowsem i czarny z steam os. 499 USD. Cytuj
drozdu7 2 936 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia Ten Legion 2 to pewnie ukaże się w przyszłym roku albo pod koniec 2025. Ciekawe ile u nas będą kosztować te Ski Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia Tylko znowu, nie ma ta Ska paneli do grania w RTSy czy inne takie. Więc lipa. No i moc jest trochę większa niż w Steamdecku, ale mniejsza niż w innych sprzętach. Absolutnie nie widzę sensu żeby tym się interesować Cytuj
iluck85 3 005 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia Czekam na Asusa, bo ten mi najlepiej siedzi. Ale za szybko po X. Pewnie połowa roku zapowiedź i pod koniec jak X wyląduje nowy na Z2. Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia O wiele wiele za szybko to wychodzi i o wiele jest za drogie. Na szczęście, poza FOMO, nic nie usprawiedliwia wymiany takiego sprzętu Cytuj
NemoKOF 711 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia https://store.steampowered.com/news/app/593110/view/529834914570306831 Jak chcesz rtsy to będzie LeGo 2 z 8.8 OLED 144hz i z touchpadem a nawet myszką na stole xD Jak ktoś chce to kupi. Nie wczuwaj się w "quit having fun" P.S. Może przemianujemy któryś z tematów na taki ogólny dla handheld PC? Dużo tego na rynku a nie ma sensu robić tematów dla egzotyki. Cytuj
drozdu7 2 936 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia No generalnie to przydałaby się w pl jakaś przecena na Legiona przy okazji Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia 16 minutes ago, NemoKOF said: https://store.steampowered.com/news/app/593110/view/529834914570306831 Jak chcesz rtsy to będzie LeGo 2 z 8.8 OLED 144hz i z touchpadem a nawet myszką na stole xD Jak ktoś chce to kupi. Nie wczuwaj się w "quit having fun" P.S. Może przemianujemy któryś z tematów na taki ogólny dla handheld PC? Dużo tego na rynku a nie ma sensu robić tematów dla egzotyki. No jasne. Patrzę ze swojej perspektywy. Skoro to wydają to widzą w tym sens. Cytuj
SnoD 2 373 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia 2 godziny temu, Homelander napisał(a): To ciągle to samo. Komp z Windowsem, czym tu się podniecać? Mordując się ze SD żeby odpalać gry w 30 fps na low w 720p serio podważasz zasadność takiego sprzętu? :p Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia 27 minutes ago, SnoD said: Mordując się ze SD żeby odpalać gry w 30 fps na low w 720p serio podważasz zasadność takiego sprzętu? :p Nie morduję się odpalając gry w 30fps na low na Steamdecku. Skąd ten pomysł? Cytuj
DarkStar 161 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia https://www.theverge.com/2025/1/7/24338028/lenovo-legion-go-s-steam-windows 10 godzin temu, NemoKOF napisał(a): P.S. Może przemianujemy któryś z tematów na taki ogólny dla handheld PC? Dużo tego na rynku a nie ma sensu robić tematów dla egzotyki. To może jakiś nowy zbiorczy temat? Przez egzotykę rozumiesz AYANEO i tego typu produkty? Akurat Steam Deck, ROG Ally i Legion GO powinny mieć własne tematy, IMO. 10 godzin temu, Homelander napisał(a): Tylko znowu, nie ma ta Ska paneli do grania w RTSy czy inne takie. Właśnie staram się dojrzeć na zdjęciach gdzie wspomniany w artykule touchpad się znajduje. Może to ten mały kwadracik na froncie po prawej? To obecny Legion GO miał dużo większy. Cytuj
NemoKOF 711 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Ten kwadracik to taka myszka. Nowy Go 2 będzie miał dalej normalny touchpad. Ezgotykę to jak piszesz + ACER wychodzi, jest MSI który ma temat ale po co? Nie wiem ile potrzeba tematów, imo można zrobić SD, ASUS i INNE, max dodać Lenovo bo się sprzedaje jakoś. Sam kupuję GPD WIN MINI i nie wiem gdzie o tym pisać xD Cytuj
SnoD 2 373 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia 8 godzin temu, Homelander napisał(a): Nie morduję się odpalając gry w 30fps na low na Steamdecku. Skąd ten pomysł? Chodziło mi o to, że technologicznie SD już mocno laguje. Cytuj
Meanthord 360 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia 17 minut temu, NemoKOF napisał(a): Sam kupuję GPD WIN MINI i nie wiem gdzie o tym pisać xD Czemu zdecydowałeś się na Win Mini, a nie Win 4? Win 4 wydaje się o wiele bardziej ergonomiczny i "konsolowy", zresztą przyciski i gałki w mini wyglądają na umieszczone w chuj za wysoko. A ten slide w 4 jest fajny, chcesz to grasz, a jak potrzebujesz klawiatury to ją wysuwasz, a nie jak w mini grasz z klawiaturą na wierzchu, z której skorzystasz może raz czy dwa xd Tak to widzę z perspektywy osoby, która nie ma ani jednego ani drugiego sprzętu ;). Cytuj
NemoKOF 711 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Miałem Win2 i bardzo lubiłem. Win4 ma hooyowy, ciemny ekran 6 cali 60hz, Win Mini ma ekran z Ally (dokładnie ten sam) 7 cali, 120hz z VRR. O dziwo Win 2 używało mi się bardzo komfortowo, przez to że jest dość gruby to nie miałem problemów, skończyłem na nim Katana Zero, Shovel Knight czy Mario Galaxy 1 (nie było jeszcze na Switcha wtedy). Sprzedałem pod SD natomiast do dziś tęsknię za zamykanym urządzeniem które mogę wrzucić na upartego w kurtkę a nie brać plecak czy torbę. To powoduje, że nie zabieram ze sobą Lenovo z domu. Zmieniła mi się nieco trasa do roboty i wyjmowanie z plecaka czy torby powoduje, że nie chce mi się dużych urządzeń używać. Nawet Switcha zmieniłem na Lite ostatnio. 1 Cytuj
Meanthord 360 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Teraz, NemoKOF napisał(a): WIn4 ma hooyowy, ciemny ekran 6 cali 60hz, Win Mini ma ekran z Ally (dokładnie ten sam) 120hz z VRR. O Jezu, 60hz w 2024? xDD No to teraz już rozumiem :). Tylko ta cena trochę, ten... Cytuj
NemoKOF 711 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Używkę kupuję ale tak, jest drogo. Kupuję bo to jedyny form-factor, który MOŻE sprawić, że trochę więcej na tym pogram. Jak się nie sprawdzi to OLX i mogę wyjść z tego segmentu, nie ma dla mnie ratunku. Cytuj
Meanthord 360 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Kurde, chyba sprzedam nerkę albo babę, ale ogólnie ta seria Win wygląda naprawdę zajebiście Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi