Krzysztof93 1 494 Opublikowano wtorek o 10:12 Opublikowano wtorek o 10:12 (edytowane) Z tego co wiem to w kwestii wydajności raz jest lepiej raz jest gorzej i w sumie wychodzi na to samo. W jednej grze zauważysz lekką poprawę a w innej lekkie pogorszenie. Edytowane wtorek o 10:13 przez Krzysztof93 Cytuj
NemoKOF 734 Opublikowano wtorek o 11:02 Opublikowano wtorek o 11:02 Wyżej wrzucałem filmik do DF. W 90% przypadków różnica jest żadna, czasem kilka gierek przez możliwość ściągnięcia Shaderów (tylko gry ze Steam) nie mają stuttera (FF7, Stray), są takie które lepiej działają na Linuxie (cyberpunk) a i trochę gier chodzi wolniej (nie pamiętam teraz przykładów). Do ekranów to jednak jak już masz porównanie to są lepsze i gorsze i ciężko się do gorszych wraca xD Cytuj
Homelander 2 515 Opublikowano wtorek o 11:11 Opublikowano wtorek o 11:11 Ok, jak chodzi Cyberpunk na Legionie Go? Cytuj
Daffy 10 821 Opublikowano wtorek o 11:13 Opublikowano wtorek o 11:13 1 minutę temu, Homelander napisał(a): Ok, jak chodzi Cyberpunk na Legionie Go? Chcesz żeby kto za Ciebie wbił w YouTube "cyberpunk legion go"? Cytuj
NemoKOF 734 Opublikowano wtorek o 11:23 Opublikowano wtorek o 11:23 W związku z tym, że bebechy Ally i Legion Go są takie same (w wersji Z1E) to możesz zobaczyć też filmiki z Ally który jest nieco popularniejszy i jest ich więcej Spoiler Oczywiście masz już też FSR3 mod w Decky to i klateczki w tej sposób dodasz (i input laga też xd) Cytuj
Homelander 2 515 Opublikowano wtorek o 11:36 Opublikowano wtorek o 11:36 22 minutes ago, Daffy said: Chcesz żeby kto za Ciebie wbił w YouTube "cyberpunk legion go"? Na youtube cuda pokazują i wzajemnie się wykluczają. Wolę relację kogoś zaufanego, zwłaszcza, że to sprawa subiektywna Cytuj
dominalien 303 Opublikowano wtorek o 11:38 Opublikowano wtorek o 11:38 1 minutę temu, Homelander napisał(a): sprawa subiektywna Czyli musisz i tak sam sprawdzić. 1 Cytuj
NemoKOF 734 Opublikowano wtorek o 11:46 Opublikowano wtorek o 11:46 Ja nie odpowiem bo akurat mnie ta gra nigdy nie interesowała xD Wiem że mogę odpalić Returnala i Indianę które chodzą, a na SD są męką Cytuj
GearsUp 452 Opublikowano wtorek o 13:48 Opublikowano wtorek o 13:48 4 godziny temu, NemoKOF napisał(a): Switch V1/V2 -> SD LCD Zaznacz tylko, że w świecie Memkofa 60% sRGB > 100% sRGB. Cytuj
NemoKOF 734 Opublikowano wtorek o 14:02 Opublikowano wtorek o 14:02 Dla mnie wyraźnie napisałem co ma znaczenia. Na kij mi 100% sRGB którego nie nie widzę w moim przypadku użycia? To moja ocena, możesz mieć inną. Cytuj
GearsUp 452 Opublikowano wtorek o 14:09 Opublikowano wtorek o 14:09 6 minut temu, NemoKOF napisał(a): Dla mnie wyraźnie napisałem co ma znaczenia. Na kij mi 100% sRGB którego nie nie widzę w moim przypadku użycia? To moja ocena, możesz mieć inną. No ilość nitsów na zewnątrz może mieć znaczenie ale grając na 100% jasności to by mi szybko wzrok wypaliło Cytuj
NemoKOF 734 Opublikowano wtorek o 14:21 Opublikowano wtorek o 14:21 Jasność to składowa. Ten okropny digitizer i przestrzeń między nim, brak jakiekolwiek powloki niwelującej reflexy czy smugi... Matowy SD LCD zjadał czytelnością ekranu na zewnątrz Switcha bez popity. Po prostu Switch powinien był od razu wyjść z ekranem jakości tego z OLEDa. Ally pokazało, że IPS się nadaje tylko trzeba się choć troszkę przyłożyć. Taki Udon robi zresztą teraz SUPER7 - zamienniki ekranów do Switcha V1/V2 i robi je jako OLED i LCD, więc ekrany są, trzeba było tylko nie brać takiego szrota który wzięli Cytuj
GearsUp 452 Opublikowano wtorek o 14:24 Opublikowano wtorek o 14:24 1 minutę temu, NemoKOF napisał(a): Ten okropny digitizer i przestrzeń między nim, brak jakiekolwiek powloki niwelującej reflexy czy smugi Znowu rozkręcałeś handhelda i narobiłeś odcisków palców na touchpad digitizerze, że jakieś mleko masz? Mój Switch v1 ma identyczną ostrość jak SD OLED, porównywałem nawet wczoraj. 1 Cytuj
NemoKOF 734 Opublikowano wtorek o 14:25 Opublikowano wtorek o 14:25 No to się ciesz xD Ja na nim na dworzu widzę głównie swoje odbicie, a że brzydki jestem to nie chcę na nie patrzeć P. S. Tu wrzuciłem info o nowych, zamiennych ekranach. Te 100% sRGB na v1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi