Skocz do zawartości

Legion Go - kolejny handheld PC

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jest naprawdę dobrze na średnich, trzyma 50 klatek, czasem chrupnięcie jest.

edit:

Zablokowanie klatek na 60 i patch z nexusa robi robotę. Teraz jest bardzo stabilnie w utrzymaniu sztywniutko 50 fps. 

https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/categories/1/

Heh ja pisze o stalkerze 2 :D   na legionie

Ale tak, legion go to kozaczek jesli chodzi o HH

Edytowane przez Assassins_78
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Będzie krok wstecz jeśli chodzi o moc w słabszej wersji ale jest też szykowana mocniejsza. 

https://www.purepc.pl/lenovo-legion-go-s-producent-szykuje-tansza-przenosna-konsole-napedzana-starszymi-procesorami-amd-rembrandt

Tego jest teraz taki wysyp ,że masakra. MS nie reaguje z przystosowaniem Windowsa do Pocket PC. Niedługo jeszcze Acer zaprezentuje swoją wersję. Szkoda ,że wszyscy kopiują Valve bez dodania czegoś od siebie, jedynie Lenovo próbowało. Brakuje mi czegoś w formie GPD Win mini albo max od dużych producentów. Bo Chińczycy z GPD to malutka firma i nie da rady tego zrobić w przystępnej cenie oraz z dystrybucją. 

Opublikowano

Mają magazyn części pewnie, ktoś się znajdzie na słabszą wersję która będzie odpowiednio tańsza.  

Nie wszyscy kupowali Rog Z1 Extreme.  Jak będzie tysiąc różnicy, to już wielu będzie rozważać. 

Opublikowano

Nie ma wielkiego skoku w 15W więc nie każdemu ta moc bez baterii 80w jest potrzebna, stąd też zakupy Steam Decka. Nie wiem jedynie czy będą w stanie konkurować z SD (LCD) cenowo. OLED nie zmienia ceny więc nie jest już tak optymalny jak kiedyś.

Tak jak @Ukukuki pisze, mógłby Lenovo zrobić clamshella żeby to nie kosztowało 5000 i miało gwarancję.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowe sterowniki które wypuścił Asus dla Ally robią robotę :) 

Jak już wspomniał @DarkStar w temacie Asusa, jednak ja myliłem się :) a byłem pewien, że owe funkcję są zaimplementowane w obecnym i używane przeze mnie. 

Te sterowniki dodają wszystkie funkcje, które były zablokowane. Teraz jest naprawdzę dobrze, co widać na filmiku ;)