NemoKOF 711 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Dla mnie tylko Win Mini xD Pocket nie ma kontrolera a Max 2 i Win 4 mają ekrany 60hz. Cytuj
Ukukuki 7 315 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Dziwna polityka GPD z tymi ekranami, wszystkie sprzęty dla graczy a żaden nie ma VRR oprócz mini. Cytuj
drozdu7 2 936 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Kuźwa teraz patrzę to każdy Legion ma mieć inną specyfikacje i cenę. Pierwszy ma wyjść Windowsowy z 32 GB ram i dysk 1 TB. To będzie mocniejszy model niż ten standardowy? Bo potem jakiś za 599 i 499 dolców to chyba słabsze już. Cytuj
iluck85 3 005 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Teraz wychodzi mocny, słabsze w maju. Zrobić jeden temat dla Pocket PC- tam będzie Asus, Lenovo i reszta. SD nie dodawać, bo tego jednak najwięcej na forum. Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Ten Legion z SteamOS ma być mocnieszy od Steamdecka, ale słabszy niż reszta sprzętów typu ROGi i inne takie. Cytuj
drozdu7 2 936 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia No to tak, ale jak się ma ten standardowy do tego który ma wyjść jeszcze w styczniu? Cytuj
iluck85 3 005 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Jeden model na windowsie, drugi na steam i ten najmocniejszy chyba z2. Gdzieś była grafika tych 3 modeli i różnice. Nie mogę wyszukać na teraz. Cytuj
drozdu7 2 936 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Dobra znalazłem, to ja źle zrozumiałem. Po prostu zarówno ten Windowsowy jak i Steam Os mają mieć warianty. Beda z prockiem Z1 extreme albo Z2G słabszym jakimś. Ciekawe jaka będzie cena tego styczniowego na Extreme z 32gb ramu. Cos zacząłem się znów poważniej rozglądać, pogoniłem jedna konsole bo na niej nie grałem. Rog Ally latają w bardzo fajnych cenach ale to palenie kart pamięci dyskredytuje dla mnie ten sprzęt (ja mam z 300gb emulatorów które chciałbym mieć na karcie ewentualnie). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi