Skocz do zawartości

Cinema news

Kmiot

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Będzie 4 część fast and furius, zajarani tuningiem elo gimbusy już się cieszą.

Opublikowano

Ten film jest od poltora roku na "allegro", wyszedl na dvd oficjalnie dawno temu, tylko nikt nie byl laskaw zrobic do niego subtitlesow, tarantino gra tam tylko przez 2 minuty, na samym poczatku.

Opublikowano (edytowane)

...

fakt nie popatrzyłem na rok i myślałem, że we wrześniu dopiero wchodzi. angielskich nawet nie ma? a jeśli już przy miike jesteśmy to wyszedł teaser yattamana, niestety jak zwykle nic nie pokazujący, ale już samo zestawienie jest chore.

edit: to po angielsku jest przecie ;)

Edytowane przez tk
Opublikowano

tk - ten film ostatnio leciał w kinie Dworcowym we Wrocku, gdzieś w lipcu. No wiem, w kinie, trzeba było wydać fortunę, ale sam fakt projekcji mógł ci się obić o uszy.

Opublikowano

brad pitt już oficjalnie w "inglorious bastards" tarantino. do tego w filmie wystąpi znany z "shaun of the dead" czy "hot fuzz" sean pegg.

Opublikowano

A czemu "na pewno" nie na miarę poprzednich? Myślę, że jeśli ktoś taki jak Q pracował nad jednym scenariuszem 12 lat, to nie może być słabo.

Opublikowano (edytowane)

projekt już wielokrotnie odkładany, czekał na swój czas, a teraz jak powoli obsada się wyklarowuje (podobno ma być madsen i eli roth) czuje, że będzie coś wielkiego. II wojna światowa + tarantino? to się nie może nie udać. poza tym, komanda żydów wycinającego nazistów w pień jeszcze w kinie nie było ;).

mają się uwinąć do cannes.

Edytowane przez tk
Opublikowano
brad pitt już oficjalnie w "inglorious bastards" tarantino. do tego w filmie wystąpi znany z "shaun of the dead" czy "hot fuzz" sean pegg.

+ Mike Mayers

• 2 tygodnie później...