Opublikowano 17 grudnia 200915 l A czemu zamiast Terrence'a Howarda jest Don Cheadle? Jedynka była spoczko. Howard był pazerny albo Marvel skąpy. Ale bieda, takie switche to w serialach z lat 80. albo Amerykańskim Nindży.
Opublikowano 17 grudnia 200915 l http://www.youtube.com/watch?v=uUB3tn8e-L4 Shrek Forever After (Shrek 4) trailer
Opublikowano 17 grudnia 200915 l http://www.apple.com/trailers/wb/clashofthetitans/ 2 trailer - cos tak czuje, ze bedzie to efektowne ale dosc meczace szou filmowe, masa slow-mo i pie rdul, ciekawe ile ma trwac film
Opublikowano 18 grudnia 200915 l Po trailerach, wnioskuje, że równie dobrze, mogłoby się to nazywać 300: Zemsta Leonidasa. Nie wiem ,czy warto czekać na kolejny taki sam film.
Opublikowano 18 grudnia 200915 l No właśnie ten trailer chodzi już od kilku dni tylko WB ciągle go usuwało. Osobiście nic nie mam przeciwko "kopii 300", mitologia temat rzeka. Dużo bardziej robi mnie Clash of the Titans niż ten cały Avatar. Choć rozum podpowiada żeby się napalać po trailerze.
Opublikowano 18 grudnia 200915 l Miejscami czuć tandetę. A ten cały Kraken przypomina mi pewną rasę z SW.
Opublikowano 20 grudnia 200915 l Pewnie, niczym Ledger, dostanie posmiertnego Oscara za the expendables
Opublikowano 23 grudnia 200915 l no i chyba nigdy cyckow nie pokazala ;(((( Za to nalezy sie jej szacunek a nie tej Oldzie co grala w Hitmanie i Max Paynie, tylko po to ja zatrudnili tam (by pokazala blizniaki)
Opublikowano 23 grudnia 200915 l Jaki szacunek, mozna pokazac cycki i dobra gre aktorska. A ta Olga to modelka, wiec o so chodzi.
Opublikowano 24 grudnia 200915 l Showbiznesowe śmierci roku: 1. Majkel Dżekson 2. Patrik Słejzi 3. Dejwid Karadajn niestety, Brittany poza podium kim ona w ogóle do cholery była? To ta z Jeziora Marzeń?
Opublikowano 24 grudnia 200915 l Już ją kojarze, w Sin City też grała. To chyba była jej życiowa rola.
Opublikowano 29 grudnia 200915 l 7 filmów Mellvila i Godarda w Empiku za 174.99 PLN Już dostepne . Oprócz tego Pi i Kwaidan za 39.99 zlociszy . Jak dla mnie git cena Ps. Jest i długo oczekiwany pack filmów Antonioniego .Niestety za zaporową cenę 449,99 zł <_< Edytowane 29 grudnia 200915 l przez _M_
Opublikowano 4 stycznia 201015 l W marcu początek zdjęć do prequela "The Thing" Prequel The Thing S(pipi).ą to pewnie Edytowane 4 stycznia 201015 l przez z2djtkose
Opublikowano 4 stycznia 201015 l Haha preuqel do The Thing leże.. Miesza się im w głowach z tymi prequalami, remakemi lada dzień ktoś wyskoczy, że robi remake Ojca Chrzestnego.... Ewidentny brak pomysłów. Edytowane 4 stycznia 201015 l przez SłupekPL
Opublikowano 4 stycznia 201015 l No w mordę ale jak tego nie zje.bią (pg13, debilne kino dla amerykańskich dzieci, etc.) to nawet jeśli będzie chociaż w połowie tak zaj.ebistym horrorem sf, to i tak będzie lepsze niż całe dzisiejsze produkowane taśmowo badziewie które ludzie nazywają "horrorem" czyli Piła 18 czy jakieś Wrong Turn 7. Tylko ten reżyser trochę nie tego. On w ogóle coś wyreżyserował czy dostał fuchę po znajomości? z2djtkose popraw link bo nie działa. Edytowane 4 stycznia 201015 l przez ksztyrix
Opublikowano 4 stycznia 201015 l Haha preuqel do The Thing leże.. Miesza się im w głowach z tymi prequalami, remakemi lada dzień ktoś wyskoczy, że robi remake Ojca Chrzestnego.... Ewidentny brak pomysłów. Tak a propos, remake Sierocińca się szykuje ...
Opublikowano 4 stycznia 201015 l no coz:) nowego Cosia robia debiutanci a wiec plus, ze nie tknie tego jakis McG czy inny Bay. Tylko do Roba Zombiego mam zaufanie w tego typu sprawach. Ma ducha olskulu
Opublikowano 4 stycznia 201015 l Tak a propos, remake Sierocińca się szykuje ... Wiem właśnie czytałem dziś tego newsa.... Niedługo pewno Rec 2.