Skocz do zawartości

Cinema news

Kmiot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po trailerach, wnioskuje, że równie dobrze, mogłoby się to nazywać 300: Zemsta Leonidasa. Nie wiem ,czy warto czekać na kolejny taki sam film.

Opublikowano

No właśnie ten trailer chodzi już od kilku dni tylko WB ciągle go usuwało. Osobiście nic nie mam przeciwko "kopii 300", mitologia temat rzeka.

Dużo bardziej robi mnie Clash of the Titans niż ten cały Avatar. Choć rozum podpowiada żeby się napalać po trailerze.

Gość _Milan_
Opublikowano

Jaki szacunek, mozna pokazac cycki i dobra gre aktorska.

A ta Olga to modelka, wiec o so chodzi.

Opublikowano

Showbiznesowe śmierci roku:

1. Majkel Dżekson

2. Patrik Słejzi

3. Dejwid Karadajn

niestety, Brittany poza podium

kim ona w ogóle do cholery była? To ta z Jeziora Marzeń?

Opublikowano (edytowane)

7 filmów Mellvila i Godarda w Empiku za 174.99 PLN Już dostepne . Oprócz tego Pi i Kwaidan za 39.99 zlociszy . Jak dla mnie git cena :thumbsup:

Ps. Jest i długo oczekiwany pack filmów Antonioniego .Niestety za zaporową cenę 449,99 zł <_<

Edytowane przez _M_
Opublikowano (edytowane)

Haha preuqel do The Thing leże.. Miesza się im w głowach z tymi prequalami, remakemi lada dzień ktoś wyskoczy, że robi remake Ojca Chrzestnego....

Ewidentny brak pomysłów.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano (edytowane)

No w mordę ale jak tego nie zje.bią (pg13, debilne kino dla amerykańskich dzieci, etc.) to nawet jeśli będzie chociaż w połowie tak zaj.ebistym horrorem sf, to i tak będzie lepsze niż całe dzisiejsze produkowane taśmowo badziewie które ludzie nazywają "horrorem" czyli Piła 18 czy jakieś Wrong Turn 7. Tylko ten reżyser trochę nie tego. On w ogóle coś wyreżyserował czy dostał fuchę po znajomości?

z2djtkose popraw link bo nie działa.

Edytowane przez ksztyrix
Opublikowano

Haha preuqel do The Thing leże.. Miesza się im w głowach z tymi prequalami, remakemi lada dzień ktoś wyskoczy, że robi remake Ojca Chrzestnego....

Ewidentny brak pomysłów.

Tak a propos, remake Sierocińca się szykuje ...

Opublikowano

no coz:) nowego Cosia robia debiutanci a wiec plus, ze nie tknie tego jakis McG czy inny Bay. Tylko do Roba Zombiego mam zaufanie w tego typu sprawach. Ma ducha olskulu