Skocz do zawartości

Cinema news

Featured Replies

Opublikowano

Nie będzie rimejku [REC]2. Ma powstać kontynuacja Quarantine, ale z oryginalnym scenariuszem.

Edytowane przez Walter_Cronkite

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Wyświetleń 684,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

dosc stary ale wczesniej jakos go nie widzialem trailer do green zone od greengrassa ktore mialo byc oparte na podstawie rewelacyjnej ksiazki pt imperial life in the emerald city, ale wyglada teraz racz\ej na mr bourne goes to iraq

http://movies.yahoo.com/movie/1809976147/video

Edytowane przez epl

Opublikowano
  W dniu 8.01.2010 o 17:01, Timmy napisał(a):

Z początku nie wyglądało to najgorzej, ale końcówka trailera ... szkoda słów.

Opublikowano

Za.(pipi)iste, Neason doskonale pasuje jako Hannibal. Końcówka ostro pojechana, mam nadzieję, ze jest scena gdzie sami buduja ten czołg.

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

Mam mieszane odczucia. Z jednej strony dość wierne oryginałowi a z drugiej jakieś przegięte akcje.

Opublikowano

Końcówka nastraja optymistycznie. Ciekawe czy znów musieli Baracusowi usypiacza do napoju dodać żeby wsiadł do samolotu? ^_^ Acha i Barakus musi zapuścić większe pekaesy.

Edytowane przez ksztyrix

Opublikowano

Watchman doceniony bardziej niż się spodziewałem. Parodia? Tak szybko? No, no, no.

I "nawet" Cage tam jest.

Opublikowano

Nie znam się: po prostu widzę niezwykłe podobieństwo w stylistyce. (zwróciliście uwagę na napisy?)

No dobra, po tych trailerach od Obsa, podoba mi się już bardziej. Myślałem, że to będzie szajs na miarę cośtam movie.

Edytowane przez Mr. Blue

Opublikowano

Senatorium pod klepsydrą Wojciecha Jerzego Hasa odrestaurowane cyfrowo 8 i 9 lutego w sieciach kin Multikino i Silver Screen. Gorąco polecam.

Opublikowano

Senatorium, powiadasz.

Opublikowano

Łaaaaaaał! Scorsese kręci serial z Buscemim!!!!!!! Coś jeszcze nowego? Czwarta część Indiany Jonesa?

Opublikowano
  W dniu 15.01.2010 o 13:53, Snejk napisał(a):

w prawdzie bedzie o serialu (HBO) ale warto

Serial gangsterski od Scorsese z Buscemim!!!

http://www.filmweb.pl/Zobacz%2C+jak+Scorsese+odnajduje+si%EA+w+czasach+prohibicji,News,id=57461

No i to jest krucafiks wspaniały news. Steve Buscemi aka Tony Blundetto, Scorsese, HBO sukces murowany.

Plus się należy, a co.