Skocz do zawartości

Cinema news

Kmiot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak, w sumie mozna bylo sie tego spodziewac. Robi sie amerykanska wersja serii Millenium Stiega Larssona. Jedyny plus jest taki, ze za amerykanski remake bezie odpowiadal David Fincher, no ale ja juz ku rwa wiem kto zabil, so fakof.

.

Opublikowano

No tak, w sumie mozna bylo sie tego spodziewac. Robi sie amerykanska wersja serii Millenium Stiega Larssona.

No można było, w końcu ogłosili to w grudniu 2009.

Opublikowano (edytowane)

do tego kiefer sutherland, gainsbourg (ta z antychrysta), udo kier i obaj skarsg?rdowie (jr. występuje ostatnio w true blood i klipie lady gagi ;)). premiera prawdopodobnie na cannes 2011. dunst wskoczyła za penelope cruz. będzie masa.

010_kirsten_dunst_1234.jpg

uwielbiam dunst, a dawno nie grała w niczym dobrym. nie mogę się doczekać. chociaż pewnie ją lars sponiewiera tak jak kidman w dogville.

Edytowane przez Walter_Cronkite
Opublikowano (edytowane)

Trailer zajeżdża ostrą schizą. Typowy "must go do kina".

E: szkoda, tak bardzo chciałem zobaczyć cycki Evan Rachel na dużym ekranie...

Edytowane przez Kazuo
Opublikowano

Film ma niesamowity potencjał, jednak boję się, aby nie został on sprowadzony do pokazu różnej maści perwersyjnych scen, bez większego ładu i składu. Muzyka w zwiastunie poraża! Chciałbym, aby to coś trafiło do kina (+10 do wrażeń).

Opublikowano (edytowane)

hobo with a shotgun czyli drugi po machete trailer z grindhouse'a przerobiony na pełny metraż. w roli głównej rutger hauer.

Opublikowano (edytowane)

pokazali malkovicha z brodą, nie pokazali fassbendera, wszyscy liczą, że megan wreszcie pokaże cycki (paradowanie w gorsecie już potwierdzone). jadący konno josh brolin napier.dalający równocześnie z dwóch gatling gunów pojawi się również pod koniec roku w poważniejszym westernie (w reżyserii braci coen). na obie produkcje czekam z wywieszonym ozorem. cały trailer za kilka dni, premiera u nas we wrześniu.'

JonahHexCv12.jpg

jonah hex - to dopiero kawał sku.rwysyna. aha - ścieżkę dźwiękową piszę mastodon.

Opublikowano

Juz sa recki. Film jest slaby, ale Brolin dobrze zagral. Najlepsza jest podobno poczatkowa scena jak zabija pol miasteczka, a potem juz mozna wyjsc z kina.

Zwazywszy, ze wytwornia po pokazie byla w szoku jak tragiczny jest to film i chciala go wyje bac w pi zdu, to sie nie nastawiam na nic porzadnego.

Opublikowano (edytowane)

wiadomo takie opinie krążą już od jakiegoś czasu (podobnie niestety jest z green hornetem gondry'ego), więc podchodzę do tego filmu z dużą rezerwą, ale jednak osoba scenarzysty (wcześniej odpowiedzialny za oba cranki i gamera) + obsada sprawiają, że mam jeszcze nadzieje na dający się oglądać odmóżdzacz.