Opublikowano 11 czerwca 201014 l czemu nikt tu nie wspomina o nowym filmie Alejandro González I?árritu biutiful ?
Opublikowano 11 czerwca 201014 l Eee... podejrzewam, że tak napawdę dość niewiele osób z forum było w Cannes. Ja np. miałem akurat weekendową zmianę w kuchni w McDonaldsie i nie mogłem się wyrwać. Dlatego, na razie, nic do powiedzenia o "Biutiful".
Opublikowano 11 czerwca 201014 l ja tam czekam z jezorem an wierzchu, filmy od tego pana sa imo bardzo dobre.
Opublikowano 13 czerwca 201014 l Mnie jara z Cannes ''DES HOMMES ET DES DIEUX'' ,reszta to oklepane schematy nie godne mej uwagi .
Opublikowano 14 czerwca 201014 l jako, że kick-ass zawiódł moje oczekiwania, w tym filmie pokładam teraz nadzieje:
Opublikowano 14 czerwca 201014 l No dla niektórych może być zbyt ambitne, wiadomo. Jaram się tym filmem.
Opublikowano 14 czerwca 201014 l Śmiesznie wygląda. Z tymi efektami poradziłby sobie mój brat, który amatorsko grzebie w Adobe od dwóch miesięcy. Ale może chociaż fabuła i gra aktorska dadzą radę.
Opublikowano 14 czerwca 201014 l No to jazda, niech twój brat zrobi coś takiego, wytwórnia będzie bardzo zadowolona. Może ci piwo postawi, jak zarobi tyle kasy co Edgar Wright. Boże, co za ludzie.
Opublikowano 14 czerwca 201014 l Sorry, po prostu nie zwykłem się podniecać ekranizacjami komiksów produkowanymi za 30 dolarów. Wybacz. Ten kolo co gra Scotta wygląda jak megapizda, aż oczy pieką od patrzenia. Edytowane 14 czerwca 201014 l przez Kazuo
Opublikowano 14 czerwca 201014 l micheal cera jest naczelną pi.zdą hollywood niczego więcej się od niego nie wymaga
Opublikowano 15 czerwca 201014 l (pipi)enie, ja pamietam czasy, gdy ciezko bylo zrobic ekranizacje Spidermana (ktora mial zrobic Cameron), bo wytwornie mowily, ze ekranizacje komiksow sie nie zwracaja. Teraz mamy do czynienia z sytuacja, gdy ekranizowane sa tak teoretycznie niszowe komiksy jak Kick-Ass i PIlgrim. NO i fajnie, ku,rwa.
Opublikowano 18 czerwca 201014 l fassbender po raz kolejny przywdziewa rzymską zbroję, tym razem na poważnie. do tego mcnulty i walory estetyczne w postaci pośladków olgi kurylenko. wszystko to od twórcy zejścia i doomsday. obok black plague z seanem beanem najciekawsza historyczna sieka zapowiedziana na ten rok. Edytowane 18 czerwca 201014 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 18 czerwca 201014 l "Live united, die divided". Skąd ja to znam...? No ale rzeczywiście zapowiada się ciekawie.
Opublikowano 23 czerwca 201014 l http://movies.yahoo.com/premieres/20458007/standardformat wreszcie! zwiastun zielonego szerszenia gondry'ego z christophem waltzem i sethem rogenem. muzyka - danny elfman.
Opublikowano 23 czerwca 201014 l http://movies.yahoo.com/premieres/20458007/standardformat wreszcie! zwiastun zielonego szerszenia gondry'ego z christophem waltzem i sethem rogenem. muzyka - danny elfman. Założę się, że scena z pistoletem gazowym pokazana w trailerze, będzie najśmieszniejszą z całego filmu.
Opublikowano 23 czerwca 201014 l scenar napisali goldberg z rogenem więc spodziewałbym się mixu superbad i kick-ass ugrzecznionego do poziomu pg-13. co kto lubi.
Opublikowano 23 czerwca 201014 l Ostatnio jest jakaś plaga takich filmów. W samym tylko 2010 to już chyba trzeci. Grubych, małych amerykanów cieszy to robią.