Skocz do zawartości

Cinema news

Kmiot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=66940

fajnie zapowiadający się film z melanie laurent. do tego niedawno w cywilizowanych krajach miało swoją premierę the round up. niedługo zaś pojawi się w jednym filmie obok ewana mcgregora i christophera plummera! melanie wszyscy dobrze znamy oczywiście z bękartów wojny.

Edytowane przez Walter_Cronkite
Opublikowano

No, wiec 5 czesc horroru Final Destination bedzie sie zwac 5NAL DESTINATION. Nie zeby mnie to interesowalo za bardzo. Sadze jednak, ze ten zabieg jezykowy sprawdzilby sie lepiej przy poprzedniej czesci.

Widzicie te kolejki do kin na 4NAL DESTINATION ?

Opublikowano (edytowane)

pozostali kandydaci byli jeszcze gorsi. no może poza eisenbergiem, ale on chyba nigdy nie był brany na poważnie pod uwagę. gość nie jest zły, ośmielę się nawet stwierdzić, że w wiadomym filmie przyćmił ledgera :P.

Opublikowano

No właśnie ja też muszę zwrócić honor. Ten wybór to najlepszy możliwy (oczywiście to żadne pocieszenie) ale i tak Ci "kandydaci" wyglądają jak do nowej części Zmierzchu a nie Spider Man-a ;/;/;/

Opublikowano (edytowane)

takie newsy to się pojawiają cały czas... teraz kręci kolejnych małych agentów.

zwiastun nowego allena z hopkinsem, brolinem, naomi watts, banderasem i tą laską ze slumdoga.

Opublikowano

od kiedy zmierzch jest parodią? jest to film krecony bardzo na poważnie na podstawie poważnej książki. A że i film i książka niewyobrażalnie ssą to już inna sprawa.

Opublikowano

Dobrze, już dobrze. Tylko się nabijam z tej cipowatej historyjki dla dziesięcioletnich dziewczynek, którym rodzice nie pozwalają jeszcze oglądać True Blood.

Opublikowano

No, ja się nie mogę doczekać 3ej części Zmierzchu, liczymy z kumplami na dobrą bekę. Pod tym względem Twilight 1 miszcz a druga już nie tak bardzo bo do połowy była poprostu chu.jowym nudnym filmem, potem się rozkręciło.

Opublikowano

Trzeci "Zmierzch" leci w kinach od dwóch tygodni. Ale ja czekam na czwarty. Książka jest niesamowita. Chcę zobaczyć płód łamiący kopniakiem kręgosłup swojej matce i wilkołaka, który zakoch'uje się w bobasie.

Opublikowano

Raczej nie zobaczysz, bo ponoć film ma być ostro ocenzurowany względem książkowego pierwowzoru. Ale...

...aż boję się zapytać skąd ta znajomość fabuły...

Opublikowano

Najlepsze to jest, że takimi tekstami (w tym ja) podbijamy popularność tego chłamu. Wszyscy narzekają, wszyscy oglądają i interes się kręci.

http://www.filmweb.pl/news/Haniebny+koniec+Mela+Gibsona-62669

Gibson już sobie chyba nie zagra. Kolejna afera po sławnej jeździe po pijaku.

Opublikowano

co ciekawe zaćmienie nakręcił reżyser b. dobrego hard candy z ellen page i ekranizacji 30 dni nocy co pewnie nie umniejsza chu.jowości tego filmu, ale jednak.