ogqozo 6 553 Opublikowano 10 lipca 2010 Opublikowano 10 lipca 2010 Tak, musicie w każdym zdaniu powtarzać, że jest ch'ujowy, bo jest jeszcze ktokolwiek na tej planecie, kto tego nie wie. Licytujmy się, kto bardziej gardzi "Zmierzchem", nie ma innego wyznacznika wartości człowieka. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 10 lipca 2010 Opublikowano 10 lipca 2010 Ogóreczku, no ja wiem dobrze, że Twilight 3 chodzi w kinach od 3 tygodni, ale ja czekam na DVDripa. Cytuj
marjano 161 Opublikowano 10 lipca 2010 Opublikowano 10 lipca 2010 "hard candy" jest tragiczne. "30dni.." przemilcze. Ktos bardziej kompetentny powinien zabrac sie za to dzielo, bo historia jest niesamowita. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 lipca 2010 Opublikowano 11 lipca 2010 (edytowane) "hard candy" jest tragiczne. nie pier.dol głupot http://www.movieweb.com/video/VI8T9cccGopoba ukazał się zwiastun amerykańskiego rimejku eksperymentu. fajerwerków nie wróżę bo odpowiada za niego twórca prison brejka. z resztą film od razu ląduje na dvd. no, ale obsada pierwsza klasa (brody, whitaker) edit: dobra po obejrzeniu trailera chyba coś z tego będzie. Edytowane 11 lipca 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj
Słupek 2 156 Opublikowano 12 lipca 2010 Opublikowano 12 lipca 2010 http://www.movieweb.com/video/VI8T9cccGopoba ukazał się zwiastun amerykańskiego rimejku eksperymentu. fajerwerków nie wróżę bo odpowiada za niego twórca prison brejka. z resztą film od razu ląduje na dvd. no, ale obsada pierwsza klasa (brody, whitaker) edit: dobra po obejrzeniu trailera chyba coś z tego będzie. No właśnie całkiem fajnie się zapowiada. Poza tym film ma przewagę na starcie od oryginału ......nie będzie po niemiecku ;p. Nie no świruję lubię Eksperyment ale słuchać szkopów to tragedia. Jest Whitaker i to wystarczy a nawet widzę, że Collins Jr. się znalazł. BTW scena z goleniem Brodiego to uśmiech w stronę Pianisty heh Czekam... Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 lipca 2010 Opublikowano 12 lipca 2010 (edytowane) the loved ones trailer pewnie się posypią statuetki, albo nominacje chociaż. dla rockwella może wreszcie. no i juliett lewis dawno nie widziałem. Edytowane 12 lipca 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj
Manor 645 Opublikowano 14 lipca 2010 Opublikowano 14 lipca 2010 Legend of The Guardians : The Owls of Ga Hoole chyba tak pięknego filmu animowanego nie było. Zakochałem się w tym co widzę. I jeszcze ten kawałek w tle. Niestety dopiero pod koniec września premiera http://www.youtube.com/watch?v=x_lMihSKkgA filmik się i tak nie odpala na forum, ale odpalcie sobie z youtuba w HD, piękne Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Nom, idz sobie. Wygląda ślicznie, ale akurat wygląd liczy się dla mnie najmniej. Klimacik daje rade, a niektóre sceny z trailera niszczą;] czekam Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 W Entertaiment Weekly ukazało się pierwsze zdjęcie Ryana Reynolds'a w stroju "Green Lantern" Całkiem niezły kombinezon. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 pierwszy konkretny zwiastun social network finchera: http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=67503&skad=newsletterT Cytuj
django 549 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 najwiekszy zgrzyt to chyba Cera, tak to moze byc niezle Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 to jest eisenberg. z zombieland. i adventureland. i holy rollers. Cytuj
django 549 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 aj, racja. No, ale wypada (pipi)owo nadal. Cytuj
michal 558 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 thriller o portalu społecznosciowym , nosz kuuuuuuuuuuurva ide poogladac Gummo , tam chociaz jest jakies przeslanie Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 szkoda, ze juz Finchera za czasow Se7en, FC raczej nie zobaczymy. Teraz jakas bzdura o fejsbuku, potem film dla disneya...Obym sie mylil Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 lipca 2010 Opublikowano 17 lipca 2010 wieści o komiksowych ekranizacjach ciąg dalszy: ghost ridera 2 nakręci duet odpowiedzialny wcześniej za obie adrenaliny i gamera. nick cage zostaje w roli głównej. Cytuj
michal 558 Opublikowano 18 lipca 2010 Opublikowano 18 lipca 2010 ktoś z foruma wybiera sie na ENH ? Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 18 lipca 2010 Opublikowano 18 lipca 2010 Miałem taki plan, ale nic z tego, nie dostałem od nikogo akredytacji. Wydawać pieniędzy na kino nie będę, więc raczej pozostaje mi tylko lizanie lizaka przez szybkę. Cytuj
Słupek 2 156 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 Teaser Saw 3D Co ciekawe ta Piła ma być wielkim finałem, ma zakończyć serię i rozwiązać wszystkie zagadki W tej części zobaczymy aż 11 pułapek. oraz nowy trailer Tron Legacy z Comic - Con http://screenrant.com/comic-con-2010-tron-legacy-panel-rob-69511/ Zaraz po Incepcji najbardziej wyczekiwany film przez mnie w tym roku. To warto będzie zobaczyć w 3D. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 (edytowane) ogqozo wielki kinoman, a na bilet do kina nie jest w stanie wybulić. no, ale zawsze zostają publiczne pokazy na rynku dla plebsu. zwiastun stone => wreszcie jakaś ciekawsza rola dla nortona. w filmie gra również deniro i mila jovovich zwiastun the town => drugi film bena afflecka. podejrzewam, że może być lepiej niż w gone baby gone. oprócz pana reżysera w obsadzie jeremy renner, john hamm i postlethwaite. i slaine. aktorsko z całą pewnością kreacji brata z killer inside me nie przebije. + film otworzy festiwal w wenecji aha skoro przy wrocławskich festiwalach jesteśmy to w październiku szykuje się kolejna grubsza impreza: http://americanfilmfestival.pl/program.php Edytowane 23 lipca 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 Pewnie byłbym w stanie kupować bilety do kina, ale nie muszę i nie powinienem. Na ENH zła Wyborcza ściągnęła sobie ludzi z Warszawy, specjalnie na tę okazję, i nie chcieli mi dać wejściówki, więc pieprzę to i odpoczywam po drugiej stronie Polski. "Black Swan" wygląda obiecująco, chociaż jak sobie pomyślę, że Natalie Portman ma ciągnąć cały film, to nie jestem w stanie się do tego przekonać. Aaron mnie jeszcze nigdy nie zawiódł, ale naprawdę nie znoszę Portman. "The Town" dawało mi wielkie nadzieje przed tym zwiastunem. Wreszcie ktoś znalazł sposób na Johna Hamma... Affleck wyrobił sobie dobrego stajla, i aktorsko i reżysersko... Scenariusz pewnie zawiedzie, wygląda na taką standardową historyjkę thrillera kryminalnego, a skoro tak wygląda po 2,5 minuty zwiastunu, to znając życie cały film pokaże niewiele więcej. Chciałbym się mylić, ale... Mam nadzieję, że nie skończy się tak, że Lisa Cholodenko dostanie Oscara za ten rok. Nie mam nic przeciwko jej filmowi, ale chciałbym jeszcze zobaczyć w tym roku coś z Hollywoodu, co mnie zaskoczy. Jest jeszcze sporo kandydatów, na których bardziej liczę - Malick, Coppola, Brooks, Weir, Boyle, David O. Russell... parę dużych comebacków, może jeszcze z tego być bardzo ciekawa jesień w kinach. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 (edytowane) a widziałeś już to the kids are all right? nowy malick to dla mnie wielka niewiadoma, ale tego filmu to pewnie nie zobaczymy u nas do wiosny jak nie dłużej. Edytowane 24 lipca 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 w tym roku liczy sie tylko transformers 3 i farewell 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi