Skocz do zawartości

Cinema news

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Wyświetleń 683,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Coś mi się tu nie podoba. Przecież Predatorzy polowali na Alienów od bardzo dawna, czaszkę jednego widać w Predator 2, a tu nagle wymyślili że Alien to broń biologiczna zrobiona 30 lat przed pierwszym Alien? <_<

Edytowane przez ksztyrix

Opublikowano

Alieny skończyły się na trójce (slabej ale i tak o niebo lepszej od żałosnej czwórki) a predatorzy na dwójce. Powinni to zostawić w spokoju, tak samo jak Terminatora po dwójce. Niestety ostatnio na topie jest odgrzewanie trupów. Jak widać w holyłudzie kończą się pomysły, co widoczne było zresztą już od dość dawna.

Edytowane przez WWilk

Opublikowano

Ridley Scott nie nakrecil zadnego dobrego filmu od miliona lat, wiec nie warto sie tym shitem podniecac.

Opublikowano

No to raczej pewne, że nie będzie to Obcy na miarę 2 pierwszych części ale o jakość filmu się nie boję w końcu sam Ridley go kręci. Więc nie ma mowy o gó.wnie bardziej się boję jak namiesza w uniwersum.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

nowy film Clinta, Hereafter

A supernatural thriller centered on three people -- a blue-collar American, a French journalist and a London school boy -- who are touched by death in different ways

http://www.youtube.com/watch?v=Pvgm0lgZwo8

Gorzej niz Invictus pewnie nie bedzie, ale nie specjalnie mnie to jara delikatnie mowiac. Jakis niby horror pg13. Clint sie chyba starzeje. No ale zobaczymy

Opublikowano

Właśnie na na tvn24 widziałem, nowy film skolimowskiego:

IMDb

filmweb

Opublikowano

ej,a widział ktoś filmek GIV'EM HELL MALONE z Tomem Janem?Trailer wyglądał słodko...

Opublikowano

Ekranizacja Cowboya Bebopa nie zostanie zrealizowana. Za duży koszt produkcji.

(Nie)stety.

Opublikowano

jest już pierwsza fota ze scream IV i trailer "dead season" a nowy carpenter jest disappointing

Opublikowano

film roku, nie ma opcji. waltz zagra w nowym filmie polańskiego. obok kate winslet i jodie foster.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

super ten western bedzie. Czekałem na dziki zachod od Coenow i sie doczekałem!1

Opublikowano

jak juz nauczysz sie wklejac linki t nea pewno sie posmiejy

a ze umarla jakas baba z (pipi)owego basaterds to nikogo nie obchodzi, najgorszy film tarantino oprocz jakcie brown

Opublikowano

Ona montowała wszystkie jego filmy, więc argument, że zmontowała jego najgorszy film raczej nie robi wrażenia.