Obsolete 973 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Nie kazdy siedzi bezproduktywnie calymi dniami na necie. 1 Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Teraz jak się robi to samo, tylko wolniej, to się nazywa "produktywność"? Takie kryteria tylko w Warszawie. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Pokémon Apokélypse: Live Action Trailer Jaram się. ;s Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Istny Crysis w kinie ! http://www.dark-project.org/?trailer,736,0,0 To będzie dobry film. Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Jest tytuł dla 3 cześci Batmana Christopher'a Nolana "The Dark Knight Rises" Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Tak tak, pewnie się zmieni jeszcze ze 3 razy Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 moby dick 2010. Asylum!! Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Nolan potwierdził też że w "Dark Knight Rise" nie pojawi się The Riddler, ale pozostawiono furtkę da Harvey'ego Dent'a. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 (edytowane) Carpenter kręci Darkchylde http://www.darkchylde.com/news.html To jakis zart, jakby nie mieli juz dobrych , lub średnich komiksów do ekranizacji. Darkchylde to chyba kwintesencja tego co najsłabsze w amerykanskim komiksie, czyli zalosna historia, słabe , naprawde slabe rysunki, erotyka dla 8 latków ze skrzetnie zakrywanymi łonami i sutkami za pomoca skrzydeł i pajeczyn. Sadze ze bedzie film ktory pobije Electre. Edytowane 1 listopada 2010 przez caps_LOCK_masta Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Nie jestem jakimś wielkim specem od komiksów, ale z tego, co znam - jakość komiksu nie ma totaalnie nic wspólnego z jakością filmowej adaptacji. Począwszy od chociażby "Watchmen" - jeden z moich ulubionych komiksów i jeden z najgorszych filmów ostatnich lat. Z kolei komiksy o Batmanie to dla mnie kicz, ale filmy często bardzo udane. Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Batman kicz? Watchmen to slaby film? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Psyko, daj spokój, rozmową z nim tylko sie ośmieaszasz ;] Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Nie powiedziałem, że "Watchmen" to słaby film. Jest fataaaaalny. Tragiczny. Bez-na-dziej-ny. To trochę tak, jakby nakręcić Teletubisie na podstawie Balzaka. Zack Snyder jest pierwszym komiksobójcą Hollywoodu. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 (edytowane) superman będzie cały w slo-mo coś czuję. psyko twoje zdanie się nie liczy - podoba ci się pierwszy mortal. i ty uważasz, że masz jakiekolwiek prawo do decydowania co jest kiczem, a co nie? Edytowane 2 listopada 2010 przez tk___tk Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 (edytowane) Tak dokladnie, tak slaby jak Sin City. Przestan zgrywac jakiegos niby intelektualiste walac Balzakami itd. Jarasz sie tym, ze wciskasz sobie niby te ambitne ksiazeczki i filmiki i na sile wmawiasz sobie, ze sa kewl? Kogo ogor ty chcesz oszukac, jak ja pamietam jeszcze ja w Konsole Zone z CD-Action zaliles sie, ze chce cie z rodzina z jamy eksmitowac. Ale dobra, dlaczego niby Straznicy i Sin City przy okazji, to slabe obrazy? Edytowane 2 listopada 2010 przez Gość Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 (edytowane) sin city > strażnicy JEDNAK. Edytowane 2 listopada 2010 przez tk___tk Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Tez tak mysle, ale oba bardzo mi sie podobaly. Wiadac bylo w koncepcji tych filmow wplyw tworczosci Borisa Viena, o! Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Mam się jarać słabymi filmami, bo chcieli mnie eksmitować? Prawdopodobnie najlepsza argumentacja na świecie. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 ja tam nic takiego nie zauważyłem, ale skoro tak twierdzisz... w sin city gra za to mickey rourke co automatycznie plasuję go w top3 filmów dekady zaraz po drużynie A i antychryście. Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 (edytowane) Tyle, ze one nie sa slabe, sa swietna rozrywka. Reszta to twoja poza, chyba ze eksmisja obudzila w tobie milosc do pseudo artystycznego scierwa, tzw sztuki wysokiej whateva. Ogor jakie to sa niby fajne filmy? Edytowane 2 listopada 2010 przez Gość Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 psyko, zazdrościsz ludziom bardziej wykształconym i wrażliwszym na sztukę wysoką niż ty, że tak się prujesz? tak z ciekawości pytam. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Wow, szok, dwóch ludzi ma odmienne gusta, to chyba pierwszy taki przypadek w historii wszechświata, jeden z nich na pewno jest pozerem i w ogóle jakaś sztuka wysoka. Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 (edytowane) Jak już to walter jest pozerem. Ale przecież nowe batmany, sin city i łoczmeni to spoko filmy które na pewno nie są jakąś padaką. Chyba że ktoś je ogląda spodziewając się niezależnego kina mongolskiego. Edytowane 2 listopada 2010 przez ksztyrix Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 (edytowane) Jestem z pokolenia MTV, nie wiem co to sztuka wysoka, ale jezeli chodzi o francuskich dekadentow, postmodernistow czy innych i filmy typu Citizen Kane, czy czeskie kino o gornikach to odpadam. @og podaj jakies znamienite wedlug ciebie filmy, jestem ciekaw. Edytowane 2 listopada 2010 przez Gość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi