Opublikowano 30 listopada 201014 l :confused: Superhero movie, Spanish Movie no i 3 części Scary Movie.
Opublikowano 30 listopada 201014 l No, no tylko chodzi mi o to, że tam grał epizodyczne role czy tam drugoplanowe. W sumie nic nie znaczące/mało znaczące. Pewnie sam Lesli wstydził się tych nowych parodii heh. Edytowane 30 listopada 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 9 grudnia 201014 l Transformers: Dark of the Moon http://www.youtube.com/watch?v=mwTvF2pEgn8
Opublikowano 9 grudnia 201014 l Pierwszy trailer nie? Trochę słaby, mniam ale i tak się jaram. Transy 3
Opublikowano 9 grudnia 201014 l Kieerwa, znowu ta usa-propaganda, rzygać mi się chce. Bay to idiota, ale i tak jaram sie.
Opublikowano 9 grudnia 201014 l Trailer o dziwo dobry, może ta część będzie lepsza od poprzedniej kiszki.
Opublikowano 10 grudnia 201014 l Ciekawe co to za transformer na końcu trailera z wąsami, nigdy nie oglądałem kreskówki, ani nic, wiec nie mam pojęcia co to za jeden. Premiera 1 Lipca? No to trzeba będzie w tym miesiącu iść razy do kina, też 15 Lipca Na HP
Opublikowano 10 grudnia 201014 l Ciekawe co to za transformer na końcu trailera z wąsami, nigdy nie oglądałem kreskówki, ani nic, wiec nie mam pojęcia co to za jeden. Pewnie Papa Autobot.
Opublikowano 10 grudnia 201014 l real steel > transformers 3 http://www.imdb.com/video/imdb/vi1150720025/ Edytowane 10 grudnia 201014 l przez tk___tk
Opublikowano 10 grudnia 201014 l Nie znacie się na bajkach bo nie macie dzieci. Wiec ja rozstrzygne spor. Tokar, Ogorek i reszta maja racje, Slupek nie. Pozdrawiam i polecam sie na przyszlosc.
Opublikowano 10 grudnia 201014 l Ciekawe co to za transformer na końcu trailera z wąsami, nigdy nie oglądałem kreskówki, ani nic, wiec nie mam pojęcia co to za jeden. Alpha Trion
Opublikowano 10 grudnia 201014 l Transformersy sa ok, 2 tez, dobra rozrywka, chyba nie chcecie jakichs chu.ji jak van saint w filmie go gigantycznych robotach?
Opublikowano 10 grudnia 201014 l Bez przesady, ale też nie chcę debilnych agentów, robotów z ogromnymi jajami i małych robotów ruchających nogę Megan (teraz Rosie). A to tylko czubek z góry lodowej debilizmów w T2.
Opublikowano 10 grudnia 201014 l Transformersy sa ok, 2 tez, dobra rozrywka, chyba nie chcecie jakichs chu.ji jak van saint w filmie go gigantycznych robotach? "Transformers" zapewne faktycznie zupełnie nie są filmem w stylu "van sainta", ale naprawdę nie pojmuję, jakim to magicznym sposobem ta właściwość ma automatycznie czynić je "dobrą rozrywką". Gdybym wylądował na bezludnej wyspie z odwtarzaczem DVD i "Transformers" jako jedynym filmem, uznałbym za lepszą rozrywkę bawienie się własną kupą niż oglądanie jeszcze raz tej bajeczki.
Opublikowano 10 grudnia 201014 l ja tam z chęcią zobaczyłbym kilkuminutową scenę pod prysznicem w slo-mo z megan fox w roli głównej
Opublikowano 10 grudnia 201014 l No spoko, ja ogladam ten film zeby zobaczyc duze roboty, ktore walcza ze soba, no i Megan Jak chce cos co moze mnie polechtac, w sensie moj artystyczny segment, to biore film Lyncha, Finchera, czy nawet Nolana. Obyczajowek i dramatow nie zniose, tak jak kina o francuskich blokersach (kino grozy maja super). Mam zamiar teraz obejrzec Shutter Island, moze nie bede sie nudzil, na No Country 4 Old man sie troche nudzilem, ale film byl ok. Transformersy to dobry teledysk, Michael Bay jest ok, Anderson tez (MK, RE ). Og wiem, ze kochasz kino offowe i ajrasz sie filmowymi spektaklami o czeskich gornikach, ktore docenilo 100 osob na festiwalu w Karlowych Warach itd, nie deprecjonuje cie, powiem ze anwet czasem czytam twojego blogaska, ale coz jestem prostym chlopakiem wychowanym na grach video i amerykanskim kinie lat 80 i 90, nie czytalem lektur oprocz kilku, choc ksiazek troche sie wciagnelo. Nie, nie klade papy.
Opublikowano 10 grudnia 201014 l no dobra psyko, ale kogo interesuje historia twojego życia? na shutter island się nie wynudzisz.