Skocz do zawartości

Cinema news

Featured Replies

Opublikowano

Nieee, tylko nie to. Już raz przerabialiśmy twoje próby forsowania teorii, że T2 to spoko film. Dla przypomnienia - zostałeś zmieszany z gó/wnem i arbitralnie uświadomiony, że o ile pierwszą część można spokojnie określić mianem całkiem przyjemnego filmu do kotleta, który przywoływał nostalgię związaną z dziecięcą zajawką, tak dwójka to klasyczny przykład, że niektórym powinno się zabronić używania efektów specjalnych, bo zapominają, że to nie jest jedyna część składowa filmu.

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Wyświetleń 683,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Chyba nie o mnie ci chodzi Tokar...

Opublikowano

No nieważne, ale tokar ma rację. I o ile lubię zarowno van santa (poza tym gównem o dekorolkowcach co sie paranoid park wabiło) i filmy do kotleta, tak z całą moją smiałościtwierdzam, że T2 to film wybitnie (pipi)owy i nie nadający sie do ogladania

Opublikowano

Chłopaki wyżej, przez parę sekund(nie czytając poprzednich stron) myślałem, że piszecie o TERMINATORZE 2 ... mój umysł i serce w tym czasie przeżywały druzgotanie.

Opublikowano

Ej, ale jak chce sie zobaczyc zawsze wyuzdana Megan i za(pipi)ongo efekty i wielkie roboty to jest ok - 6/10. Zenujace watki komediowe pomijamy, jak i fabule. No panowie, decepticony spadajace na ziemie i dziurawiace lotniskowiec, jaram sie tym.

http://www.youtube.com/watch?v=EvhMb4ccm7o&feature=related

Opublikowano

jak chcesz zobaczyć wyuzdaną megan fox to obejrzyj how to lose friends & alienate people. dodatkowo w zestawie dostaniesz dobry film z humorem na poziomie!

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Ale bez wielkich robotow ;/

Opublikowano

jak chcesz zobaczyć wyuzdaną megan fox to obejrzyj how to lose friends & alienate people. dodatkowo w zestawie dostaniesz dobry film z humorem na poziomie!

i jennifer's body tylko film to raczej z dupy

Opublikowano

W tym trailerze nowych piratów nie ma ani jednej widowiskowej ani zabawnej sceny. To pierwsze może być zasługa kręcenia filmu pod kątem 3D, z tym drugim już gorzej. No i Penelope oszpecili fest ; /

Opublikowano

Bo to pierwszy komercyjny film, gdzie nie pokazali wszystkich najlepszych akcji/tekstów w trailerze. Tak jest.

Opublikowano

Ja do tej pory jeszcze tej ostatniej nie widziałem btw czyli w "piątce" wrzucili wszystkich z poprzednich części.

WoW...

Opublikowano

a ten chiniol przecież zdechł, czy mi się coś pokręciło?

Opublikowano

Japończyk ;p

No właśnie takkkkkkkk przecież w trójce go zabili haha...

Może to jakiś prequo-sequel.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

a może to po prostu holiłud...

W sumie ktoś to jeszcze ogląda, bo powoli robi nam się z tego nowe Neverending Story?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

a może to po prostu holiłud...

W sumie ktoś to jeszcze ogląda, bo powoli robi nam się z tego nowe Neverending Story?

Chłopaki z bloków zawsze ripa wciągają ze szczerbatym uśmiechem na twarzy.

Opublikowano

Zaraz po premierze 200 numeru Spawna, McFarlane zabiera sie za pisanie scenariusza do filmowej adaptacji. Oby lepszej niz poprzednia, ale w sumie nie bedzie to takie trudne.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=OD425EnZt6w

Komedia fantasy rated R z natalie Portman i Jamesem Franco - nie weim czy tu było,ale może być dobre.

To też,niezły trailer :

kolejny film o kosmitach atakujących ziemię - no ale może zaskoczy pozytywnie :)

Edytowane przez Ader