Skocz do zawartości

Cinema news

Kmiot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy zwiastun najnowszej animacji od Spielberga - The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn

http://www.youtube.com/watch?v=ddiKjC_4BOo

Wiadomo czy to będzie ekranizacja, wariacja czy też luźna interpretacja albumów Herge, bo niektóre kadry z trailera tak jak bym już gdzieś widział?

Gość Mr. Blue
Opublikowano

Przy dobrych wiatrach wyjdzie film kilkakrotnie lepszy od książki.

Gość Mr. Blue
Opublikowano

To tylko twoja wina, bo Craig to świetny aktor właśnie poza Bondem, w którym niczym specjalnym przecież się nie popisuje.

Opublikowano

Przy dobrych wiatrach wyjdzie film kilkakrotnie lepszy od książki.

Szwedzka adaptacja byla bardzo dobra. Ciekawe jak poradzi sobie Fincher. Obczailem kto zaga Lisbeth i jakos ta laska nie pasuje mi do filmu. Zwlaszcza do sceny u kuratora...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To tylko twoja wina, bo Craig to świetny aktor właśnie poza Bondem, w którym niczym specjalnym przecież się nie popisuje.

Dla mnie Craig to najlepsze wcielenie Bonda, ale szczególnie spodobał mi się w Layer Cake, podobnie jak cały film.

Opublikowano

Ksiazka byla crapowana w porownaniu do trylogii a oni to na dwa filmy dziela? :/

Książka nie była "crapowana", tylko dla dzieci. Co nie znaczy, że nie można z niej zrobić poważnego filmu. Ja trzymam kciuki. ;)

Opublikowano

Ryan is Dunn

Zginal dzisiaj w wypadku samochodowym. Ostatnie foto tuz przed smiercia (trudno to nazwac inaczej niz Jackassowe opus magnum xD ):

At First I Was Like:

0620-ryan-twitpic-asset.jpg

but then I was like:

0620-ryan-car-assetr.jpg

Gość Ofsajd
Opublikowano

Premiera w USA odbędzie się 4 listopada, a w Polsce film obejrzymy 6 stycznia.