Gość _Milan_ Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 chciałbym to mieć już dzisiaj na kompie ;/ Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 jest też drugi zwiastun wrath of titans: wygląda grubo, ale pierwsza część też miała niezły, a wyszło jak wyszło. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 Obejrzyj Immortals i wnet docenisz lekka, prosta i efekciarska napie,rdalanke z Tytanow;0 To duze lawowe "cos" pewnie pojawi sie na ekranie tak samo dlugo jak Kraken, czyli final boss na pare minut. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 Pewnie tak co nie zmienia faktu że trailer mi zrobił. Jaram się. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 No ale zajebiście zapowiada się ten The Raid <3 Oby tylko w marcu od razu, wypełzła dobra kopia. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 http://www.youtube.com/watch?v=E_44yNy_FdI PIRANIA 3D-D! cycki w 3d i slow-motion. 2 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 27 lutego 2012 Opublikowano 27 lutego 2012 Scena z Hazielfohem powinna wyglądać tak: Biegnie po plaży po kostki w wodzie, slow motion, muza z Baywatch, 10 sekund i zostaje wpier*olony przez piranie. END Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 Sąd skazał ZAiKS i SFP (Stowarzyszenie Filmowców Polskich) za zmowę cenową, na mocy której utrzymywali najwyższe ceny filmów na DVD/BD. Ważny wyrok zapadł wczoraj. Okazuje się, że przyczyną wysokich cen filmów na DVD/BD w Polsce było tajne porozumienie pomiędzy ZAiKSEM a SFP. Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów odkrył, że obie organizacje ustaliły jednolite stawki za korzystanie z utworów audiowizualnych i odmówiły ich negocjowania. Organizacje zdecydowały, że będą pobierać od każdej płyty z filmem stałe wynagrodzenie, eliminując konkurencję ze szkodą dla przedsiębiorców i przede wszystkim nas wszystkich - konsumentów. Prezes UOKiK postanowił ukarać ich organizację potocznie nazywaną kartelem antypiratów. Próbowali zaskarżyć decyzję do Sądu Apelacyjnego, ale przegrali apelację. Wyrokiem sądu mają natychmiast zaprzestać szkodliwej działalności. ZAiKS ma zapłacić karę w wysokości 1 mln złotych, a SFP w wysokości 250 tysięcy złotych. Przypomnijmy, że ZAiKS zasłynął próbą uzyskiwania opłat za muzykę, do której nie miał praw. Domagali się pieniędzy za m.in. utwory udostępnione na licencji Creative Commons. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 Zastanawiałem się, na czym konkretnie będzie polegać ekranizacja gry w statki. Wygląda na to, że na tym, co ekranizacje zabawek: będą laski, roboty i strzelanie. Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 Pierwszy zwiastun nowego filmu Tima Burtona http://www.youtube.com/watch?v=gXQLjNHHslk 1 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 Pierwszy zwiastun nowego filmu Tima Burtona http://www.youtube.com/watch?v=gXQLjNHHslk Nowego? Coś mi się wydaje że widziałem to wieki temu na youtube. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 (edytowane) To jest pełnometrażowy film na podstawie krótkometrażówki (normalnej aktorskiej) Burtona z lat 80. Wydawało mi się, że robi to głównie po to, żeby móc powiedzieć, iż w każdym jego filmie zagrał Johnny Depp, ale widać nie o to chodzi. W każdym razie premiera pod koniec roku 2012. Edytowane 3 marca 2012 przez ogqozo Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 (edytowane) zastanawia mnie dlaczego nie ma jeszcze żadnego zwiastuna "dark shadows". przecież premier już nie nieco ponad 2 miesiące. jest za to drugi do "paranormana", nowego filmu twórców "koraliny": Edytowane 3 marca 2012 przez tk___tk Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 (edytowane) http://www.slashfilm...n-road-trailer/ zwiastun adaptacji w drodze kerouaca z samem rileyem (ian curtis w control), kstew, viggo mortensenem, kirsten dunst, amy adams, stevem buscemi i elizabeth moss. Edytowane 10 marca 2012 przez tk___tk Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 http://www.slashfilm...n-road-trailer/ zwiastun adaptacji w drodze kerouaca z samem rileyem (ian curtis w control), kstew, viggo mortensenem, kirsten dunst, amy adams, stevem buscemi i elizabeth moss. właśnie czytam, no fajnie. Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 16 marca 2012 Opublikowano 16 marca 2012 Kolejny nowy film Tima Burtona Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 16 marca 2012 Opublikowano 16 marca 2012 serio, mógłby już umrzec, i czy ja dobrze słyszę, Elfman już nieżyje? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 marca 2012 Opublikowano 16 marca 2012 world war z przesunięte na czerwiec 2013 . Cytuj
django 549 Opublikowano 16 marca 2012 Opublikowano 16 marca 2012 I dobrze. I tak bedzie blockbuster z PG-13 wiec im pozniej to zobacze i sie zawiode tym lepiej. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 (edytowane) -_- Edytowane 18 marca 2012 przez Poniżacz 2 Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 (edytowane) Było już w jakimś temacie. Wczoraj oglądałem Weekendowy magazyn filmowy Raczka. Dalej jechał po KacWawie, hehe. Właściwie tematem przewodnim odcinka, zainicjowanym przez film KacWawa, było robienie parszywych filmów w polskim przemyśle filmowym. Byłem ciekaw czy KacWawa wskoczy na pierwsze miejsce najgorszych filmów we Wszechświecie, jednocześnie detronizując Ciacho. No i najprawdopodobniej tak się stało. Co prawda we wczorajszym odcinku podano listę najgorszych polskich filmów ostatniej dekady, ale jeżeli Ciacho zajęło tam drugie miejsce, a KacWawa pierwsze, to istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że teraz KacWawa zajmuje zaszczytne miejsce najgorszego filmu we Wszechświecie. Edytowane 18 marca 2012 przez --wojtas-- Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi