tk___tk 4 795 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 ale mówisz o rennerze czy wirkoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 O Wirkoli rzecz jasna, scena z "Min Dag" w Dead Snow jest małym mistrzostwem świata. To mi się nie podoba, że Hansel & Gretel nie ma jak się zdaje tego amatorskiego klimatu. Jak przeczytałem pierwsze zapowiedzi to byłem pozytywnie nastawiony, ale potem wyszło że po angielsku, że właśnie renner. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 to taki okres przejściowy ten jego debiut w hollywood. podobno potem mają mu dać hajs na sequel "dead snow". Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 http://www.deadline.com/2012/10/disney-acquires-lucasfilm-star-wars-creator/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) beka. idę zwymiotować. Edytowane 30 Października 2012 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 http://www.deadline....r-wars-creator/ Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Marudzicie genialny news.. Jesli beda sie trzymac fabuly z ksiazek to mogą trzaskac kolejne odcinki nawet co roku. na 1 rzut mogą dac trylogie Darth Bane lub jechac z ksiazkami z wojen klonów puki ewan magregor i ten ton anakina nie są za starzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) “It’s now time for me to pass Star Wars on to a new generation of filmmakers. I’ve always believed that Star Wars could live beyond me, and I thought it was important to set up the transition during my lifetime. I’m confident that with Lucasfilm under the leadership of Kathleen Kennedy, and having a new home within the Disney organization, Star Wars will certainly live on and flourish for many generations to come. Jakbym był dzieckiem Lucasa to bym się ostro wkurwił. Z drugiej strony, biorąc pod uwagę słaby poziom nowej trylogii, to dobra informacja. Może będzie coś ciekawego, książek i opowiadań jest masa do ekranizowania przez następne 100 lat. Tak sobie pomyślałem, że ekranizacja gry KotOR byłaby dobrym pomysłem. Albo Dark Forces/Jedi Knight. Kyle Katarn to przecież super postać! Edytowane 30 Października 2012 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Jak może wyjść z tego coś dobrego, skoro na tym wszystkim trzyma pieczę kobieta. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Jak może wyjść z tego coś dobrego, skoro na tym wszystkim trzyma pieczę kobieta. w ksiazkach jakos nie stanowilo to problemu. A córka Lucasa rezyserowala odcinki serialu i tez jakos sie udalo. Wiecej optymizmu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 da faq? do want 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Grunt to refleks. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Bryan Singer wraca do X-Menów i już oficjalnie wyreżyseruje "Days of Future Past". Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Jak może wyjść z tego coś dobrego, skoro na tym wszystkim trzyma pieczę kobieta. w ksiazkach jakos nie stanowilo to problemu. A córka Lucasa rezyserowala odcinki serialu i tez jakos sie udalo. Wiecej optymizmu Jeszcze tzw. trzecia trylogia to ujdzie, ale tego nie zrobia bo wszyscy aktorzy za starzy. Chyba, ze CGI. Reszta ksiazek to, w znakomitej wiekszosci, (pipi)nia na rowni z EP1-3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 ku.rwa szczerze mówiąc nie kminie oburzenia. pamiętacie burze po tym jak disney kupił marvela? komiksy jak wychodziły tak wychodzą i są za(pipi)iste. jedyna zmiana to to, że jest więcej lego z avengerami w sklepach z zabawkami. aha i jeszcze mamy serię kilku przynajmniej przeciętnych filmów z postaciami z ich uniwersum w tym naprawdę dobry blockbuster obecnie będący trzecim najbardziej kasowym filmem w historii. star warsowi puryści będą się oburzać, ale kogo oni tak naprawdę obchodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 ja tam nie mam nic przeciwko tej tranzakcji. Disney na pewno gorszej trylogii niż epizody 1-3 nie zrobi bo chyba praktycznie się tego nie da zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Zawsze mogą zrobić "Małych agentów" w wersji Star Wars Już widzę te tytuły: "Padawani na tropie", "Ja, moc i kłopoty", "Jedi z przypadku", "Akademia pana Jar-Jar Binksa". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Jar Jar Binks zasługuje na własny serial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Teka ma rację. Tu chodzi przede wszystkim o markę i kasę jaką można z tego wyciągnąć (głównie właśnie na popierdółki typu klocki czy inne rzeczy dla młodszych). Też się wszyscy zastanawiali kiedyś jak Disney może robić dobry film o piratach, a jak się okazało pierwsza część Piratów z Karaibów okazała się kasowym hitem i bardzo dobrym kawałkiem taśmy filmowej i świetną rolą Johnny'ego Depp'a. Lukas od wydania "nowej" trylogii Gwiezdnych Wojen jakoś nie miał pomysłu co dalej zrobić z marką, która przecież w latach świetności wybiła go na salony i przy okazji zapisując się w historii kinematografii. Ja tam jestem zadowolony. Możliwe, że dostaniemy przyzwoitą trylogię. Chociaż fabularnie wolałbym aby skupili się na historii Starej Republiki. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) O nie, powstanie nowy film, którego nikt nie każe oglądać. Dramat. Tekst o "popierdółkach dla młodszych" też śmieszny. Bo do tej pory było mało zabawek i gadżetów ze Star Wars. Co do nowej trylogii, no to wcale nie jest tylko bajer "dla młodszych". Dorośli ludzie też wywalą kasę na bilet na kolejny film z serii, której ostatnie trzy części były fatalne. Bo się będzie nazywało Star Wars i trzeba iść. To było oczywiste, że po serii tych wszystkich reedycji w HD i 3D muszą powstać nowe filmy, dlaczego niby ktoś miałby rezygnować z zarabiania dużych pieniędzy, skoro ludzie chcą mu dawać. Edytowane 31 Października 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Akurat nie pisałem o filmach jako popierdółkach dla młodszych bo to odrębny element marketingowy. Disney prawdopodobnie będzie tylko producentem i raczej wywrze niewielki wpływ na film i na reżysera. Wiadomym jest, że Disney jako marka kojarzony jest głownie z wszelkiego rodzaju materiałów dla młodszych odbiorców (filmy, seriale, gadżety czy artykuły spożywcze). Wiadomym jest też, że produkuje materiały dla starszych czego najprostszym przykładem są filmy oparte na bohaterach studia Marvel. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) Filmy Marvela to są materiały dla starszych? Aha. No ale nie, serio, to są wszystko produkty dla dzieci przecież. "Gwiezdne Wojny" po prostu łyknie też wyjątkowo sporo ludzi, którzy byli dziećmi w 1978 r. Edytowane 31 Października 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 No dobra, źle się wyraziłem. Nie tylko dla starszych. Dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) Nie no, dla wszystkich to był "Dumbo", komiksy o superbohaterach to jest rzecz dla dzieci. Jak komuś się Disney nadal kojarzy z Waltem Disneyem, no to pewnie ma się tak kojarzyć, ale oni od lat mają masę studiów, telewizję ABC, telewizję sportową ESPN itd., korpo jak każde inne. Nie sądzę, żeby cokolwiek się zmieniło z "Gwiezdnymi Wojnami", bo nie wyobrażam sobie, co jeszcze można wyssać z tej marki. Jest jakiś rodzaj rzeczy, która jeszcze nie została zrobiona i to masowo? Edytowane 31 Października 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 O, akurat komiksy nie są tylko dla dzieci. Jest wiele serii (czy to ze studia Marvel czy DC Comics) o ciężkim, nawet brutalnym charakterze, które na pewno nie nadają się dla dzieci nawet jeśli to historie o superbohaterach. Wiem doskonale, że spuścizna Walta Disneya to teraz ogromna maszyna do robienia pieniędzy i, że posiada prawa do wielu firm i instytucji. Co do Star Wars to myślę, że można jeszcze co nie co nowego i świeżego wykrzesać z tej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi