Skocz do zawartości

Cinema news

Featured Replies

Opublikowano

metonimią "Tom Hardy" powinno być "bronson" a nie "bane" :/

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Wyświetleń 683,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Na razie się nie jaram, bo już tysiąc razy czytałem zapowiedzi filmów na podstawie gier, a i tak potem o tym zapominano.

Opublikowano

Zgadzam się. Gdzie np. ten Devil May Cry o którym się niegdyś mówiło? Chociaż może lepiej, że ten nie powstał, bo prawdopodobnie wyszedłby film o konsystencji zbliżonej do psiego g*wna.

Sądzę jednak, że jeśli z projektem zostaje powiązany już konkretny aktor, to można mieć większe nadzieje na realizację takiego filmu.

Odnośnie samego Splinter Cell i Hardy'ego - jestem podekscytowany. Facet jest niezwykle utalentowany i charyzmatyczny, więc Sam Fisher w jego wydaniu powinien się sprawdzić. Się Ubi ostatnio rozszalało w kwestii filmów.

Opublikowano

więcej ze świata ekranizacji gier komputerowych: reżyser tegorocznego horroru "sinister" zajmie się ekranizacją "deus ex: human revolution" dla cbs films.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=07s-cNFffDM

Połowa zwiastuna (tak do 1:15) zapowiada beczkę, później robi się gorzej. Jestem pewien, że takie proporcje odniosą się do końcowego filmu.

Przywracasz mi wiarę w ludzkość. Jednak w przyszłym roku pojawi się dobry film o zombie. Może nie genialny ale przynajmniej nieodtwórczy i chyba w miarę ciekawy.

Zwiastun World War Z totalnie mnie dobił... Po prostu, umówmy się, że tego filmu nie ma i nie będzie.

Opublikowano
Opublikowano

gosling-god-forgives_510x510.jpg

Jaram się jak pies cieczką suki.

Edytowane przez Wiolku

Opublikowano

Nową trylogię gwiezdnych wojen wesprze scenarzysta imperium, który ma rozbudować gotowy już skrypt

Jest mega okej

Opublikowano

A konkretnie Lawrence Kasdan ma się zająć scenariuszami Epizodów VIII oraz IX.

Też się jaram.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

Jaram się jak pies cieczką suki.

No świetnie, ciekawe czy Refn zrobi kiedyś film o kobiecie.

Opublikowano

570_Joseph-Gordon-Levitt-urges-Batman-fans-to-trust-in-Christopher-Nolan-1141.jpg

Chodzą plotki jakoby JGL miałby zagrać Batmana w Justice League. Pojawiłby się także w Man of Steel by połączyć te filmy, zarazem dać podwaliny pod konkurenta Avengersów.

Opublikowano

Nie wierzę w to, że w Justice League Levitt miałby być następnym Batmanem (Johnem "Robinem" Blake), bo takie ploty też chodzą.

Batek w JL to MUSI być Bruce Wayne.

Opublikowano

Dlaczego musi być Bruce Wayne? Przecież jeden z Robinów, po odejściu Wayne'a, ubrał jego wdzianko i z tego co wiem współpracował z JL. Gdyby mieli się trzymać tego co zaproponowała trylogia Nolana, to taki obrót sprawy byłby jak najbardziej logiczny.

edit. sprawdziłem i chodzi o Graysona, czyli jednego z tych Robinów na którym wzorowali Blake'a.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Też nie widzę w tym proeblemu. IMO jest to jedyny sensowny sposób połączenia DC w kupę do filmu o Justice League.

Opublikowano

No w sumie po przemyśleniu to byłoby nawet zgrabne rozwiązanie. Ale gdyby robili film o Batku, to wtedy musiałby on być niejako kontynuacją trylogii Nolana a była mowa o całkowitym reboocie.

Opublikowano

Pierwsze klipy z Nędzników, na tym powyżej popisy piosenkarskie Jackmana i Crowea.

I have a bad feeling about this.

Opublikowano

to jest piosenka otwierająca musical, jedna z gorszych. crowe to już wiadomo było od któregośtam odstatniego trailera (chyba international), że nie będzie wyrabiał. no, ale scenografia super musisz przyznać. w oryginale to nudna scena w kopalni.

http://youtu.be/1bSqOYRNPMY

Edytowane przez tk___tk