Opublikowano 15 listopada 201212 l Na razie się nie jaram, bo już tysiąc razy czytałem zapowiedzi filmów na podstawie gier, a i tak potem o tym zapominano.
Opublikowano 15 listopada 201212 l Zgadzam się. Gdzie np. ten Devil May Cry o którym się niegdyś mówiło? Chociaż może lepiej, że ten nie powstał, bo prawdopodobnie wyszedłby film o konsystencji zbliżonej do psiego g*wna. Sądzę jednak, że jeśli z projektem zostaje powiązany już konkretny aktor, to można mieć większe nadzieje na realizację takiego filmu. Odnośnie samego Splinter Cell i Hardy'ego - jestem podekscytowany. Facet jest niezwykle utalentowany i charyzmatyczny, więc Sam Fisher w jego wydaniu powinien się sprawdzić. Się Ubi ostatnio rozszalało w kwestii filmów.
Opublikowano 16 listopada 201212 l więcej ze świata ekranizacji gier komputerowych: reżyser tegorocznego horroru "sinister" zajmie się ekranizacją "deus ex: human revolution" dla cbs films.
Opublikowano 16 listopada 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=07s-cNFffDM Połowa zwiastuna (tak do 1:15) zapowiada beczkę, później robi się gorzej. Jestem pewien, że takie proporcje odniosą się do końcowego filmu. Przywracasz mi wiarę w ludzkość. Jednak w przyszłym roku pojawi się dobry film o zombie. Może nie genialny ale przynajmniej nieodtwórczy i chyba w miarę ciekawy. Zwiastun World War Z totalnie mnie dobił... Po prostu, umówmy się, że tego filmu nie ma i nie będzie.
Opublikowano 20 listopada 201212 l Jaram się jak pies cieczką suki. Edytowane 20 listopada 201212 l przez Wiolku
Opublikowano 21 listopada 201212 l Nową trylogię gwiezdnych wojen wesprze scenarzysta imperium, który ma rozbudować gotowy już skrypt Jest mega okej
Opublikowano 21 listopada 201212 l A konkretnie Lawrence Kasdan ma się zająć scenariuszami Epizodów VIII oraz IX. Też się jaram. Edytowane 21 listopada 201212 l przez Masorz
Opublikowano 21 listopada 201212 l Jaram się jak pies cieczką suki. No świetnie, ciekawe czy Refn zrobi kiedyś film o kobiecie.
Opublikowano 21 listopada 201212 l Przecież zrobił: http://www.youtube.com/watch?v=NzV3GRtwftQ Wg mnie film wyczerpuje w całości temat kobiety.
Opublikowano 27 listopada 201212 l Chodzą plotki jakoby JGL miałby zagrać Batmana w Justice League. Pojawiłby się także w Man of Steel by połączyć te filmy, zarazem dać podwaliny pod konkurenta Avengersów.
Opublikowano 27 listopada 201212 l Nie wierzę w to, że w Justice League Levitt miałby być następnym Batmanem (Johnem "Robinem" Blake), bo takie ploty też chodzą. Batek w JL to MUSI być Bruce Wayne.
Opublikowano 27 listopada 201212 l Dlaczego musi być Bruce Wayne? Przecież jeden z Robinów, po odejściu Wayne'a, ubrał jego wdzianko i z tego co wiem współpracował z JL. Gdyby mieli się trzymać tego co zaproponowała trylogia Nolana, to taki obrót sprawy byłby jak najbardziej logiczny. edit. sprawdziłem i chodzi o Graysona, czyli jednego z tych Robinów na którym wzorowali Blake'a. Edytowane 27 listopada 201212 l przez Gość
Opublikowano 27 listopada 201212 l Też nie widzę w tym proeblemu. IMO jest to jedyny sensowny sposób połączenia DC w kupę do filmu o Justice League.
Opublikowano 27 listopada 201212 l No w sumie po przemyśleniu to byłoby nawet zgrabne rozwiązanie. Ale gdyby robili film o Batku, to wtedy musiałby on być niejako kontynuacją trylogii Nolana a była mowa o całkowitym reboocie.
Opublikowano 29 listopada 201212 l Zapowiada się ciekawy film wojenny - Lone Survivor od autora całkiem niezłego Królestwa, w obsadzie między innymi Eric Bana, Ben Foster, Taylor Kitsch, Wahlberg. Całość, oparta na faktach, wyląduje gdzieś na poczatku 2013r. Zdjęcia z planu: http://www.oneheadlightink.com/sindication/tag/lone-survivor/
Opublikowano 1 grudnia 201212 l Pierwsze klipy z Nędzników, na tym powyżej popisy piosenkarskie Jackmana i Crowea. I have a bad feeling about this.
Opublikowano 1 grudnia 201212 l to jest piosenka otwierająca musical, jedna z gorszych. crowe to już wiadomo było od któregośtam odstatniego trailera (chyba international), że nie będzie wyrabiał. no, ale scenografia super musisz przyznać. w oryginale to nudna scena w kopalni. http://youtu.be/1bSqOYRNPMY Edytowane 1 grudnia 201212 l przez tk___tk