Skocz do zawartości

Cinema news

Featured Replies

Opublikowano

Jak gwiazda jest już podstarzała to zawsze może dostać rolę złej czarownicy, Pfeiffer, Jensen, Belluci, Roberts, Theron, i teraz Moore.

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Wyświetleń 685,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Ech :(

Opublikowano

Jak gwiazda jest już podstarzała to zawsze może dostać rolę złej czarownicy, Pfeiffer, Jensen, Belluci, Roberts, Theron, i teraz Moore.

Ale Belucci zawsze zajebistą czarownicą będzie, nawet podstarzała.  :banana:

Opublikowano

Ma cere jak ksiezyc w realu, koszmarek.

Opublikowano

Jedynka świetna i jeden 2-3 filmów z naprawdę sensownym 3D

Opublikowano

masz plusa, ale trailera nie ogladam. to bedzie zbyt dobry film ,by cokolwiek z trailera wylapywac :P

Opublikowano

Łi tam, Django rip off minus beka.

Opublikowano

gdybym nie oglądał MoS, to może bym się jarał

no chyba, że Snyder po prostu przekalkuje TDKR, bo adaptacje komiksów mu spoko wychodzą. z drugiej jednak strony, animacja z tamtego roku bardzo dobrze wyczerpała temat.

Opublikowano

i tak pewnie nie dorośnie nawet do pięt drugiej części animowanego "the dark knight returns".

Opublikowano

cytat sneidera z 2008 roku

“There are a lot of other graphic novels out there, but I would love to see Frank Miller’s Dark Knight made into a movie, but that’s just me.”

Opublikowano

Batman& Superman będzie miało ładne logo.

tDJUbL3.jpg

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

@up 

Snyder reżyseruje. Powraca obsada z Man of Steel. Batmana jeszcze nie wybrano. Moje marzenie ? Karl Urban.

Opublikowano

ku.rwa człowieku, weź przejrzyj kilka wcześniejszych postów XD

Opublikowano

Sorrki faktycznie mam zaskok szachisty no ale siadło mi na oczy jak się dowiedziałem i nie zwróciłem uwagi na wcześniejsze posty.Wybaczcie ale mam  okrutną podjarkę :P

Opublikowano

O kurna, Batman/Superman od Snydera? Genialnie! Jaram się strasznie!