Skocz do zawartości

Cinema news

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Wyświetleń 682,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Brusowi się odechciało grać? To już nie będzie Daj Hard 6? Jaka szkoda.

Willis miał zarobić 3 miliony dolców za 4 dni pracy na planie zdjęciowym. W ostatniej chwili stwierdził że chce milion dolarów "dniówki" na co producent nie wyraził zgody i Bruce wyleciał ot cała tajemnica.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zarys fabuły The Expendables 3:

In THE EXPENDABLES 3, Barney (Stallone), Christmas (Statham) and the rest of the team comes face-to-face with Conrad Stonebanks (Gibson), who years ago co-founded The Expendables with Barney. Stonebanks subsequently became a ruthless arms trader and someone who Barney was forced to kill or so he thought. Stonebanks, who eluded death once before, now is making it his mission to end The Expendables -- but Barney has other plans. Barney decides that he has to fight old blood with new blood, and brings in a new era of Expendables team members, recruiting individuals who are younger, faster and more tech-savvy. The latest mission becomes a clash of classic old-school style versus high-tech expertise in the Expendables most personal battle yet.

gibson-expendables.jpg

Like a boss!

Edytowane przez Timmy

Opublikowano

Troche szkoda, liczyłem na brata blizniaka Van Dama i klimaty lekko sf jak kiedys potkowano

Opublikowano

a ja na jackiego chana i nicka cage'a :(

Opublikowano

Ale ci przeciez dalej mają byc

timmy wkleił opis fabuły z oficjalnego press release'a i tam ich nie ma. jest banderas, gibson, snipes i ford ale o tych dwóch ani słowa.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Ciekawostka. Liczę bardzo na obecność tych dwóch. Gorzej jeśli pojawią się tylko epizodycznie jak Li w dwójce. Pięć minut na wstępie i sru z samolotu.

Opublikowano

hahahaha

ciekawe czy zalatwi mattowi role robina

Edytowane przez Ölschmitz

Opublikowano

Tam w WB nieźli są śmiałkowie, że dali Afflecowi rolę.

jeden z moich wyśmienitych żartów słownych dot. wspaniałego filmu DareDevil!

Opublikowano

Liczyłem na Nicka Cage'a :(

Opublikowano

No i przyszłość filmowego MoS2 (i pewnie JLA też) poszła się chędożyć. Affleck Batmanem.... Nie poważni są.

Opublikowano

bo Bale był mistrzowski...

Opublikowano

mial grac bale ale jeszcze nie wyleczyl gardla przez mowienie glosem batmana

Opublikowano

przecież Jon Hamm byłby idealny. Postura, szczęka, uroda garniturowa. Why?!

Opublikowano

Weźmie brata do roli robina i będzie komplet!

casey-affleck.jpg

Serio to nie wiem co wam nie posuje, przecież to tylko batman.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Mam nadzieje że to tylko część umowy między Affleckiem a WB. "Ja gram Batmana w MoS 2 i w JLA, a w zamian wyreżyseruje wam JLA"

Opublikowano

A mówili, że gorzej niż Bale'a nie dało się wybrac. 

Opublikowano

jandb1.jpg

pierwsza fota z batcave