Skocz do zawartości

Cinema news

Kmiot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Edge of Tommorow - to się nazywa świeże spojrzenie na Dzień Świstaka! Zamiast gry na pianinie będzie uczył się strzelać, a na końcu znajdzie miłość. Tom Cruise zasmakował w sf, może będzie w nowych Gwiezdnych Wojnach ;)

Opublikowano

nowy film RODZEŃSTWA wachowskich:

odpalając trailer mialem mieszane uczucia ale po obejrzeniu wszystko sie wyklarowało - wachowscy skończyli sie na matrix1

nie no kurde, co to jest? bywa tak że trailer jest kozacki a film okazuje sie słaby, ale co jest gdy już trailer wygląda mega słabo? zlepek randomowych scen bez polotu...

Często okazują się być dobrym filmem. Nie wierzę w trailery, mogą mi się podobać, ale już dawno minęły czasy napalania się na jakiś film tylko po obejrzeniu 2 minutowego zlepka epickich scen. 80% świetnych zajawek kończy jako przeciętne, słabe, denne filmy.

Mnie np. w ogóle nie ruszały trailery Avengersów, spodziewałem się przeciętniaka, a wyszedł ikoniczny blockbuster. W drugą stronę ciężko zliczyć, ale w ostatnich latach: Kowboje i obcy (film dno), Mroczny rycerz powstaje, Pacific Rim, Capitan America itp. itd. Są też oczywiście takie, które oddają 1:1 to co zobaczymy w pełnej wersji (filmy Snydera, W.Andersona, Burtona i kilku innych), więc jak ktoś lubi trailer to i film mu siądzie.

Opublikowano (edytowane)

Edge of Tommorow - to się nazywa świeże spojrzenie na Dzień Świstaka! Zamiast gry na pianinie będzie uczył się strzelać, a na końcu znajdzie miłość. Tom Cruise zasmakował w sf, może będzie w nowych Gwiezdnych Wojnach ;)

Nie do końca świeże,bo już był film,w którym facet ciągle umierał i naprawiał przyszłość.Akcja działa się głównie w pociągu,była jakaś bomba,zamach,tylko tytułu nie pamiętam :D

Aaa Kod Nieśmiertelności z Gyllenhalem.

Edytowane przez Ader
Opublikowano

typek od kodu nieśmiertelności reżyseruje ekranizacje warcrafta. chyba na marzec 2016 premiera jest szykowana bo nie chcą żeby kolidowała z nowymi gwiezdnymi wojnami. to syn davida bowiego swoją drogą.

• Plusik 1
Opublikowano

Całkiem dobry ten Kod Nieśmiertelności był trzeba przyznać.

właśnie go oglądałem przez wasze gadanie o tym i rzeczywiście bardzo fajny, polecam

mocne 8/10

macie więcej takich filmów?

Opublikowano

ja również. aczkolwiek zachwyty nad poprzednią częścią uważam za przesadzone. w każdym razie serię uwielbiam i łyknę z chęcią choćby i 5 kolejnych sequeli.

Gość _Milan_
Opublikowano

tak, ale sam pomysł i fakt ze był 100 razy lepszy od Burtonowskiej wersji nie pozwala zle mowic o nim.

Stoi mi jak emeryt w tramwaju.

Opublikowano

drugi zwiastun drugiego filmu mossa z "it crowd":

Wiadomo coś więcej o tym filmie? Już jakiś czas temu pojawił się zwiastun, a tu znowu "teaser"? Pierwszy trailer zachęcił mnie do sięgnięcia po książkowy pierwowzór i jestem ciekaw jego przełożenia na ekran.

Opublikowano

Ja wiem, że ten news to żaden news, bo ten film już kilka razy się robił, ale powstaje Jurassic Park IV, oficjalnie. Będzie miał premierę w 2015 i ma tytuł Jurassic World. Przez dziecięcy sentyment do dinożarłów jestem zmuszony o tym pamiętać. Na wiki można poczytać więcej.