Wojthas 93 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) nie pamiętam filmu z bardziej kontrowersyjną obsadą. Przecież tutaj nikt nie pasuje do swojej roli. Zwłaszcza Zuckerberg To jest już scenariusz do tego filmu? Myślałem, że zazwyczaj takie popularne rzeczy są trzymane pod kluczem, bo fani tego typu kina nienawidzą spoilerów. Edytowane 2 Lutego 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 nie pamiętam filmu z bardziej kontrowersyjną obsadą. Przecież tutaj nikt nie pasuje do swojej roli. Zwłaszcza Zuckerberg To jest już scenariusz do tego filmu? Myślałem, że zazwyczaj takie popularne rzeczy są trzymane pod kluczem, bo fani tego typu kina nienawidzą spoilerów. scenariusz to nie wiem, ale komiksy powychodziły jakiś czas temu Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 philip seymour hoffman nie zyje spoko aktorzyna byl Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 http://nypost.com/2014/02/02/philip-seymour-hoffman-found-dead-in-his-apartment/ Philip Seymour Hoffman rip Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 ja je.bie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 o ku.rwa Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 To dość szokująca wiadomość. Był w trakcie normalnej pracy i ciągle u szczytu kariery, gotów do bycia kapitalnym w każdym, co mu się da do zagrania. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 According to the Wall Street Journal, the actor was found in his bathroom around 11:15 a.m. by a screenwriter, who called 911, the official said.More to come… Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Jest mi autentycznie przykro. Dobrze, że przynajmniej doczekał się Capote i Synekdochy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 zacpal sie, ojej to takie smutne, moze teraz nie powstanie 3 czesc hunger games ((((((((( Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) czuje się jakbym stracił kogoś bliskiego. mam nadzieję, że nie powiesił się na klamce... Edytowane 2 Lutego 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 carradine'a nie pobije raczej Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 najpierw straciliśmy bartezoo, a teraz hoffmana. co za smutny dzień [*]. przeżyjmy to jeszcze raz: Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Będzie taka sama drama jak ze śmierci tego szybkiego i wściekłego którego imienia już nawet nie pamiętam, a znanego z tego, że umarł? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Czytelnicy najlepszego w Polsce bloga o filmach wiedzą, że Hoffman był kultowym aktorem od lat. Nie mówię tego tonem informacji: wiadomo i tak, że ogólnie w Stanach i wszędzie był jednym z najbardziej cenionych obecnie aktorów i każdy to wiedział. Gdyby spytać o największy dorobek aktorski XXI wieku, byłby on przed mającymi mniej filmów Fassbenderem, Phoenixem i Danielem Day-Lewisem. Edytowane 2 Lutego 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 No Hunger Games 3 na imdb jako 'postproduction', więc zdążył. Szkoda chłopa, niestety chyba jedynym film w jakim go widziałem oprócz Igrzysk było Mission Impossible 3. To teraz chyba dobry moment nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 ja go pamietam najbardziej z czerwonego smoka, slicznie sie palil na tym wozku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 No Hunger Games 3 na imdb jako 'postproduction', więc zdążył. Szkoda chłopa, niestety chyba jedynym film w jakim go widziałem oprócz Igrzysk było Mission Impossible 3. To teraz chyba dobry moment nadrobić. Zacznij od Happiness. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) No Hunger Games 3 na imdb jako 'postproduction', więc zdążył. Szkoda chłopa, niestety chyba jedynym film w jakim go widziałem oprócz Igrzysk było Mission Impossible 3. To teraz chyba dobry moment nadrobić. no kur.wa jedziesz na start synekdochę, capote, magnolię, mistrza, before devil knows you're dead, doubt, 25tą godzinę, wszystko jak leci w zasadzie. Edytowane 2 Lutego 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 big lebowski. pamietamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 No Hunger Games 3 na imdb jako 'postproduction', więc zdążył. Szkoda chłopa, niestety chyba jedynym film w jakim go widziałem oprócz Igrzysk było Mission Impossible 3. To teraz chyba dobry moment nadrobić. no kur.wa jedziesz na start synekdochę, capote, magnolię, mistrza, before devil knows you're dead, doubt, 25tą godzinę, wszystko jak leci w zasadzie. No właśnie miałem prosić forumka o jakąś listę Da Best od Pana Hoffmana, dzięki. To lecimy, Zatoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 adam sandler, hunger games, gayscenes, wow. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) phillip seymour hoffman nie dla plebsu Edytowane 2 Lutego 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi