Skocz do zawartości

Cinema news

Kmiot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kinowy reboot Battlestar Galactica !!!

Jedyny problem to producent Michael De Luca którego ostatnim filmem był 50 twarzy Greya  :wallbash: do pomocy będzie miał Scott Stubera który nakręcił uwaga Battleship: Bitwa o ziemię.

Strach w mych oczach wielki  :frog:

Opublikowano

O matko boska, widmo zepsucia najlepszego serialu sci-fi w dziejach tak duże :facepalmz:

Mam nadzieję, że się odetną całkowicie od nBSG i żaden aktor z owego dzieła nie wystąpi.

Opublikowano

Doczekamy się wreszcie fajnego predatora? Predators nie zawiodło mnie bo tez na film jakoś specjalnie nie liczyłem, finałowa walka wzorowana na pierwszej części miała być hołdem ale dla mnie była gwoździem do trumny, super hero Brody kurtazyno.

Opublikowano

Wrzucał nawet filmik z prośbą o wsparcie. Ale że nie ma Polaków zabijających Żydów, to nikt nie chce wesprzeć.

Opublikowano

Na filmy o mordowaniu żydków to kasa zawsze się znajdzie. PiSowi ten film na rękę przecież to czemu kasy nie wyłożą? Gdzie można się dorzucić do tej produkcji?

Opublikowano

Trailer wskazuje na bohaterskich bohaterów i to nie we współczesnym stylu amerykańskim, a właśnie takim współczesnym rosyjskim (wiecie kino mało frapujące, pozbawione wątpliwości i zgodne z linią rządową), ale może to tylko takie wrażenie i temat będzie potraktowany ciut poważniej.

Opublikowano

Robią film o ludziach walczących z komunistami o ojczyznę, to jaki on ma być, hm? Wiem, że dla was bycie patriotą to coś najgorszego, ale nie wszyscy na szczęście nie są tacy jak wy.

Opublikowano

Rozi ale ja nie mam nic przeciwko filmom patriotycznym, tylko niech to będzie zrobione z wyczuciem i smakiem.

Filmu nie oceniam a trailer, a tam epicka patriotyczna muzyka i co 3 sekundy wykrzywianie hasełek 'hurr durr wolna Polska!!!', przeplatane jakimiś różańcami i w ogóle srają na biało-czerwono.

Opublikowano

Avatar 2 już nadchodzi powoli! Leatherface będzie świetny zapewne! Predator nowy i Alien udane będą i to na bank! Transformers i Resident Evil już w drodze! Mortal Kombat wydane zostaną? Nowy Film Tekken wyjdzie?