Opublikowano 1 lutego 20178 l Denis będzie robił coraz większe blockbustery, wytwórnie będą się coraz bardziej wtrącać i niedługo jego unikalny styl zostanie stłamszony a magia pryśnie. Tak będzie za parę lat, zobaczycie.
Opublikowano 1 lutego 20178 l Diuna Lyncha to nie tyle słaby film, bardziej pasuje tu słowo katastrofalny i to w wielu płaszczyznach - ale historia tej katastrofy to idealny materiał dla każdego kto ma duże ambicje i chęć zostania reżyserem, polecam. Pewnie gdzieś po necie lata świetny artykuł D. Fostera Wallace'a o całej sprawie. Zresztą zawsze wspominam o tym, jego krytyka to mus dla fanów Lyncha.Równie ciekawa jest historia niedoszłego filmu Jodorowskiego, ale kto o tym panu słyszał, to pewnie i zna całą sprawę. Niepowstanie filmu też może być klasykiem jak widać.Sama książka to jedno z wybitniejszych sci-fi. Szkoda, że dzieło ostatecznie nieskończone i sukcesywnie psute przez syna.
Opublikowano 2 lutego 20178 l Tak się złożyło, że dawno, dawno temu obejrzałem Diunę, po kilku latach przeczytałem książkę. I do dzisiaj nie wiem, co ćpali twórcy filmu.
Opublikowano 2 lutego 20178 l Jakby nie było to na planecie wydobywano melanż. Myślę, że tu jest klucz.
Opublikowano 6 lutego 20178 l Dobreeeeeeeeeee. Ta łódź podwodna szczególnie. Obstawiam jakiś rekord frekwencji w Polsce.
Opublikowano 6 lutego 20178 l Alicia już się poci przy szykowanym Tomb Raiderze reszta w linku http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-4196482/Alicia-Vikander-springs-action-Tomb-Raider-reboot.html
Opublikowano 6 lutego 20178 l Z całym szacunkiem do jej wielkiej urody tu wygląda idiotycznie, w tych butach i spodenkach
Opublikowano 6 lutego 20178 l http://bluedvd.pl/ostatnia-rodzina-blu-ray-premiera.html Pojutrze premiera na blurej, bardzo dobrego filmu. A jakoś w marcu - Wołyń i to w dwóch wydaniach.
Opublikowano 7 lutego 20178 l Weźcie przestańcie z tym małym cycem, jako "nowa" Lara naprawdę fajnie się prezentuje.
Opublikowano 7 lutego 20178 l Jezu, Arnold to najgorszy aktor na swiecie, do tego starzeje się bardzo źle, nie jak Clint albo Sylwester. Nie da się patrzeć.