Opublikowano 9 maja 20177 l Będzie nowy Hellboy :3 Szkoda, że nie z "Kobyłą" ale jaram się. Kategoria R Edytowane 9 maja 20177 l przez Bjały
Opublikowano 9 maja 20177 l ale reset czy ciągniemy dalej znanych bohaterów? ok doczytałem, reset fajnie jakby w końcu udało się zrobić nowego Spawna, taki materiał.
Opublikowano 18 maja 20177 l Premiera w Cannes na dniach, w sumie długo czekałem na Okje - chociaż lekkie obawy są - zobaczymy jak wypadnie współpraca z Netflixem. W zeszłym roku tylko Hong Sang-soo nie rozczarował mnie (a w tym roku kolejny 3 filmy od niego).
Opublikowano 18 maja 20177 l Przypominają mi się czasy Operacji Słoń z Gloverem i Liottą. Chętnie zobaczę co też Bong wyczarował.
Opublikowano 19 maja 20177 l Pierwsze wrażenia prosto z Cannes:http://variety.com/2017/film/markets-festivals/netflix-okja-cannes-1202436580/No to chyba nie będzie zawodu.
Opublikowano 20 maja 20177 l Na pierwszy rzut oka można pomyśleć, że to żart... ale tak nie jest. The action film will follow the last surviving member of an elite covert unit of the Indian Armed forces who returns home to discover a war waging in his own land. Forced into the dangerous jungles and frozen mountains of the Himalayas, he unleashes mayhem and destruction, becoming the unstoppable machine he was trained to be. Pomijając Himalaje to będzie kopiuj-wklej. Nie dość, że kino bollywoodzkie jest dość specyficzne to jeszcze Stalone dał błogosławieństwo projektowi. A gdzieś tam jeszcze majaczy amerykański reboot Rambo: New Blood
Opublikowano 20 maja 20177 l Rambo z ciapkiem w roli głównej i z ciapkiem za kamerą. To nie może się nie udać Jeżeli Rambo znowu jako weteran stanie przeciw złej amerykańskiej armii, to są spore szanse na Oscara. Edytowane 20 maja 20177 l przez chris85
Opublikowano 21 maja 20177 l Arnold w Cannes potwierdził kolejnego Terminatora, w roli producenta James Cameron. http://www.dreadcentral.com/news/230352/cannes-2017-arnold-schwarzenegger-talks-returning-terminator-conan-franchises/
Opublikowano 21 maja 20177 l Rambo z ciapkiem w roli głównej i z ciapkiem za kamerą. To nie może się nie udać Jeżeli Rambo znowu jako weteran stanie przeciw złej amerykańskiej armii, to są spore szanse na Oscara. ?
Opublikowano 21 maja 20177 l Rambo z ciapkiem w roli głównej i z ciapkiem za kamerą. To nie może się nie udać Jeżeli Rambo znowu jako weteran stanie przeciw złej amerykańskiej armii, to są spore szanse na Oscara. ?To ironia.
Opublikowano 21 maja 20177 l Acha, bo już myślałem, że jest jakaś kosa pomiędzy Hindusami a Amerykanami.
Opublikowano 21 maja 20177 l Akurat film o biednym Hindusie i złej amerykańskiej armii, na pewno byłby brany pod uwagę przez Akademie.
Opublikowano 22 maja 20177 l Będzie nowy Hellboy :3 Szkoda, że nie z "Kobyłą" ale jaram się. Kategoria R Poparcie Mignoli daje spore nadzieje, według plotek za kamerą Neil Marshall, a w roli głównej David Harbour:
Opublikowano 22 maja 20177 l Hellboye miały dużo fajncyh elementów, ale po próbie rewatchu, wydają się starszne, i o przez Jaskiniowca walczącego o ogień własnie.
Opublikowano 22 maja 20177 l Świat przedstawiony prze del Toro był wyjątkowy, a Ron Perlman był (i nadal jest) idealnym wyborem na Piekielnego Chłopca. Strasznie żałuję, że trójka nigdy nie powstała ale jestem pełen nadziei na reboot. A odchudzony Hellboy będzie bliższy komiksowej wersji. Zobaczymy jak przedstawią świat ale wolałbym żeby klimat był mniej fantasy, a bardziej mroczny. Plus stonowane kolory oprócz oczywiście czerwieni demona.