Skocz do zawartości

Cinema news

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Wyświetleń 685,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Arnold w Cannes potwierdził kolejnego Terminatora, w roli producenta James Cameron.

http://www.dreadcentral.com/news/230352/cannes-2017-arnold-schwarzenegger-talks-returning-terminator-conan-franchises/

Wow, super. Może wreszcie przestaną profanować uniwersum swoją ignorancją wobec kanonu (oprócz Kronik Sary Connor, które mocno się go trzymały). Oby Cameron jednak zapomniał o tym co pisał w swojej książce, że John Connor jako postać to w zasadzie wytwór Skynet'u któremu było wewnętrznie przykro że przez swoją impulsywną reakcję zniszczył ludzkość i doprowadził do wojny (i dlatego "pozwolił" mu się zniszczyć by zaprowadzić pokój i odkupić winy). Jak dla mnie Skynet zawsze był egoistycznym tyranem, którego decyzję zaczęły w końcu kwestionować same maszyny ;)

Opublikowano

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Cruise potwierdził, że będzie TOP GUN 2. Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Opublikowano

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Cruise potwierdził, że będzie TOP GUN 2. Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Mam wrażenie, że w ostatnich kilku latach Cruise był już wszędzie. Boję się otworzyć lodówkę.

Opublikowano

(pipi) będzie reboot serii Resident Evil za jakie grzechy ?!?!

Ale za reżyserię bierze się James Wan.

http://www.relyonhorror.com/latest-news/james-wan-producing-resident-evil-film-reboot/

giphy.gif

za dużo PPE.PL kolego, James będzie producentem. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

mimo, że elizjum było słabe a chappie łagodnie mówiąc rozczarowujący to jednak trzeba przyznać, że robi same nowe i oryginalne filmy

Opublikowano

O ja. Chappiego nawet nie oglądałem bo po zwiastunach mi już nie przypasił, ale to robi wrażenie.

Opublikowano

Może bym się trochę jarał jakby to miał być pełnoprawny film a nie jakaś dziwna forma. Zresztą Blomkamp zalicza regres z każdym kolejnym tworem. 

Opublikowano

Tym razem NA PEWNO się uda. 

Opublikowano

Nie wiem jaki budżet Neill ma na te krótkometrażowce ale w teorii mały budżet może wyjść mu na dobre. Jeśli uzyska poziom Dystryktu to będę bardzo zadowolony. Elizjum poległo na płaszczyźnie fabularnej, a Chappie nie był złym filmem. Złe były tylko szorty Wolverine'a.

I tak czekam bardziej niż na np. drogie Autoboty Bay'a.

Opublikowano

widze tą mordę Deepa i  nie moge no

Opublikowano

Szacun dla Terry'ego za samozaparcie i mimo przeciwności udało mu się ukończyć zdjęcia.

https://www.facebook.com/Terry.Gilliam/photos/a.256735074385314.62810.256730041052484/1421392574586219/?type=3

Z pewnością nakręcenie The Man Who Killed Don Quixote było dla Gilliama swoistą walką z wiatrakami...

Wystarczy zobaczyć dokument Lost in La Mancha.