Skocz do zawartości

Cinema news

Kmiot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobrze timmy, ze cie lubie bo ten trailer zasluguje na miliard minusow, jezus maria jakie goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwnoooooooo

Opublikowano

Słodki jezu, co to (pipi)a jest?!

1rpm0j.jpg

Oryginał uwielbiam, Zathure, która próbowała nieudolnie podchwycić temat nie cierpię, ale nie wadziła mi bo to osobny byt, ale to?! Słodki jezu, mogli chociaż zachować choć odrobine klimatu i magii oryginału z Williamsem [*] 

Opublikowano (edytowane)

W ogóle ten napakowany łysol mnie wkur.wia gdzie bym go nie widział, a takiego Vina Diesela bym kochał. Ech ci łysi, tak podobni a tak różni :wujaszek:

Edytowane przez c0r
  • Plusik 1
Opublikowano

co  za gówn,iana muzyka w tym jumanji

już słyszę z oddali jak nadchodzi

Gość ragus
Opublikowano

bardzo bym chciał żeby te beztalencie nie robiło już filmów. nie wiem kto mu pisał dialogi w oryginalnym pitbullu, ale na 100% ta osoba teraz cicho płacze w poduszkę, bo nie wierzę, żeby przyczyniła się do czegoś takiego

Vega kiedyś:

•  
Tomek Kozłowski: Rura weszła do pokoju od razu zaczęła się awanturować. To co miałem zrobić? Rzuciłem się na nią i zacząłem z nią szarpać. Siostry były w pokoju, ale jak zwykle nie reagowały. Szarpałem się, szarpałem się, szarpałem się, w końcu się w(pipi)iłem, wziąłem klawiaturę, raz, drugi, trzeci, piąty, dziesiąty przy(pipi)iłem po łbie i za jedenastym razem zamilkła. Igor: I potem jej ten łeb obciąłeś? Tomek Kozłowski: Tak, miałem taką przyjemność, obciąłem. Ale nawet pod koniec były problemy z nią. Jeszcze z tym kręgosłupem to pół biedy, ale te mięśnie karku, (pipi), jak u jakiegoś geparda, nie wiem, rysia, (pipi) wie u jakiegoś słonia. No ale udało się. Na całe szczęście. Igor: A brachol się trochę przyłożył? Tomek Kozłowski: Przyłożył się. Zauważył został kawałek skóry. Na szyi. Wziął nóż, odciął, a mi się to spodobało. Igor: Ty, a czemu żeście ją do tej szafy wepchnęli? Tomek Kozłowski: A co miałem się przemęczać? Miałem ją znosić na dół? Jak ja i tak byłem już zmęczony. I miałem już tego serdecznie dość. Łatwiej włożyć łeb do folii i schować w szafie. Prawda? Igor: No ale jak? No myślałeś że w tej szafie, że co że ją korniki ją wpieprzą, co i nikt się… nie nie domyśli, a potem tylko kości przyjdziesz wyniesiesz? Tomek Kozłowski: Tak, tak właśnie myślałem, że nikt nit dojdzie. Igor: Dlaczego? Tomek Kozłowski: A kto by uwierzył, że syn zabił własną matkę? Pan by to zrobił? Pan by w to uwierzył?

Vega w roku pańskim 2017

-ku,rwa ku,rwa je,bany (pipi) (pipi) do chu,ja

-ru,chanie R U C H A N I E ja pier,dole o gołab ohohoho

-ty ku,rwa ku,rwa ku,rwa

i z każdego kadru śmierdzi plastikiem. pogubił się chłopak, mam nadzieję, że za dolary było warto

Opublikowano

nawet czcionki nie zdążył zmienić,  strasznie to słabe,  ale sie obejrzy bo jakieś takie to idiotycznie zachecajace.  Bolą te żarty, oj bolą.